Sibir
Блогът на Валентин
blogs left blogs right
Валентин
Валентин, 51
« sibir.bg
Eсенно зимен ъпгрейд - или финалът на един жълт блог

 

ОПИСАНИЕ НА ПРОФИЛ

ВНИМАНИЕ - ЗЛО КУЧЕ 
Тук е гараж.
Не паркирай.
Паякът дебне.
А аз го викам.

image

ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ЗЛИЯ ПЕС 

По-силно го разклати! И отпуши!
По-силно го удари! Не го жали! 
Шибни го пак! Напляскай го добре!

image

ЗА ЧАТ КЛИЕНТКИТЕ 

Защо оставям ръката ми да се поти във вашата? Защо коленете ви пробуждат у мен желание да измислям преходни глаголи? Всъщност колко е часът? И как ви е името ? Би ли могла да ми кажеш къде се намираме сега? Какви са дражетата, които смучем?

 

image

ПОСЛЕДНАТА ДУМА НА ПРОФИЛА

Докога ще те ограмотявам безплатно!? Това трябва да се промени. Затова, моля, идвай всяка сутрин преди 10 у нас, за да пием по кафе.. и кво стана сега, а .. почват гадните сезони.. студени..не обичам да ми е студено не обичам и да нося катове дрехи.. колкото по малко.. толкова по- гот.. ...малко става досадно, защото като е студено, трябва някой да ме топли в леглото, и така, може да се каже, че все още обожавам тортата с бисквитки...особено в 3ч през нощта..

image

А аз ще внимавам по кого лазя!

Инспирирано от Фредерик Бегбеде 

image

 

 

Прекрасни упражнения Написана на : 2008-11-30 14:31:27
Прекрасни упражнения

 

I. Заемете втора позиция на краката от класическия екзерсис и попълнете липсващите в текста, като изберете от предложените по-долу думи. Съобразете се с добрия вкус или силни парещи болки ще ви разцепят на две по дължина.

II. Заемете седма позиция на ръцете и пета на краката от класическия екзерсис и отговорете еднозначно на въпросите след текста. Главата е вдясно, задникът е издаден, хълбоците са в напрежение.


След порядъчно натоварен ден в кантората Д. едва се смъкна с асансьора до партера и се просна в огромната си ………… (1) ………… (2) на колела, паркирана както винаги във фоайето. Остана разочарован, защото не се сети за друго и потоци млечна киселина наквасиха мускулите му. Измършавели ………… (3) с ризи с ¾-ти ръкави и коркови гръдни протези пробягаха на четири крака покрай него и свиха по коридора. Изпод плохите на чудесно скроения му панталон забълбукаха кафеви миризливи вълма дим. В следващия миг земята се разтресе мощно и изключително красиво зарево изпепели всички ………… (4) бюрократични уплътнения в човешка ………… (5). Освен него. Стотици хиляди радиоактивни макиажни перли се пръснаха и разляха по обгорения под. Картината отново се разклати и ………… -та (2) се килна, защото едното колело се
откачи. Красавецът Д. се набра на лакти и замига с големите си невинни мигли, след което едно от мързеливите и все по-болезнени разплитания стана ясно за какво е целият шум. Порцеланово бял форсмажорен гигант с цикламени пластмасови обръчи през кръста и секстра високи налъми от нуга халва изплува от лъчевия фон. Излъчваше такава невероятна сила и решителност, че красавецът Д. съвсем се изправи, без да си дава сметка за това, и едри капки ………… (6) избиха по челото и бузите. Гигантът се плъзна напред към него и се взря в изпражненията на дъното на ………… -та (2).
Он се беше пОсрал от достопочтено изумление. Изведнъж всичко придоби нов смисъл – от всички гишета в учреждението зейна ………… (7) ………… (8) укор. Гигантът разгъна една телескопична антена и я забоде в лайната. Чувството беше толкова интензивно. Заблудени по невронната мрежа хипертрофирали импулси изпържиха ………… (9) на Д.
___________________________________________________________________________

