Sibir
Dragostea să fie mereu cu tine.Articole pe blog pe Emil Petrov. Не се боря за титла и звание в Сибир. Аз съм това - което ме прави човек.
blogs left blogs right
ЕМИЛ
ЕМИЛ, 58
« sibir.bg

Не ме карай пак да сложа статията - Не си мисли че нямам ШАНС в сайта. Не искам да правя мръсно иначе мога с простаци не ми се занимава. Разни Кухи картуни,Точки и Готвачки . Можете да бъдете изтрити на момента или до вечерта. Помниш ли какво ми писа - а явно не държиш на думата си. А се мислиш и за жертва- Явно си или Емо Иванов или Норберт Йовчев.

ЗАЩО - ми изпращаш постоянно покана- Точка Точкова.

Можем да бъдем приятели и така- Стига да заровиш томахавките в земята. Тоест на мен приятелите ми са доста - стоиностни хора. Приемам приятели ако имат снимка. Остави статиите ми да се четат - и никой нищо няма да ти прави.

Аз съм човек както и ти само че с тая разлика че съм с реален профил. Нямам снимки - но мога да си сложа истинска. Не съм съгласен да приема приятели - същевременно и мой врагове. Какво ти преча - статиите ли - че са Авторски.

Може би това - Аз съм историк по призвание и родолюбец. Не плюя на Историята си и на народа - като някой хора.

А може би ти пречи че съм бил в Камбоджа- Да бил съм и съм видял какво е. Не съм гей както пишеш - аз имам две дъщери една от тях е осиновена и син - децата ми са големи. Не ми пращай покани за приятелство- няма да я приема. Можем да бъдем приятели и така. Аз ще заровя томахавките - и даже да се пишат глупости за мен - хората ме познават добре.

Жена ми ме познава и никога няма да се върже наа простотията - на злобните хора. За разлика от предишната Варненка която ме тормозеше - Дияна е 100 пъти по друга от нея. До тук това- не обръщам повече внимание на глупости- Здравето ми и без това е крехко и не съм го намерил на пътя. За такива глупости - миналата година се наложи да лежа в болница на системи. Избягвам ядовете - Имам Сърдечна недостатъчност и понякога ми е трудно да дишам .

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ Z Z. Написана на : 2017-06-02 18:42:32

Путко недоебана- защото се представяш за жена-Не та зная каква мърша си от Сингапур ли от путка си майна ли си - Но още един път ако избутваш статиите на хората майка ти ще еба до дупка и ще ти разкатая фамилията да десето коляно. Има и други подобни на теб - който при всяка моя новоизлязла статия - веднага я избутват надолу. Това са :

 

grafichendizajin

Krass Zah
z z - това си ти.
noshtyuvky
dj PREDATOR
evtinistayi
misho mishev - но те не са толкоз нахални като теб. Слагат си по една статия и са дотук. Ти абаче - не признаваш Почит към загиналите мършо мръсна и слагаш готварски работи - който да си ги завреш отзад. Мога да направя живота ти черен но не ми се занимава с простаци - който са под нивото ми. Преди няколко дена - получих ЗАПЛАХА по телефона за убийство. Но този телефон и ЕСЕМЕСИТЕ са в полицията. Скоро ще се разбере и кой е. А след като се разбере кой е - Ще го ОБЕЗКОСТЯ. Възможно е да е от някой - от гореизброените /Ще се разбере кой е. Телефона му е +359898480886. Последно редактиране - с което искам да кажа - Че не ме е страх от никого и от нищо. Не ме познават - а който ме е опознал - не се заяжда повече с мен. никога и на никого не съм оставал длъжник - и няма да остана - Връщам го тъпкано. Когато разбера кой е притежателя на телефона - не само че ще го мачкам - но и ще го обеся на първото дърво. Имаше един случай когато един щеше да ме блъсне - давайки заден ход с колата. когато му се развиках каза - Спокойно бе ще те платя. МОМЕНТАЛНО БЕШЕ ИЗТЕГЛЕН ОТ КОЛАТА И ГО НАПРАВИХ НА ТУПАН- на другия ден почина.

