Sibir
“Тя и да иска, не може да бъде друга. Тя е момиче със сърце, такива изобщо престанаха да се раждат!” - “Нощем с белите коне”, Павел Вежинов
blogs left blogs right
nqkakva
nqkakva, 56
« sibir.bg
Мъжете не обичат да ги обичат. A+ A- Написана на : 2017-05-18 07:31:10

о

Не обичайте мъжете.Те обичат това.Странно,да ?Много ще спорят…Много ще се възмутят…Но в крайна сметка :Колкото по-малко обичате мъжете,толкова повече ще им харесвате.Колкото по-малко ги гоним,толкова по-близо ще са те.

Удивителен цирк е живота.Когато обичаш с цялата си душа не те ценят.Когато усети слабостта ни ,мъжът на мечтите ни започва да си играе с нас като с плюшена играчка и да пуска в кръвта ни яд след яд.Колкото по-силно обичаш,колкото по-сладко целуваш,колкото по-силно прегръщаш,толкова по-слаби са неговите чувства.

Болшинството от мъжете оставят впечатление,че когато не го обичаш много,те се привързват по-силно към теб.Когато не им отделяш време,когато им противоречиш,когато не се посвещаваш на сто процента-толкова повече те ценят.Смешно,нали ?

Всички ли са такива ? Мъжете обичат игричките.Любимата им игра е котка –мишка.Жената бяга-значи обезателно трябва да я хванем.Ако жената е стриктна домакиня посветена на семейството,на уюта,очаква те с нетърпение-това вече не е интересно.Това е достъпно и прекалено просто.В мъжете дреме рицар,който трябва да завоюва своята принцеса.Животът е игра и всички в него сме актьори,както написа великият Шекспир.

Все ми се струва,че всичко зависи от жените.Ако една жена е силна и уверена в себе си,то и мъжете ще я ценят.Ако тя е пропита от страх от самота,от страх да не остане сама,то това веднага се усеща . Мъжете не си падат по случайнете подаръци.Ако преценят ще подарят колата си на някоя,на друга няма да дадат и бутилка шампанско.Винаги усещат тази неувереност у жената,когато тя умира от страх ,че никому не е нужна.Може с часове да разказваш как те канят на екзотичен остров в Доминикана,но… ако това е мит и плод на фантазия,те веднага го усещат.Но,ако това е истина,те ще направят всичко възможно да те отнемат от другия и да останат с теб.

Всичко зависи от нашата вътрешна същност.Жената трябва да цени достойнствата си,да цени интелекта си ,качествата си и да не позволява някой да си играе с чувствата и.Любов,любов,но тя трае три години вероятно ,както пише в други книги.Или пет.После остава една привързаност,едно уважение ,забележете, към качествата на другия.Ако е показал,че ги има и държи да го уважават за което.

Връзките ,основани на дива страст в началото и една гола любов във времето се разпадат.Силни са тези връзки,в които ти си преценила себе си.

Безусловно подчинение не означава любов.Нито превръщането на някой мъж в Бог непременно го прави такъв.

Жената трябва първо да обикне себе си.Тогава и мъжете ще я обичат.

Страница 1 от 1
 1-7 от 7  |   1 
Милена    2017-05-19 10:29:57      
Според мен всичко зависи и от двамата-от това какво правят за брака си.Дали умеят да споделят-основната грешка е спестяването на истините.Истините могат да бъдат споделени и с любов.И остава да бъдеш разбран.А ако бъдеш разбран и има обич нищо няма да липсва на никого и ще се развиват заедно.
Ако всичко е само страст предполагам три години са твърде много-не съм имала такива отношения.Обичта е много повече от страст-тя е взаимно оценяване на всичко в другия.И ако всичко се развива в дълбочина-романтиката ще поддържа и страстта,защото всичко е в душите. smile И интимността ще става все по-хубава с годините. smile
Обичта,ако я е имало остава и след края на отношенията-там някъде в теб. smile

Моите родители са в брак 47 г. и още се обичат и са заедно във всичко.Аз бях 15 години с един мъж,11 от които в брак и се обичахме. smile Моят брак не приключи поради липса на любов. smile
Margo    2017-05-18 20:27:32      
ВИЕ СТЕ КЪСМЕТЛИЙКА ДАРИ, ПАЗЕТЕ ГО!
Dari    2017-05-18 19:53:09      
Малко са ,но ИМА !
Един от тях е при МЕН - 43 години !
Margo    2017-05-18 14:42:34      
ДАЛИ ЩЕ СЕ СМЕНЯТ МЪЖЕТЕ ЗАВИСИ ОТ САМИТЕ ТЯХ, АКО ИМА ЕДИН КОЙТО СИ УВАЖАВА ЖЕНАТА И ДЪРЖИ НА НЕЯ, НЕ Я ЗАРЯЗВА В ТРУДНИ МОМЕНТИ И И ПОКАЗВА, ЧЕ ТЯ НЯМА НУЖДА ОТ ДРУГ, ТОГАВА БИ БИЛ САМО ТОЙ. НО ИМА ЛИ ТАКИВА МЪЖЕ КОИТО ДА ОБИЧАТ САМО ЕДНА ЖЕНА???
Leo    2017-05-18 13:52:12      
Замислих се и напълно затънах у философията! Една жена на три години трябва да сменя мъжа си или любовника си ? Или пък трябва да редува смяната на двамата през три години? Така всеки ше се задържи по шест години. Ако реши да ги сменя на две или четири години ,сметките стават други.Любовна математика...
Margo    2017-05-18 10:23:57      
Според мен е самата истина. Когато женаобича мъж го обсипва с внимание, грижи, лоски защото иска той да се чувства добре, а и да и отвръща със същото. Идва период, в който той спира да и отвръща, но тя въпреки това продължава да е мила и грижовна за да има топлина в отношенията. Следващия период е: или той приема за даденост всичко и я пренебрегва, или тя му става безинтересна и започва видимо да флиртува с други жени. И накрая на жената и писва и скъсва отношения и... Тогава той усеща,че губи ценен човек,но е късно. Каквото и да обещава такъв мъж - не му вярвайте жени, той никога няма да бъде онзи, който ви е радвал с жест, който с държание е показвал колко ценна сте за него, колко държи на вас. Тогава за вас може би следва вариант да намерите някой който да ви обича поне още 3 г. и вече не бъдете толкова мили и добри... те не заслужават.
Leo    2017-05-18 09:00:51      
Ако любовта трае три години ,трябва ли на всеки три години да сменяме обекта ,за да поддържаме винаги любовта жива в нас ? Или пък ако имате три обекта едновременно то любовта ви три пъти по силна ли е? Или е три пъти по слаба щото се дели на три ? От сутринта съм затънал у философия . Но по обед съм на зъболекар,което ще ме върне здраво в реалността. Лек ден и повече усмивки Сибир !
Страница 1 от 1
 1-7 от 7  |   1