Sibir
Ни-Ни_ Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
Sweet
Sweet, 37
« sibir.bg
Любовно до жена зодия Овен Написана на : 2014-04-05 21:41:05
Любовно до жена зодия Овен

Уцели ме право в сърцето! Със стрела, направена от красота, спонтанност, чувство за хумор, бърз ум и невероятна съблазнителна мощ! Това си ти!Ти си волна, обичаш живота на бързи обороти! Щастлив съм с теб! Радвам се, че можем заедно да се впускаме в смели авантюри и приключения, да правим спонтанни и необмислени неща! Обичам те, такава каквато си – ИСТИНСКА и НЕПОДПРАВЕНА! Влюбен съм в твоята независимост, в твоето безстрашие пред предизвикателствата и силата, с която ги преодоляваш. Ти си толкова силна личност, че понякога си мисля, че нямаш нужда от моето мъжко присъствие. И през ум не ми минава да те закрилям. Дълбоко в душата ти има един романтичен порив и мечтателност, които хвърлят мост право към моята душа! Зная, че пътят към твоето сърце минава през доверието, взаимната свобода, споделянето и отдадеността на душите и телата ни. Обичам твоята импулсивност и обичам да ме ревнуваш. Зная, че искаш да се боря за теб! Или може би с теб, моя властна господарка! Трудно е да се спори с теб, да се печелят битки срещу твоите вироглави решения, но на мен това ми доставя радост. Обичам твоя оптимизъм, вярата ти в бъдещето. Искам да съм част от това бъдеще! Да те обичам всеки ден, защото ти си най-сексуалната, откровена и вълнуваща жена, която познавам!Ти имаш много лица и аз обичам всичките! В твоята енергична и жизнерадостна личност хармонично се съчетават толкова много жени, че до теб се чувствам щастлив и горд като султан! С теб никога не е скучно! Обичам динамиката на твоя живот и мога да пътувам щастлив по твоите безбройни пътища! Заедно можем да се наслаждаваме на всеки миг – да препускаме с бясна скорост към общата ни цел или да се наслаждаваме спокойно на нощта, докато броим звездите!

любовно до жена зодия Телец Написана на : 2014-04-05 21:30:30
любовно до жена зодия Телец

Не бих и помислил, че под привидно спокойната ти външност се крие гореща, темпераментна и чувствена жена. Ти събуди мъжа в мен по тайнствен начин! Чувствам се като избран! Всичко в теб е специално: твоята обективност и способността ти да запазваш спокойствие и трезв разум във всякакви ситуации, твоята вътрешна сила и търпение, способността ти да планираш и изпипваш всичко… Притежаваш уникална красота – гладка, мека и блестяща кожа, изваяно тяло, изящност и бляскав стил. Обичам да се съветвам с теб! Обичам онези мигове, когато сме сред природата и ти се възхищаваш на цветята и билките! Ти си моето цвете, моята мила приятелка, моята любяща жена! Как бих могъл да обичам друга толкова силно!

ЧАША ЛЮБОВНО ПИСМО Написана на : 2014-04-05 21:08:44
ЧАША ЛЮБОВНО ПИСМО

Представете си само как любимият ви човек разтърква сънени очи и сипва първото си кафе за деня в чаша с любовно послание, написано на ръка от Вас... Залавяйте се на работа!

1. Купете порцеланова или керамична чаша в подходящ цвят. Най-добре замисълът ще се получи с чаша в светли цветове – жълто, бяло, резеда и др.

2. Отскочете до някой магазин за художници и се изберете специален маркер за писане върху порцелан.

3. Почистете повърхността на чашата с разтвор от вода и спирт. Изчакайте да изсъхне добре, преди да нанесете желания надпис.

4. Изберете си кратко и запомнящо се послание. Идеи за такива послания може да намерите тук. 5. Потренирайте върху друга чаша, преди окончателно да изпишете текста върху чашата подарък. Така, хем ръката ви ще свикне с необичайната задача, хем ще успеете да си представите най-добре крайния резултат и ще може да нанесете корекции, ако това е необходимо. Не забравяйте да напишете „Обичам те"

6. След като изпишете текста върху чашата, я оставете да съхне минимум 24 часа, след което трябва да я сложите за изпичане във фурна на 150 градуса за 30-40 минути. Като изтекат определените минути, оставете чашата естествено да се охлади във фурната. Не отваряйте фурната по време на процеса на охлаждане.

