Sibir
Dragostea să fie mereu cu tine.Articole pe blog pe Emil Petrov.
ЕМИЛ
ЕМИЛ, 58
« sibir.bg
ОТНОСНО СИБИР. Написана на : 2016-06-14 12:59:18

Уважаеми Сибирци и Приятели. Относно проблемите - или това което става в Сибир Бг е в следствие на Емо Иванов, Беселина, Аманда и Лидия.

Разглеждането на профила ми - по 40 и повече пъти и то ВСЕКИДНЕВНО ме докарват до лошто Здравословно състояние в което съм.

Аз се ЗАДУШАВАМ - не мога да дишам, нямам въздух . Събуждам се по няколко пъти в НОЩИТЕ и после не лягам - СТРАХ МЕ Е ДА ЛЕГНА. Страх ме е да лягам - Защото мога утре да не се събудя.

Аз имам - Сърдечна Недостатъчност / и е доказано с лекарски прегледи и епикризи. При всеки път - когато тези влизат в профила ми - ПОЛУЧАВАМ КРИЗИ- и после - пия хапчета . Аз съм на успокоителни.

И- СИ ЧАКАМ СМЪРТТА . На принципа съм че един два пъти щом се разминаваш със смъртта - ТЯ УТРЕ ВДРУГИДЕН ЩЕ ТЕ ПОКОСИ. ПРИМИРИЛ СЪМ СЕ - единственото нещо е да се успокоя и да изляза навън., или да изляза от сайта.

Няколко пъти се разминавам със смъртта си. ПОВЯРВАЙТЕ МИ. Винаги когато стане това да ми влизат в профила - ТИЯ МАЛОУМНИЦИ- губя желание за всичко и ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ПРАВЯ е да се успокоя иначе - си отивам.

Понякога се чудя и какво правя в Сибир - но имам приятели - КОЙТО ПОВЯРВАЙТЕ МИ ОБИЧАМ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО НА СВЕТА. Затова и Дияна не ми дава да РАБОТЯ. Моето удоволствие е единствено да пиша СТАТИИ - което донякъде ме успокояват.

Да пуша - но ЦИГАРИТЕ НЕ МОГА ДА ОТКАЖА - предупредил съм и Дияна. Мога да се откажа от всичко друго но от това НЕ - даже и да коства ЖИВОТА МИ.

Никой не знае кога ще умре - Не зная и АЗ - Катя Илиева от Пловдив - умря на 50 години  от това което СТРАДАМ И АЗ. Не ме е страх - че ще умра,бил съм  в Камбоджа  през 1992 - 1993 и там съм виждал смъртта си - ТАМ Е ПО СТРАШНА - Защото можеше да те застигне куршум или да те удари някоя осколка от граната, да стъпиш на вълча яма ,който се намират навсякъде или да попаднеш на мина.

Тези който са в листата на - ПРИЯТЕЛИТЕ МИ- никога няма да изтрия,даже да са приятели с ВЪПРОСНИТЕ ГОРЕСПОМЕНАТИ ЛИЧНОСТИ.

Аз също искам Оня Сибир - какъвто беше,страдах за всеки изтрил се приятел, за всеки починал сибирец ,макар и непознат, и най много за тези който бяха с мен от самото начало КОГАТО МАЙКА МИ ПОЧИНА и ме подкрепяха.

Вече- ПЕТ години съм без майка - Дияна ме подкрепя - НО МАЙКА МИ МИ ЛИПСВА, липсва ми гласа и погледа и тъжната и усмивка. Когато се сетя за нея а това е винаги - плача, Нищо че съм на години.

Моля - Всички мой приятели да ме разберат - Не ми се сърдете че не пиша, не слагам картички или не гласувам. Пиша статии на ръка и с това се успокоявам - ЗАЩОТО И ХАПЧЕТАТА МИ НЕ ПОМАГАТ ПОНЯКОГА.

ЗАДУШАВАМ СЕ - РАЗБИРАТЕ ЛИ, ЗАДУШАВАМ СЕ.

Ако Някой от Вас иска да се изтрие от листата ми с Приятели - няма да се разсърдя, той си решава сам.

Ако пък някой иска да ми е приятел - ЩЕ ГО ПРИЕМА С УДОВОЛСТВИЕ - но да знае ПРОБЛЕМА МИ. 

Благодаря от ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ НА ВСИЧКИ СИБИРЦИ и Приятели.

Емо Петров.

КАТО ПРИЕМАТЕ ПРИЯТЕЛСТВО. Написана на : 2016-05-14 15:47:46

УВАЖАЕМИ -потребители и потебителки на Сибир. Когато приемате приятелство на някого - Бъдете коректни и не се изтривайте. Тези който се изтриват от листата на ПРИЯТЕЛИТЕ СИ БЕЗ ОСНОВАНИЕ - няма да пиша какъв е но си е така.Ако ще се триеш - ТОГАВА ИЗОБЩО не приемай приятелството на човека който ти я праща. Защо приемаш приятелство  на някой за един два дена и после се триеш.

