Sibir
Dragostea să fie mereu cu tine.Articole pe blog pe Emil Petrov.
blogs left blogs right
ЕМИЛ
ЕМИЛ, 58
« sibir.bg
НОРБЕРТ ЙОВЧЕВ -ПЕДАЛА. Написана на : 2017-04-10 11:09:37
НОРБЕРТ ЙОВЧЕВ -ПЕДАЛА.

Тази статия е до Администратора и Норберт Йовчев.

 

Първо към Норберт Йовчев - или тук в Сибир Набожният Путкач и с използваното мое име е писал Педерасков. Първо да те светна - ненормалнико - аз имам три големи деца и не съм педераст като теб. Много голям ебач се извъди бе- затова ли оная курва софиянката те остави .

Оная с която излъгахте Маладолска та ви даваше пари. Второ не пиши в радиото  Хип - Хоп - разни глупости за мен - щото не ме познаваш - ако искаш да ме опознаеш ела във Варна и аз ще ти покажа кой кого ще ебе.

Питаш ме - Дали ми се вдига самолета - що не попиташ Дияна - тя ще ти каже дали се вдига. На 58 г. съм засечки никога не съм имал- за разлика от теб когато живеех при Галя ,как се напи като юзбашия и оная искаше да си тръгне.

И познай кой я оправи Нели Танева - Аз . Ако я попиташ вярно ли е - едва ли ще ти каже - първо бит и ебан не признават. Кога ли когато - пиеше бира в денонощния магазин с Галя - срещу блока.

Тия където много говорят като теб и се хвалят - нищо не правят. Ебачи били,какви ли не- Мърлячи. Ще ебеш майка си ако си такъв ебач - ела бе да видиш какво е ХУЙ,като толкоз те интересува че си любопитен.

Набожен бил - една дума от Библията не знаеш - или да ми изтълкуваш един пасаж от библията. За разлика от теб - аз съм бил Баптист /тоес в Евангелска Баптистка църка и Обединена Божия църква. Цялата Библия я знам на изуст и Новия и Старият Завет-простако.

Използваш моето име като си писал -Emo PEDERASKOV. Педераст си ти - и такъв ще си останеш. Ядеш лайна - лежиш на ръцете на майка си и баща си да те хранят и издържат и постоянно лежиш в немската лудница.

Какво си постигнал в ЖИВОТА СИ БЕ - Нищо.Сайта Сибир не ти е бащиния /никой не ти е длъжен да ти чете глупостите и да спамиш. Изтриха ли ти статиите СНОЩИ - Изтриха ги и тия ще изтрият и БАН ще ти сложат.

Аз мислех че е Емо Иванов - ама не е - въпреки че и тай е едно леке,ама е май по културен от теб. Щял си да ме биеш - пишеш /Ок заповядай да видим кой кого ще бие - дали ще ти стиска да дойдеш. Знаеш ли като бях във Варна при Галя какъв бях - едър и какви мускули имах. Е сега съм същият и при Дияна и със гола глава без коса гладко избръсната глава.

Лесно бих казал че ще дойдеш Нрберт ама как ще ИЗЛЕЗЕШ човече. Помисли си хубаво. На Админа искам да БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ. Но трябва да им се сложи БАН. Вие господа Админи триете едно ама погледнете по натам същите глупости и то докладвани изтрийте и тях. Вие триете не им слагате БАН - и веднага след вас си създадоха нови ПРОФИЛИ.

Няма тук някакъв луд да избутва статиите на кадърните хора в сайта - и да ме заплашва какво да пиша и какво не. Аз не се плаша от никого - такива които се хвалят че могат да се бият - готов съм да дойде да се бие с мен.

ДА ЗАПОВЯДВА.

ГОСПОДА ПРОСТАЦИ И ФЕЙКОВЕ. Написана на : 2017-04-07 09:33:06

ПРОСТАЦИТЕ И ФЕЙКОВЕТЕ В СИБИР.