I.
1. а.) плетена; б.) глинена; в.) отвратителна;
2. а.) кошница; б.) ракла; в.) кана;
3. a.) портиери; б.) рентиери; в.) териери;
4. а.) окъснели; б.) набедени; в.) намочани;
5. а.) ципа; б.) децидуа; в.) люспа;
6. а.) фонтан; б.) замк; в.) латекс;
7. а.) сладникав; б.) тъп; в.) живитилен;
8. а.) майчински; б.) детински; в.) ненужен;
9. а.) мозъка; б.) мозъка; в.) мозъка;
II.
1. Защо Д. резидира във фоайето?
2. Порцеланово белият гигант има ли нещо специално предвид, когато решава да навести красавеца Д.?
3. Какво е чувството?

От Joe

 

image

 

 

Безкрайното чукане Написана на : 2008-11-12 16:53:44
Безкрайното чукане

СЪБЛИЧАНЕ...
СЪС...
БЕЗ СЪГЛАСУВАНЕ.
СВАЛЯНЕ...
С ЕДНА, С ДВЕ...
СЪС ЗЪБИ МОНОКИРАНЕ.
СЛАГАНЕ...
ИСТИНСКО...
ФАЛШИВО ЛАВИРАНЕ.
СЛЕД...
В ОБЯТИЯТА...
ВНЕЗАПНО МАНИПУЛИРАНЕ.
ОБЛИЧАНЕ...
СПОКОЙНО...
НА ВРАТАТА ЧУКАНЕ.

Безкрайно чукане падна този уикенд. Не помня да съм чукал толкова друг път.Ден и половина.Чукане в кухнята.Чукане в коридора. Чукане и на балкона.Баси. Голямо чукане. Имам мускулна треска на всичко. Чувствам всяко мускулче в тялото си. Всяко едно боли. Гадна работа.Чукане, чукане и след това изхвърляне. А жегата огромна. Непрекъснато ми пресъхваше устата. Минерална вода, газирана вода, бира и какво ли още не. Ужас.А и съседите се размрънкаха, че им пречим да спят. Абе, да ходят да се чукат, баси.Но все пак героично изчукахме всичко. Сега е готово за поставяне на нови плочки. Добре, че взех къртач от един приятел, че иначе щеше да е невъзможно да изчукаме всичко и щяхме да сме още по-разбити (ако е възможно, де).
Оф, добре, че свърши. Сега ми остава “само” мъкнене на плочки и теракол.


А Голямото чукане ще започне тук и само тук.Чук, чук.


И все пак жадувания финал ще се състои.
Жената лежеше на пода, разтворила крака. Тя бе пеперуда, приказна пеперуда. Подаде ръка и извика името ми. По изцяло кафеникавото й тяло струеше пот, капки споменато вече удоволствие, отвори уста и зачака да проникна в нея. Въздъхна, напомняйки вкуса на мед, кехлибарен мед, сладникав, почти захаросан, придаващ неприсъща твърдост... Повдигна краче и заби нокти в гърба ми – дълбоко под кожата те раздразниха кръвта, но напротив – тя не искаше да спирам дотук, почти меката й мускулатура пое още моя тежест, докато накрая не изкрещя името ми като на Бог......... 
А после лежеше мъртва… Убита от собствената си страст.

 

Image Hosting by Picoodle.com

Скъсаната връзка Написана на : 2008-11-07 10:49:38
Скъсаната връзка

Ако можех, скъпа, да се логна 
някак си в акаунта нов, 
двеста мейла щях да ти изпратя 
и атачмънт с моята любов. 

Ако можех, скъпа, да конектна 
мойто старо четири-осем-шест... 
Но е петък... Връзката се скапа... 
Тъжен ще играя "Тетрис" днес... 

Ако можех да те видя дигитално 
и разходя в твоя source код, 
да те зипна, гифна или тифна - 
да те имам, в случай че "Abort"... 

Но там някъде, в хралупата на нета 
гледа през катодната тръба 
хакер, който къса ми конекта 
и си казва: "Мда... съдба, съдба...