Държа да кажа че още един път - подобни избутвания на статиите - на потребителите - мой и други- ЩЕ СИ ИМАШ РАБОТА С МЕН. Ясно ли ти е Z Z.

НОРБЕРТ ЙОВЧЕВ -ПЕДАЛА. Написана на : 2017-04-10 11:09:37
НОРБЕРТ ЙОВЧЕВ -ПЕДАЛА.

Тази статия е до Администратора и Норберт Йовчев.

 

Първо към Норберт Йовчев - или тук в Сибир Набожният Путкач и с използваното мое име е писал Педерасков. Първо да те светна - ненормалнико - аз имам три големи деца и не съм педераст като теб. Много голям ебач се извъди бе- затова ли оная курва софиянката те остави .

Оная с която излъгахте Маладолска та ви даваше пари. Второ не пиши в радиото  Хип - Хоп - разни глупости за мен - щото не ме познаваш - ако искаш да ме опознаеш ела във Варна и аз ще ти покажа кой кого ще ебе.

Питаш ме - Дали ми се вдига самолета - що не попиташ Дияна - тя ще ти каже дали се вдига. На 58 г. съм засечки никога не съм имал- за разлика от теб когато живеех при Галя ,как се напи като юзбашия и оная искаше да си тръгне.

И познай кой я оправи Нели Танева - Аз . Ако я попиташ вярно ли е - едва ли ще ти каже - първо бит и ебан не признават. Кога ли когато - пиеше бира в денонощния магазин с Галя - срещу блока.

Тия където много говорят като теб и се хвалят - нищо не правят. Ебачи били,какви ли не- Мърлячи. Ще ебеш майка си ако си такъв ебач - ела бе да видиш какво е ХУЙ,като толкоз те интересува че си любопитен.

Набожен бил - една дума от Библията не знаеш - или да ми изтълкуваш един пасаж от библията. За разлика от теб - аз съм бил Баптист /тоес в Евангелска Баптистка църка и Обединена Божия църква. Цялата Библия я знам на изуст и Новия и Старият Завет-простако.

Използваш моето име като си писал -Emo PEDERASKOV. Педераст си ти - и такъв ще си останеш. Ядеш лайна - лежиш на ръцете на майка си и баща си да те хранят и издържат и постоянно лежиш в немската лудница.

Какво си постигнал в ЖИВОТА СИ БЕ - Нищо.Сайта Сибир не ти е бащиния /никой не ти е длъжен да ти чете глупостите и да спамиш. Изтриха ли ти статиите СНОЩИ - Изтриха ги и тия ще изтрият и БАН ще ти сложат.

Аз мислех че е Емо Иванов - ама не е - въпреки че и тай е едно леке,ама е май по културен от теб. Щял си да ме биеш - пишеш /Ок заповядай да видим кой кого ще бие - дали ще ти стиска да дойдеш. Знаеш ли като бях във Варна при Галя какъв бях - едър и какви мускули имах. Е сега съм същият и при Дияна и със гола глава без коса гладко избръсната глава.

Лесно бих казал че ще дойдеш Нрберт ама как ще ИЗЛЕЗЕШ човече. Помисли си хубаво. На Админа искам да БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ. Но трябва да им се сложи БАН. Вие господа Админи триете едно ама погледнете по натам същите глупости и то докладвани изтрийте и тях. Вие триете не им слагате БАН - и веднага след вас си създадоха нови ПРОФИЛИ.

Няма тук някакъв луд да избутва статиите на кадърните хора в сайта - и да ме заплашва какво да пиша и какво не. Аз не се плаша от никого - такива които се хвалят че могат да се бият - готов съм да дойде да се бие с мен.

ДА ЗАПОВЯДВА.

ГОСПОДА ПРОСТАЦИ И ФЕЙКОВЕ. Написана на : 2017-04-07 09:33:06

ПРОСТАЦИТЕ И ФЕЙКОВЕТЕ В СИБИР.