Пускат ти покана ако искаш приемай ако не искаш недей -  ДА ПРИЕМЕШ ПРИЯТЕЛСТВО И ПОСЛЕ ДА ГО ТРИЕШ - Си е направо ПОДЛОСТ И УНИЖЕНИЕ  и даже е ОБИДНО за този когото си приел за приятел. Всеки  от нас потребителите го е правил и го прави несъзнателно.

Цензурни думи няма да употребявам. Могат Вас да изтрият - естествено ако има онование. Имах до днес 30 човека - сега гледам 29 - не зная кой е а и не ме интересува . Няма основание да се трие - не съм го ОБИДИЛ.

Предупредих ВСЕКИ ЕДИН - че Работя по  ПОРЕДИЦА от СТАТИИ - който ще бъдаят ПОСВЕТЕНИ НА ГОДИШНИНАТА ОТ НЕГОВАТА СМЪРТ И СЛИЗАНЕТО МУ НА КОЗЛОДУЙСКИЯТ БРЯГ - Пиша ги от книгата си или от архивите си.

Изморително е и не се пишат така лесно. През останалото Време когато не съм на компа отново пиша СТАТИИ - имам уговорка със местния козлодуйски вестник " Козлодуй днес И НМПР - за изпращане на статии за ЮБИЛЕЙНИЯТ ВЕСТНИК - който се дава безплатно - часове преди зарята.

Тези които ще пусна в Сибир са поредица от Информационни документални исторически статтии. Имам още малко да пиша статии за Сибир - за вестника още два броя и ги изпращам ПРЕПОРЪЧАНИ до Козлдуй. Предупредих че ще участвам и в НТП - Козлодуй - Околчица със Варненска група / Аз и Дияна.

Вече имаме и екипировката - Комплект анорак горно и долно с качулка, двуместна палатка, две раници и спални чували и последно надуваеми дюшеци и високи военни обувки с дебела подметка. Това не е важно - ЗА ВАС а ЗА МЕН.

Но не се изтривайте - КОГАТО ПРИЕМЕТЕ ДАДЕНО ПРИЯТЕЛСТВО- че не ВИ ГЛАСУВАТ ПОСТОЯННО ИЛИ НЕ ВИ ПРАЩАТ КАРТИЧКИ И ПРОЧЕЙ.

Питам Ви - това ли е НАЙ ВАЖНОТО за Вас - да получите глас или картичка. Зает съм - разберете ме. И аз съм човек и се изморявам от писане и така нататък а вечер пък обръщам ВНИМАНИЕ НА ЖЕНА СИ.

Питам човека който се е изтрил - с какво те ОБИДИХ ПРИЯТЕЛЮ/ ПРИЯТЕЛКО И КАКВО ТИ КАЗАХ ЧЕ СИ СЕ ИЗТРИЛ.

Обръщам - внимание да кажа и на Госпожа Моника Станкова- защо съм я изтрил от преди. Първото тя не е на мойте години и аз бих могъл да и бъда родител . Няма право да ми държи сметка и да ми дава тон на ЖИВОТА - относно Моята група в СИБИР " ИСТОРИЯ ".

Не позволявам и няма да позволя на никой да ми държи сметка относно групите ,статиите, критики и НАЙ ВЕЧЕ ДА МИ ПИШЕ С ОСТЪР ТОН и После да ми пише ЗАЩО МЕ ИЗТРИ.

Няма да седна на масата й , няма да се съобразявам с никого - Нищо че е МОДЕРАОР или Каквото и да е там в ГРУПАТА Ми. Тон на живота мога да дам единствено АЗ НА СЕБЕ СИ - има право да ми държи сметка - САМО ЖЕНА МИ ако и позволя но не и тя. Деца като нея НЕ ПОЗВОЛЯВАМ ДА МИ СЕ КАЧВАТ НА ГЛАВАТА.

Госпожа Моника Станкова и други  мой приятели жт листата,беше приятелка - със МОЙ врагове. НА ПРИНЦИПА на Госпожа Взискателна съм - Че Тези Който Са Приятели - С Мой Неприятели - Не могат да са и с мен и с другия. Но хайде от мен да МИНЕ.

По тази причина ИЗТРИХ - МОНИКА СТАНКОВА И ИВАНКА БОНЕВА . Могат да ми се Сърдят да говорят каквото си щат за мен - ДАНЪК ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ НЕ СЪМ ПЛАЩАЛ, НЯМА ДА ПЛАЩАМ и НИКОГА НЯМА ДА ПЛАЩАМ.

Поради гореизложената причина - Никога няма повече да приема в приятелите си МОНИКА СТАНКОВА,ДИМИТРИЧКА АНГЕЛОВА,ИВАНКА БОНЕВА,ГЕОРГИ ХИНОВ и други . Има и други причини.

Страница 1 от 1
 1-2 от 2  |   1