Прости ми, че така съм те измъчвал,
дордето аз - същински каубой -
в салони, барове, бистра и кръчми
се лашках от запой към нов запой.

Прости ми за това, че нямах воля
да кажа "Стоп!" на всяко питие,
че моят махмурлук жестоко, болно
е разрушавал твойто битие.

Прости ми, че се гмурках най-щастливо
в коктейлите от водка, биричка и джин,
а пък след туй за глътчица загивах,
дордето си загивала всъщност ти.

Така ли изглеждаш ??????? Сигурна ли си ??????????

image

Бързо кликай тук  


Diesel's SFW XXX Party Clip - Watch more Free Videos

В изповедалнята Написана на : 2008-10-29 11:38:13
В изповедалнята

Причината

Нищо обещаващо под слънцето.Креватът се оказва нещо като двоен ковчег без капак. Двойките умират сравнително бавно, тъпо и безславно в това съоръжение, подходящо за реквизита на Светата инквизиция, по-страховито и от обичая на вампирите да спят в ковчег. Камасутрата, белезниците, червените обувки с пухчета, шампанското, гласът на Бари Уайт – нищо не е в състояние да промени това. Дори шляпалката за възбуждащо пошляпване, която бихме си поръчали по интернет в пристъп на тотално среднощно отчаяние, няма да предизвика оживление в мрачните владения на планираната сексуална скука. 

Историята

- Опрости греховете ми, отче, защото съгреших. Последната ми изповед бе преди повече от година. – прекръстих се и застанах на колене в изповедалнята.- А през това време съм лъгала, не се подчинявах на Бога, и се отдадох на греха. 
- Какъв грях, мило дете?- не можех да се сдържа, и само се засмях от мисълта какви неща щях да споделя на свещеника си. 
- Аз... Аз правих секс, отче. Но не със съпруга си, а приятеля си.
- Какво му направи?- кълна се, че в този момент чух как нечий цип се смъкна, притесних се, а после в главата ми настана хаос. 
- Ами първо му духах... а после той ме облада вагинално. – защо ли ми трябваше да признавам такива неща?- И го направихме два пъти. 
- Хареса ли ти да го правиш?- да съм го харесала? Тонът му се промени, гласът му стана дрезгав, бях почти сигурна, че онанираше в средата на изповедалнята! Знам, че може би трябваше да се почувствам отвратена. Но не, даже точно обратното- възбудих се! Облегнах се назад в столчето си и повдигнах полата си над кръста си, а после плъзнах пръст по клитора си. 
- Хареса ми, отче.- краката ми бяха мокри и започнах да се притеснявам, че може да оставя мокро петно на дървеното столче. Наведох се отново напред, поставяйки крак на църковната пейка. 
- А на него хареса ли му?
Дочух как топките му се плеснаха в ръката му, бързо, а после бавно. Усетих как един малък оргазъм се надигна в мен, докато си мислех за приятелят ми, как се бе изпънал назад, докато го яздех отгоре и му се начуквах, празнейки се диво. Оргазмът ме разтърси леко и спрях за миг за да си поема дъх. 
- Хареса му, отче. 
- Разкажи ми повече, дете мое. 
Зарових два пръста в мократа си вагина, а после открих едната си гърда преди да започна отново.
image
Финалът

Онан, знаейки, че потомството ще носи името на брата си, “излива семето на земята, за да не даде потомство на брат си” (Бит. 38:9). За това си деяние, което “беше зло пред очите на Господа”, е умъртвен. Изводът е прост: всеки, който грубо нарушава Божия закон, ще умре. Онан не изпълнява задълженията си според Закона - да продължи рода на брат си - и е наказан със смърт. Тежка присъда, но в духа на старозаветната теокрация - справедлива. Как ли звучи това в ушите на съвременните юристи?!
Сутрин, вечер онанизъм - здрав и бодър организъм.

И Зоофилия - казва Мартин Карбовски 

Чук, чук тук.

Или ти може би желаеш да последваш вътрешния си глас.

Това видео е качено от ВалентинВидеоклип - превод

Страница 1 от 25
 1-5 от 124  |   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >>