Sibir
“Тя и да иска, не може да бъде друга. Тя е момиче със сърце, такива изобщо престанаха да се раждат!” - “Нощем с белите коне”, Павел Вежинов
blogs left blogs right
nqkakva
nqkakva, 56
« sibir.bg
Грозно ! A+ A- Написана на : 2016-08-13 21:09:09

Не ,няма да разказвам интересни факти за Олимпиадата.Който иска ще ги прочете. От включванията и от предаванията съм доволна.Нещо различно от сериалите най-после. Но какво става с нашите олимпийци ?

От ден на ден се удивлявам на все по-странните,комични,смехотворни,да не кажа чак жалки изказвания на отпадналите до тук. Ей,момичета и момчета…ние,които ви гледаме не сме хора с ограничени умствени способности.Едва ли някой от нас е очаквал зашеметяващи рекорди и резултати.Хора,които се интересуват от спорт са наясно с възможностите ви.Защо са тези глупави оправдания ?

На един му духало,на друг не му донесли „онази „ пушка,следващият бил леко болен,друг не се възстановил от контузия-все уважителни според вас причини.

Капакът беше историята с допинга на наша атлетка.Интервюта,въпроси ,тя щедро отговаря и вади някакви доводи,които абсолютно не прилягат за спортист от такъв ранг.

Знаем,знаем момиче,че Олимпиадата отдавна изгуби идеите си.Състезанията и всичко останало е пари.От това,което съм чела като история на игрите в далечната около 1900 година са отнели медал на победител,защото преди това бил взел парична награда за една победа на друго състезание.Сега всяка страна определя цени на медалите-кои от кои по-съблазнителни.Всичко е въпрос на пари-даже стимулантите.Други страни имат огромни лаборатории,огромни ресурси,добри биолози и лекари,които влагат много средства и пречистват всички добавки.

Не трябва човек да е специалист,за да забележи какво е направил спорта от някои жени в гимнастиката,които приличат на някакво мъжко подобие,мускули,които ще се пръснат от тренировки.Дали ?

Защо пиша това ли ?Не обичам да слушам цинични и нагли хора.Там сте,освен заради вас самите и за да защитавате честта на България.Ако не заради друго,то заради това си мерете приказките .Не ни се слушат глупости.

Отпаднал-отпаднал.Светът не свършва в Рио.Губете,всеки е губил,но с чест !Имайте малко достойнство !Ние,българите го имаме !Ако не знаете как да се държите намерете предната Олимпиада и последната битка на Станка Златева с рускинята...Станка загуби,но вижте интервюто след това.

Не ни обяснявайте,че имате проблем с допинг контрола,или със съдиите ,или с вятъра….Имате проблем със себе си.От мен да го знаете.

Страница 1 от 1
 1-1 от 1  |   1 
Момче    2016-08-13 21:37:43      
Знам, че в Лудогорец има бая чужденци teeth, но в този интернационален български отбор виждам сериозна надежда след броени дни да се случи нещо добро за имиджа на България.
Страница 1 от 1
 1-1 от 1  |   1