Sibir
Блогът на Катеричка
blogs left blogs right
Катрин
Катрин, 45
« sibir.bg
"Откраднат живот" A+ A- Написана на : 2017-01-12 10:18:34
"Откраднат живот"

"Животът е белязан от граници. Видими и невидими. Такива, които ни свързват и други - които ни разделят. Някои се намират на границата между доброто и злото, защото са объркани. Трудно понасят болката, унижението, разочарованието и загубата. стоят по средата и не знаят на коя страна да преминат... Други обичат толкова силно, че рушат границите и минават отвъд. Стигат до безграничното щастие... Има и такива, които стоят на границата между живота и смъртта. Казват, че такива хора засядат там, защото близките, които ги обичат, не ги пускат да си отидат... Задържа ги нечий жест... Ние сме на границата на отчаянието. Заключени в затвор, по-страшен и от най-тъмното място... А онези, които стигат границите на своето търпение, се саморазрушават."

Вие от кои сте?

"Откраднат живот"

Страница 1 от 1
 1-3 от 3  |   1 
Катрин    2017-01-13 09:53:18      
Благодаря за коментарите! Наистина този филм ни изправи пред доста сложни казуси и ситуации, от които всеки може да си направи изводи и равносметка за важните нещо в живота ни.Отдавна не бяхме гледали толкова хубаво направен български филм.Чакаме с нетърпение новият сезон.
Angel    2017-01-12 12:45:00      
Когато човек е на крачка от смъртта се замисля колко му е скъп живота. Когато е на секунда от това, което не можеш да върнеш .И се замисляш дали си бил достатъчно добър, дали си обичал близките ти хора.
Slava    2017-01-12 11:44:10      
МНОГО! МНОГО СЛОЖЕН КАЗУС!
ПОНЯКОГА НИЕ САМИ СИ ПОСТАВЯМЕ ГРАНИЦИ! Аз съм прекрачвала границите на Смъртта (говоря за Смъртта с уважение - както и за Живота!!! - защото сега от 33 години живея Вторият ски Живот! - Границите променят своите места защото Човек винаги е в движение и в зависимост от разположението ни във Вселената!
Страница 1 от 1
 1-3 от 3  |   1