Кой ви дава Право да - разваляте ХУБАВИЯТ САЙТ. Кой ви дава право да го Осирате- вие не сте за сайта а лудницата. Фейка Дядо Гуди 1 и 2 са Нарберт Йовчев и оня дето се представя с името Емилчо е същият. И има наглостта да ми пускат покани за ПРИЯТЕЛСТВО - аз може да съм на 58 г. но не съм глупав като вас. С простаци не дружа -

Обръщам се към пустиняците във Сибир - че ако продължават да ме тормозят ще си имат работа с ПОЛИЦИЯТА. Аз изпращам всичко записано на диск в полицията и после ще се смея аз последен.

  Завеждане дело за клевата, обида в Интернет. Две са правните основания, по които можете да заведете дало за клевета или обида. По реда на чл. 45 и сл. от ЗЗД, т.е. по исков ред или по реда на чл. 161 от НК във връзка с чл.146 до чл.148а от НК. За препочитане е да водите делото по исков ред, за да не доказвате вината на ответника. Освен това имате единствената възможност по този текст от закона да осъдите лице, ползващо се с имунитет - депутат, магистрат, дипломат, президент и т.н. Консултиране  с адвокат.Глоба от 20 000 лева.

В понеделник или до неделя Администратора ще изтрие тия глупости и ще ви сложи БАН. Аз търпя господа и все пак съм добър и сте ми под нивото и затова прощавам. Но ще дойде ден когато няма да търпя и може да ме предизвикате и тогава какво ще стане с Вас - вие си помислете пишлемета.

Не забравяйте че здравослоно не съм добре - със сърцето и ако нещо се случи ИМА ЧОВЕК КОЙТО ЩЕ ВИ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ. Съпругата ми - е насреща. Не ви правя нищо ,не пиша глупости за вас и не ме интересува за Вас въпреки че зная кои сте. Защо се заяждате с мен,защото пиша Авторски статии ли? 

Пиша и ще продължавам да пиша- имам книги избирам статия и пиша на ръка  имам архиви вземам си инфото от там и слагам. вие не можете - и злобеете. Зададох въпрос - понеже пишете че съм крадец - Я КАЖЕТЕ МЪРШИ ОТ ВАС ИЛИ ОТ СИБИРЦИ НЕЩО СЪМ ОТКРАДНАЛ.

На кого от вас съм седнал на масата да ям. На кого от вас - СЪМ НАПРАВИЛ ЛОШО. И с какво право - пишете глупости за мен - без да ме познавате. ВИЕ НЕ СМЯТАТЕ ЛИ ЧЕ ТИЯ НЕЩА КОИТО ПИШЕТЕ ЗА МЕН МОГАТ ДА ВИ ВКАРАТ В ЗАТВОРА.

Вие НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ МОЖЕ ДА ДОКАРАТЕ ЧОВЕК ДО ИНФАРКТ - при такива обстоятелства и после ще ви тежи на съвестта. И какво -уморили сте човек и КРАЙ, каква съвест имате бе КОПЕЛЕТА.

Що не си седите на задниците и си гледате себе си - а не в чинията на другия.  Колкото и да избутвате моите и на кадърните хора в Сибир - пишещи хубави статии вие няма да постигнете нищо,освен да изгоните кадърните и пишещи потребители от сайта.

И какво ще направите? Защо не оставяте хората в сайта да си пишат - а не да ви четат глупостите. Такива като Емо Иванов,Секирата,и Норберт Йовчев осрахте сайта с глупости. Като сте мърлячи идете се лекувайте в лудницата,но не правете хората простаци.

Четете статиите на Момчеосем девет,на Любомира на Дари Ненс, на Йонка и на другите пишешщи. Моите статии - не са безвкусна информация,щото вие и това не можете. За статията " Подвигът на Мара Бунева " която е в три части съм  се кьорил цял месец - Некадърници. А за статията " Българи в лагерите на Смъртта" съм събирал и трудил ПЕТ ГОДИНИ - пикльовци.

Аз имам черен колан - и се гордея с това,бил съм в Камбоджа и съм горд - Вие какво имате - Нищо и нищо не сте постигнали през живота. Не сте и служили. Моето минало - ГОСПОДА ПРОСТАЦИ е ЧИСТО,ЧИСТО и Чисто си ОСТАВА.

