Sibir
Блогът предлага отговори на някои въпроси, но може да повдигне други.Не претендирам за безпогрешност, изчерпателност и оригиналност.
blogs left blogs right
Момче
Момче, 28
« sibir.bg
Скоро ли започва възходът на България? A+ A- Написана на : 2017-03-20 11:01:21

Според Христо Нанев, Слава Севрюкова е предсказала навремето, че от правителството, което предстои да бъде сформирано, ще започне възходът на България! Правителството на Герджиков се пада 19-то по ред, ако изхождаме от сметките на пловдивския езотерик (интервюто с него е от 2013 г.).

- Изключителен изследовател си на свръхфеномена Слава Севрюкова, предвид трудовете ти за нея, а и личното ти познанство. Напоследък интернет-пространството е залято от информация, която се преписва на Севрюкова за т.нар. 14-о правителство след промените през 1989 г. у нас! То щяло да възроди страната от този момент нататък. Справка сочи, че това правителство е именно на Орешарски. Вероятно знаеш отговора на този въпрос?

- Това е една голяма спекулация! И аз попаднах в Интернет на подобна информация, но Слава Севрюкова никога не е казвала каквото и да било за т.нар. 14-о правителство! Това, което Севрюкова казва, е дословно: „Два пъти по толкова правителства /и сочи пръстите на двете си ръце/ ще се сменят, преди да дойде доброто за българския народ”. А това реално е числото 20. Не зная как ти си ги смятала, че 14-ото е на Орешарски, но по моите изчисления на Орешарски е 16-ото и има още три правителства да минат, докато дойде доброто за България.

- А предсказанието й, че жена ще застане начело на България и чак тогава тя ще се възроди, но преди това ще стартира доброто управление на страната със силен дух, който е бил дете по време на промените у нас?

- Да, да! Това е истина. В края на 80-те години, някъде преди 1991-а, това дете тя го виждаше да е на десетина години, което значи, че оттогава досега този човек би следвало да е около 30-годишен и вероятно му е още рано за такава мисия.

- А по отношение на пророчеството й за жената?

- Много хора ми задават този въпрос директно: коя е тя? Аз не зная коя е тя, но това е истина. А тази информация от Слава Севрюкова съвпада и с една прогноза на Ванга, която казва, че когато жена застане начело на държавата - нещата ще тръгнат на добре. Тази прогноза съвпада и с мнението на Тамара Глоба - една руска предсказателка. Имаме три независими източника във времето, които твърдят едно и също нещо за България.

- А има ли пророчество за това, което днес става у нас, по улиците?

- Самата Слава Севрюкова казва, че след промените ще се сменят правителства, и все неудачни, и ще обещават и няма да изпълняват... И нови ще идват, и те ще обещават и няма да изпълняват... Но казва, че ще дойде време, когато всички ще ги поставят на мястото им - тези, които бавно унищожаваха България. А за тоталните промени, които ще настъпят у нас с идването на жена на власт, тя предвиждаше 2017-2018 г. Но ние в онова време не вярвахме на тези и предсказания. Мислихме, че тя се заблуждава, а и че веднага България ще тръгне напред. А тя даваше дълги срокове. Слава Севрюкова казва дословно, цитирам: „Ще изтекат черните времена. В България нещата ще се променят към добро. Когато с гръм и трясък нахлуе злото и всичко изглежда непоправимо погубено, ненадейно ще настане обрат. Като прогонени от подивели ветрове ще се разпилеят разбойниците, които с десетилетия са грабили държавата. Ще дойдат честни хора, милеещи за нея. Затова ви казвам: Гласувайте, кой как желае, но гласувайте! Отреденото ще стане, ала всеки трябва да поеме и лична отговорност, за да извърши България своята нелека мисия!“. Та, казва още тя: ”Държавата ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив – ще я крадат. Ще минават тия, ония… И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017-2018 година. България ще се изправи на крака едва тогаз“. И допълва: „С промяната много лидери и правителства ще се сменят. Най-сетне начело ще застане жена. Ще възвърне в политическия живот истинското родолюбие и забравените изконни ценности. Тогава ще се оттласнем напред. Ще настъпи неудържим разцвет във всички области... Ще настане чудо през XXI век в Родината”."

 

 

Източник:

http://www.blitz.bg/article/34975.

 

Страница 1 от 1
 1-1 от 1  |   1 
Момче    2017-03-20 13:26:05      
П.П.: Аз пък успях да ги изброя 15 до Орешарски включително. Не знам как е броил Христо Нанев. А иначе избраните само от 1990 г. нататък са 14 (до Орешарски включително). Ако броим на Георги Атанасов и Луканов1 са 15 (първото е избрано през соца, но пада през демокрацията, а второто е избрано през демокрацията).
Ма то т`ва дето идва може да не издържи много, та като че ли краят на упадъка е близо. teeth
Страница 1 от 1
 1-1 от 1  |   1