7. Чашата е готова! Остава да я опаковате и да я подарите!

Времето,приятел или враг!? Написана на : 2014-04-05 20:56:55
Времето,приятел или враг!?

Една поговорка казва, че само този, който не си губи времето, не се оплаква от неговата липса. Недостигът на време може да причини стрес и силно да намали нашата продуктивност. Често губим време в много незначителни задачи – наричат се времегубки. Затова психолозите са създали една простичка матрица, която ни позволява да сортираме задачите си по признака спешно/неспешно и важно/ неважно. За да е сигурно, че използваме времето си правилно.УспехSmile

Любовта прави от всеки човек поет. Написана на : 2014-04-05 20:48:14
Любовта прави от всеки човек поет.

Любовта позволява да избягаме извън вечните окови. От вечния възход, който понякога е само вечно падение. Тя ни тика извън самите нас. Тя разчупва дяволския кръг. Да обичаш значи да забравиш света, минаващото време, нещастието, че съществуваш. Значи да забравиш себе си в полза на нещо друго. Значи да откриеш истината отвъд привидностите и да избереш трайното пред мимолетното...

Ние,жените? Написана на : 2014-04-05 20:41:34
Ние,жените?

Някога Оскар Уайлд беше посъветвал мъжете да не се опитват да разберат жените, а по просто да ги обичат. Казано е с лекота, но, дали наистина е толкова лесно да се направи? Как се печели доверието на жените? Как да разберете желанията им? Да откликнете на стремежите им? Как да разберете какво ги разсмива,какво ги кара да плачат? Жените обичат да говорят. Обичат да чувстват, докато говорят, да споделят, да се разкриват, да съпреживяват. Жените обичат да ги покоряват, да ги предизвикват в дръзки игри, да тръпнат в непреодолимо привличане.Ние,жените ставаме по-красиви,когато сме влюбени.Тогава се преобразяваме-кожата става по-еластична, гладка и в по-малка степен е подложена на образуването на бръчки. Това че жената става по-красива, когато е влюбена, не е просто романтична приумица, а факт, за който има и научни доказателства. Жените обичат да питат, да търсят отговори, да откриват тайни. Жените обичат близостта, нежността, усещането за сигурност, отдадеността и грижата. Жените обичат да се чувстват красиви, желани, ценени, неустоими,уважавани. Нека спрем дотук! Защото колкото и да ни откриват истини за женската душа, тези съждения ни заблуждават, защото са обобщени и студени. Поемете дъх! Сега помислете за Вашата жена, Вашето момиче, любима, приятелка… Вгледайте се в очите и. Чуйте я какво казва, как го казва. Нея. Само и единствено Нея. С нейното собствено име. Вижте света през нейните очи. Отговорете и и тя ще бъде Ваша!

ЧЕСТИТ 1 АПРИЛ Написана на : 2014-04-01 15:38:50
ЧЕСТИТ 1 АПРИЛ

Да Ви е весело и спокойно на душата и много, много обичливо на сърцата.Smile

Чук чук чук Написана на : 2014-04-01 15:30:50
Чук чук чук
Светлото у теб Написана на : 2014-03-31 15:06:01
Светлото у теб

Извън себе си не чакай да намериш това, което вътре в тебе не си търсил никога. Не е по-красиво слънцето на други места, колкото и далечни да са, това, което е важно, е светлината, даваща живот на очите ти. Не изморявай дните си в обикалянето на страни да търсиш други светове. Не се бави да започнеш пътуването навътре в себе си, да не стане така, че скоро да бъде късно: не си тъй близо до себе си, колкото си мислиш, нито е толкова времето, с което още разполагаш, за да се откриеш и да се завоюваш.