Кой ви дава Право да - разваляте ХУБАВИЯТ САЙТ. Кой ви дава право да го Осирате- вие не сте за сайта а лудницата. Фейка Дядо Гуди 1 и 2 са Нарберт Йовчев и оня дето се представя с името Емилчо е същият. И има наглостта да ми пускат покани за ПРИЯТЕЛСТВО - аз може да съм на 58 г. но не съм глупав като вас. С простаци не дружа -

Обръщам се към пустиняците във Сибир - че ако продължават да ме тормозят ще си имат работа с ПОЛИЦИЯТА. Аз изпращам всичко записано на диск в полицията и после ще се смея аз последен.

  Завеждане дело за клевата, обида в Интернет. Две са правните основания, по които можете да заведете дало за клевета или обида. По реда на чл. 45 и сл. от ЗЗД, т.е. по исков ред или по реда на чл. 161 от НК във връзка с чл.146 до чл.148а от НК. За препочитане е да водите делото по исков ред, за да не доказвате вината на ответника. Освен това имате единствената възможност по този текст от закона да осъдите лице, ползващо се с имунитет - депутат, магистрат, дипломат, президент и т.н. Консултиране  с адвокат.Глоба от 20 000 лева.

В понеделник или до неделя Администратора ще изтрие тия глупости и ще ви сложи БАН. Аз търпя господа и все пак съм добър и сте ми под нивото и затова прощавам. Но ще дойде ден когато няма да търпя и може да ме предизвикате и тогава какво ще стане с Вас - вие си помислете пишлемета.

Не забравяйте че здравослоно не съм добре - със сърцето и ако нещо се случи ИМА ЧОВЕК КОЙТО ЩЕ ВИ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ. Съпругата ми - е насреща. Не ви правя нищо ,не пиша глупости за вас и не ме интересува за Вас въпреки че зная кои сте. Защо се заяждате с мен,защото пиша Авторски статии ли? 

Пиша и ще продължавам да пиша- имам книги избирам статия и пиша на ръка  имам архиви вземам си инфото от там и слагам. вие не можете - и злобеете. Зададох въпрос - понеже пишете че съм крадец - Я КАЖЕТЕ МЪРШИ ОТ ВАС ИЛИ ОТ СИБИРЦИ НЕЩО СЪМ ОТКРАДНАЛ.

На кого от вас съм седнал на масата да ям. На кого от вас - СЪМ НАПРАВИЛ ЛОШО. И с какво право - пишете глупости за мен - без да ме познавате. ВИЕ НЕ СМЯТАТЕ ЛИ ЧЕ ТИЯ НЕЩА КОИТО ПИШЕТЕ ЗА МЕН МОГАТ ДА ВИ ВКАРАТ В ЗАТВОРА.

Вие НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ МОЖЕ ДА ДОКАРАТЕ ЧОВЕК ДО ИНФАРКТ - при такива обстоятелства и после ще ви тежи на съвестта. И какво -уморили сте човек и КРАЙ, каква съвест имате бе КОПЕЛЕТА.

Що не си седите на задниците и си гледате себе си - а не в чинията на другия.  Колкото и да избутвате моите и на кадърните хора в Сибир - пишещи хубави статии вие няма да постигнете нищо,освен да изгоните кадърните и пишещи потребители от сайта.

И какво ще направите? Защо не оставяте хората в сайта да си пишат - а не да ви четат глупостите. Такива като Емо Иванов,Секирата,и Норберт Йовчев осрахте сайта с глупости. Като сте мърлячи идете се лекувайте в лудницата,но не правете хората простаци.

Четете статиите на Момчеосем девет,на Любомира на Дари Ненс, на Йонка и на другите пишешщи. Моите статии - не са безвкусна информация,щото вие и това не можете. За статията " Подвигът на Мара Бунева " която е в три части съм  се кьорил цял месец - Некадърници. А за статията " Българи в лагерите на Смъртта" съм събирал и трудил ПЕТ ГОДИНИ - пикльовци.

Аз имам черен колан - и се гордея с това,бил съм в Камбоджа и съм горд - Вие какво имате - Нищо и нищо не сте постигнали през живота. Не сте и служили. Моето минало - ГОСПОДА ПРОСТАЦИ е ЧИСТО,ЧИСТО и Чисто си ОСТАВА.

АДМИНА ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА И ДА ТРИЕ И СЛАГА БАН.

Страница 1 от 4
 1-5 от 20  |   1  2  3  4  >>