АДМИНА ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА И ДА ТРИЕ И СЛАГА БАН.

ДО КИР МИХАЛАКИ. Написана на : 2017-03-30 20:25:58

Сега ме чуй глупако.

Първо аз не съм ти слагал в профила - срамни коментари, не съм ти писал, не съм писал глупости за теб - но ти курво писа статии с глупости за мен и Администратора ги изтри.

Относно сайта - кой го осра Лео - ще ти отговоря прпостаци като тоя Кир Михаласи и други - може да го разбереш сам. Нали!

Държа да кажа и да се знае - че войната в сайта се започна - за да се излее помия върху мен и някой хора Лео - си позволиха да навлязат дърбоко в моя личен живот и в семейството. Понеже не оставам длъжник и не се срамувам от това - трябваше да обясна със статии - какво съм и що съм. Някой педарунгели не го разбраха и продължаваха да пишат и пишеха глупости за мен. Сайта го осраха хората които - киснат ден и нощ в него и си позволяваха да крадът снимки,от личният ми албум мислейки си че сайта им е бащиния. Крадяха авторските ми статии - за което съм положил огромен труд /който е писал авторски статии знае какво е. Наричаха ме крадец -аз не съм стъпвал в ничии дом на никой от потребителите - да искам храна или да седна на масата. Всеки сибирец копира статии от Нета и ги слага в блога си - защо тях не ги наричат крадци. Виждал съм мой статии във форуми и други блогове - с приложен линк към тях- ТОВА МЕ ПРАВИ ГОРД. Никой няма право - да плюе даден човек когото не познава - Така ли е?. Аз не съм ОПЛЮЛ до сега НИКОЙ- но предизвикват ли ме МАЙКАТА МУ ЕБАВАМ ДО ГРОБ. СЕГА Ясно ли ти е ЛЕО.

Кой е виновен за заканите ми отправени към теб- Ти самия.

Не мисли че като си с камфулажни дрехи и имаш право да спамиш в сайта и да пишеш за непознат човек глупости и да ми слагаш глупости.

Ако не искаш да си имаш сериозни проблеми с мен - и да ти стои главата на раменете/стой си на задника и не пиши за мен.

Ти си мислиш за недосегаем ли - грешно мислиш ако река да го направя това което съм ти писал. Знай че ще го направя - Без да ми мигне окото - Бил съм в Камбоджа и ще те заколя.

Но не искам да се занимавам с простаци като теб,Норберт и Емо Иванов. колкото до ебането - Еби майка си.

Ако мислиш че можеш - ела да ти пръсна задника. Аз не съм дядка - а човек със запазено здраве - не чак толкоз подвижен за възрастта си за разлика от теб.

Шибльото или Емо Иванов - казвам го към него Норберт или който и да е с користна цел - ще приложа огън и меч и ще се лее кръв,ако още се занимавате с мен.

Сега разбра ли ме блокук. Пак ти казвам - стой си на задника.

Виж какво пише в ПРОФИЛА ми и си прави изводи.

Аз не се изхвърлям - Напротив много съм добър и страшно жесток към такива БЛОКУЦИ.

Ако пък си любопитен ела на Варна - ще ти дам адрез и телефон и ще видиш.

ПРЕДУПРЕДИХ ТЕ.

гледай да не се блъснеш в юмруците ми - маймуно такава.

КАК ТРОЛОВЕТЕ РАЗВАЛЯТ. Написана на : 2017-01-10 12:20:07

КАК ТРОЛОВЕТЕ РАЗВАЛЯТ ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО.

Всеки, който е активен в социалните мрежи, е запознат с културата на тролене и немалко са тези, които са ставали нейна жертва. Троловете използват най-различни средства, за да натровят онлайн пространството, те може да започнат с подхвърлянето на обиди или заплахи по ваш адрес, а може и да сменят темата на разговора, така че развалят опитите за дебат.

Някои тролове са платени и тяхната цел е да изпълнят конкретна политическа поръчка – напр. да създадат усещането, че съществува друга правилна гледна точка или да уронят авторитета на изказващия се. Други не са професионалисти, но използват анонимността на интернет, за да захранят собственото си его, като сринат това на другите.