Едва сега разбирам... Написана на : 2014-03-31 15:03:12
Едва сега разбирам... Едва сега разбирам как бавно остарявам и всяка нова зима с тъга си подарявам. Домът ми става тесен. Светът не е за двама и търся зад вратата все някаква измама. Опитвам се да бъда и весел, и разумен, а нещо все не стига и се оглеждам гузен. Обиждаха ме много, но длъжен не оставах и затова отскоро разбрах, че остарявам. Забравям телефони и все по-рядко търся, но я някоя кабина навярно ще осъмна. За пет стотинки кой ли ще поговори с мене - за вчерашни тревоги и за дъждовно време. Михаил Белчев
Всеки е уникален а половинката му единствена Лицето на любимият ти мъж ще запламти от гняв и от обида! И твоят смях ще секне отведнъж.. А аз ще дойда просто да те видя........
илюзия Написана на : 2014-03-31 14:45:08
илюзия И като Пепеляшка тръгвах си сама от сбирки, чествания, тържества с желанието някой да ме следва, с надеждата, че някому съм нужна. При всеки все не бях дошла навреме, За всичко бях пропуснала момента Превърнаха се в тикви старите илюзии, Приятелите-мишки изпокриха се Остана ми единствено зализания кочиаш на самотата.... навличащ всеки ден ливреи-спомени във напъна да промени нещата и малката пантофка на надеждата прилягаща добре на моя крак и на голямото ми самочувствие прикрития ми и кармичен враг.....
АЗ Написана на : 2014-03-31 08:28:13
АЗ
жена Написана на : 2014-03-31 08:22:24
жена

Не съм ли като птица със бодли, целуваща небето си – дъбрава. От всеки мах с крилата да кърви, а белегът във мене да остава. Гнездото ми – преплетено въже, напомнящо пътеките, поети от няколко измислени мъже, родени във безсънните куплети. Храната ми – мастилени черти, изстрадани, магични и горчиви. Водата – непрокапали сълзи, останали в очите да изстиват. За себе си щом вече съм открил на приказката светлата надежда, по-странна птица бих ли се родил, щом битието сам си го нареждам. valentin jordanov

жена Написана на : 2014-03-31 08:18:16
жена
:) Написана на : 2014-03-31 08:16:59
:)
спалнята Написана на : 2014-03-31 08:15:16
спалнята

Попаднах на статия - 10 грешки на девойката в леглото... да бе...! Грешката в леглото може да е само една — НЕПРАВИЛНИЯТ МЪЖ...или ЖЕНА!!!!!

Мило... Написана на : 2014-03-31 08:10:01
Мило...
:) Написана на : 2014-03-31 08:08:45
:)
жена Написана на : 2014-03-31 08:06:13
жена
жена Написана на : 2014-03-31 08:05:25
жена
жена Написана на : 2014-03-31 08:04:46
жена
жена Написана на : 2014-03-31 08:04:02
жена
жена Написана на : 2014-03-31 08:02:01
жена
жена Написана на : 2014-03-31 08:01:27
жена
:) Написана на : 2014-03-31 07:59:03
:)
АЗ Написана на : 2014-03-31 07:55:07
АЗ
Самота Написана на : 2014-03-31 07:54:05
Самота
АЗ Написана на : 2014-03-31 07:52:59
АЗ
жена Написана на : 2014-03-31 07:51:43
жена
АЗ Написана на : 2014-03-31 07:51:04
АЗ
АЗ Написана на : 2014-03-31 07:49:40
АЗ
жена Написана на : 2014-03-31 07:46:05
жена
усещане Написана на : 2014-03-31 07:45:34
усещане
той Написана на : 2014-03-31 07:44:16
той
усещане Написана на : 2014-03-31 07:42:48
усещане
жена Написана на : 2014-03-31 07:38:10
жена
жена Написана на : 2014-03-31 07:37:14
жена
усещане Написана на : 2014-03-31 07:34:56
усещане
нежност Написана на : 2014-03-31 07:33:00
нежност
жена Написана на : 2014-03-31 07:31:20
жена
обич Написана на : 2014-03-31 07:28:44
обич
жена Написана на : 2014-03-31 07:27:21
жена
мисли Написана на : 2014-03-31 07:25:29
мисли

"Tолкова много от важните моменти в живота започват с неща, които изглеждат случайни..." Скот Фицджералд

жена Написана на : 2014-03-31 07:23:15
жена
....... Написана на : 2014-03-31 07:21:29
.......
lyubov Написана на : 2014-03-31 07:17:41
lyubov
жена Написана на : 2014-03-31 07:16:28
жена
жена Написана на : 2014-03-31 07:14:38
жена
жена Написана на : 2014-03-31 07:13:37
Страница 1 от 4
 1-50 от 178  |   1  2  3  4  >>