“Психолозите наричат този феномен ефекта на онлайн невъздържаността, в който градените с векове норми за обществено поведение са сринати заради анонимността, невидимостта, липсата на авторитет и липсата на комуникация в реално време. С една дума - те са прости,некултурни или просто псичично болни.

” Това са думи на Джол Стайн, който тази седмица е написал водещата статия на американското сп. Time. “Защо губим интернет от културата на омразата?” е въпросът, който Time си задават тази седмица, а безличният трол е личността, застанала на корицата на списанието – там, където са стояли световни лидери, гении и иноватори.

“Хората, които се наслаждават на онлайн  на свободата, се наричат тролове”, пише авторът. “Терминът “тролене” идва от начина, по който онлайн крадците са ловели своите жертви.”

Но той вече не се използва за онлайн кражба, а за да обозначи “чудовищата, които се крият в тъмата и заплашват хората”. “Интернет троловете имат нещо като кредо, което гласи, че всичко, което те правят, е в името на lulz – смеха.”

От находчивите шеги, през тормоза до грубите заплахи те винаги могат да се оправдаят, че са го направили, за да се посмеем. Те също така може да публикуват ваши лични данни, които ги има в интерент – като осигурителния ви номер или ваша банкова сметка.

Също така може да ви направят swatting (от американските специални сили SWAT) – да се обадят на полицията и да им кажат, че в дома ви се е случила беда. И ако на жервите не им е смешно, троловете просто им казват, че нямат никакво чувство за хумор.

 С времето тролските атаки стават все по-масови и тежки. “През 2011 г. троловете започват масово да се подиграват на стените на наскоро починали facebook потребители”, отбелязва авторът на статиятата в сп. Time.

През 2012 г. феминисткият активист Анита Саркезян започва кампания за разобличаване на сексизма във видеоигрите. Тази ѝ инициатива и печели тролското внимание. Те започват да подават сигнали за бомба на места, където тя ще изнася речи, започват да публикуват нейни лични данни, да й отправят заплахи за изнасилване и дори създават онлайн играта “Набий Анита Саркезян”.

“През юни 2016 г. Джонатан Уайзман, зам.-редактор на New York Times, напуска Twitter, където има 35 000 последователи, след като е залят от антисемитски послания. В края на юли феминисткият писател Джесика Валенти казва, че напуска социалните медии, след като получава заплахи, че ще изнасилят 5-годишната ѝ дъщеря.”

Проучване на центъра Pew Research отпреди две години установява че 70% от интернет потребителите на възраст между 18 и 24 години са ставали жертва на интернет тормоз, а всяка четвърта жена от същата възрастова група твърди, че е била преследвана в онлайн пространството.

През 2014 г. излиза научен доклад в академичното списание Personality and Individual Differences, който открива, че 5% от активните интернет потребители имат изключително високи показатели по четири критерия, ключови за тролския характер: нарцисизъм, психопатия, макиавелност и садизъм. Една част от троловете действат по своя инициатива.

Такъв е случаят с 40-годишния баща и адвокат Джефри Марти, който години наред се представя като републиканския конгресмен Стийв Смит (какъвто не съществува). За три години той напада своите “колеги” републиканци от Конгреса и много обществени личности, подрепящи партията. Но с изненада журналистката от Time открива, че Джефри Марти не е привърженик на демократите и няма никакви причини да се смята, че е финансово стимулиран да напада републиканците.

Той дори е привърженик на Доналд Тръмп и си е поставил за цел да подронва авторитета на медиите и политиците, които го критикуват. “Да кажем, че напиша критично писмо до New York Times, че не харесвам дадена статия за Тръмп. Писмото ми ще отиде в кошчето. Но в Twitter мога да си общувам направо с автора на статията.

Това е срив на цялата институционалност”, заявява Марти. “Наистина вярвам, че тези неща имат значение по време на изборите. За 28 дни получавам 1,5 милиона гледания на моите туитове. Това послание достига да много повече хора, отколкото ако се обаждах на хората и ги питам “Обмисляте ли възможността да изберете Тръмп за президент?”.

Истината е, че троленето е до голяма степен политическа борба. Без значение дали целта е да се срине кауза като феминизма, или да се помогне на кандидат за президент. Това го разбират и самите политици. “Не само че Тръмп споделя тези нагласи, но той притежава и отлични тролски умения.” По време на първичните избори Тръмп решава да се заяде с един от опонентите си, републиканския сенатор Линдзи Греъм, като в национален ефир каже какъв е личният му телефонен номер.

Оттам феновете на Тръмп заливат сенатора с всякакви съобщения. Съществуват и организации, чиято цел е да размиват обществения дебат по политически теми. Така е групата alt-right (водена от Мило Йануполис, един от редакторите на пропагандното издание Breitbard, което подкрепя Тръмп).

Те, на първо място, нападат всички републиканци, които не харесват Тръмп, с обидни определения и твърдения, че не са автентични представители на партията. От друга страна, те се опитват да натровят всякакъв дебат по обществено значими теми (напр. аборта, феминизма, права на ЛГБТ, легализиране на дрогата и т.н.) с лични нападки и говорене за конспирации.

Всеки опит на тях да им бъде отнето правото да коментират те разглеждат като отнемане на техните права. Една стратегия за справяне с троленето е да се отговори на нападките с доброта. През 2005 г. Емили Мей съосновава Hollaback! – онлайн платформа, чиято цел е да засрами мъже, които осъществяват тормоз над жени, като им публикува снимките в интернет.

“Някой може да нарече това тролене”, коментира журналистът на Time. Но кампанията на Емили Мей води до вълна от сексистки съобщения към нея. “Първо си мислех, че е забавно”, заявява Мей, която е отдавала нападките на успеваемостта на кампанията. “Но в дългосрочен план осъзнах, че вече не съм толкова активна в Twitter, защото внимавам какво казвам онлайн.”

 Това е и причината това лято Мей да създаде нов проект – Heartmob, апликация, която позволява на хората да докладват троленето в интернет. Самият автор на статията също е имал приключения с тролове. “Колумнист съм от достатъчно време, за да съм свикнал със заплахите по пощата. Аз съм хетеросексуален бял мъж и тролските атаки са доста слаби, защото слабостите ми не са толкова видни.

Единственият трол, който не е спрял да ме напада за последните две години, е Меган Костър. В повечето случаи тя просто ми обяснява колко са ми зле статиите и винаги ме нарича “опозореният бивш журналист Джол Стайн”. Миналата година, докато бях на откриването на ресторант, тя пусна туит, че и тя е на същото събитие и че иска “едностранната ми вражда с него да отиде на следващото ниво”. След това пусна нов туит: “Срещни се с мен отвън след 15 минути.

Искам да ти сритам задника”. Тогава Стайн не се срещна със своя трол, но след месец получава нова заплаха. Тогава той решава да й отговори, като я пита дали иска да отидат на обяд. Тя, за негово учудване, се съгласява и двамата се срещат. Оказва се, че тя е 32-годишен журналист на свободна практика, който често списва за Vice, който живее на социални помощи.

“На нея й се е струва, че моят кариерен успех не е заслужен и че постоянно се хваля с него в колонката си и в Twitter.“ “Нещата, които мразя в теб, са нещата, които мразя в себе си”, му отговорила тя. Самата Костър също е била подложена на много атаки от тролове. “Но никога не се почувствах зле. Намирам писането ти за толкова неприятно, че не мисля, че заслужаваш симпатиите ми”, продължава тя.

 “Когато й предложих да поръчаме вино, тя ми отговори, че е бивш алкохолик, който се е напил преди месец на откриването на ресторанта, на което ме заплаши, че ще ме пребие. Попитах я защо не е дошла при мен онази сутрин и ако не да ме удари, поне да ме нападне словесно. Тя ме изгледа все едно съм идиот и ми каза: “Защо да го правя? Интернет е пространството за страхливците.

Това са хора, които много лаят, но не хапят”.

Троловете имат профили без снимки и пускат статии до няколко - от 100 до и повече - това се нарича "Спам ". Тези които са в Сибир Бг. са едни и същи - човекът се КАЗВА НОРБЕРТ ЙОВЧЕВ. Троловете в сайта СИБИР БГ. са със профили - които носят гнусни имена на  / Лайно и какви ли не други неща. Те са напълно ОТКАЧЕНИ - и понякога не се усещат. Стоят по цял ден в Интернет и крадат снимки и данни за своя Лична Облага или за някой и друг нов Профил.

Те нападат един и същи човек а понякога и някой друг. Могат да извадят човек от равновесие и да уморят хора -САМО С НЯКОЛКО ДУМИ ИЛИ ОБИДИ. Много хора могат да се справят с троловете - и да разберът от линка в профила кой е истинският човек/няма профил от който да не разбереш кой стои зад ФАЛШИВИЯТ ПРОФИЛ. Троловете не могат да разберат - ЧЕ САМИ МОГАТ ДА СИ ВКАРАТ АВТОГОЛ.

МЕЛИ ДИМИТРОВА. Написана на : 2016-09-06 16:41:44

Ще направя едно обръщение - към госпожичката Мели Димитрова.

Вие курвите нямате ли си друга работа Вашата мамица  освен да се заядете с Някого и да си правите гъргара с ХУЯ МИ.

Даже и по Празниците се заяждате - АМА ВИ ГО КАЗВАМ СЕРИОЗНО - Ако Не престанете ЩЕ СИ ИМАТЕ РАБОТА И ТО ДОСТА СЕРИОЗНА.

Не се мислете за НЕДОСТЪПНИ И ЗА НЕДОСЕГАЕМИ ОТ ЗАКОНА- ГАРАНТИРАМ ВИ ГО. ЩЕ ПРЕВЪРНА ЖИВОТА ВИ В ОГНЕН АД И ЩЕ ВИ ПАРИ НЕ САМО ПОД КРАКАТА АМИ И В СЪРЦЕТО - ТОЛКОВА МНОГО ЧЕ ЩЕ ВИ СЕ ИСКА ДА УМРЕТЕ.

Ще потърпя малко и може би ОЩЕ ПРЕДИ ЗАКОНА ДА СЕ НАМЕСИ - Ще дойда аз и Ще ви ПОТЪРСЯ И ТОГАВА ЖАЛНА ВИ МАЙКА ЩЕ РАЗПЛАЧА. ЩЕ ЯДЕТЕ И БОЙ.

АМАН ОТ мръсни курви и некадърни блокуци обсебили сайта. ВИЕ сте една долнопробна пасмана от ОЛИГОФРЕНИ и толкоз безочливи и прости че на човек би му се ДОСРАЛО ОТ ВАС.

АКО би бил НЯКОЙ ДРУГ НА МОЕ МЯСТО - ВИ ГАРАНТИРАМ ЧЕ ЩЯХТЕ ДА СТЕ МЪРТВИ. ЩО НЕ СЕ ЗАЯЖДАТЕ С ДРУГИТЕ - СТРАХ ВИЕ или ШУБЕ. И ОТ МЕН ЩЕ ВИЕ ШУБЕ - ОЩЕ МАЛКО ОСТАВА.

Емо Иванов,Ти Мели ли си маймуна ли си също,Секирата и Оня Маймунски клесундер и клоун Димитър. Ти Емо Иванов и другите спрете да влизате в профила ми.

НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ ВСИЧКО СЕ ЗАПИСВА И ПРАЩА НА МЕСТО - където му е МЯСТОТО.  ВАШИТЕ СНИМКИ И ПРОФИЛИ СЪЩО СА ТАМ АДРЕЗИТЕ ВИ ВЕЧЕ МИ СА ЯСНИ И ОТКЪДЕ СТЕ. ЕМО Е ОТ КАВАРНА и ДРУГИТЕ ГИ ЗНАМ - и тогава аз ще ви оправя и то ХУБАВО.

Проклинам ви - до девето коляно и ще има ВЪЗМЕЗДИЕ. Бог си знае работата.

ЖАЛНА ВИ МАЙКА КОПЕЛЕТА ЩЕ ЕБА.

Страница 1 от 4
 1-5 от 17  |   1  2  3  4  >>