Sibir
Dragostea să fie mereu cu tine.Articole pe blog pe Emil Petrov.
ЕМИЛ
ЕМИЛ, 57
« sibir.bg
ИВАН ЗАХАРИЕВ - БЪЛГАРИНЪТ ДЖИХАДИСТ. Написана на : 2017-01-16 12:14:34
ИВАН ЗАХАРИЕВ - БЪЛГАРИНЪТ ДЖИХАДИСТ.

Съдът остави в ареста обвинения в подготовка за включване в терористична дейност Иван Захариев. Според прокуратурата от няколко месеца на територията на България той се подготвя, за да се включи в редиците на терористичната групировка Ислямска държава на територията на Сирия.

 Разследването, ръководено от Специализираната прокуратура, е започнало по сигнал на ДАНС. Няколко месеца са събирани доказателства, като са използвани и специални разузнавателни средства.

 Установено е, че задържаният е контактувал през интернет с лица, занимаващи се с тероризъм и проповядващи радикален ислям.

Пътувал е веднъж до Сирия и предприел самоподготовка за включване в редиците на Ислямска държава, като се е обучавал в стрелба с огнестрелни оръжия по стрелбища в столицата и страната.

Сириецът-атентатор от Ансбах се оплакал от престоя си в България Иван Захариев е арестуван при специализирана акция на СДВР и ДАНС.

 От събраните доказателства става ясно, че младият мъж редовно е посещавал стрелкови комплекси, а според свидетели е казвал, че вместо мишените си представя живи хора.

Младият мъж е от смесен произход - с майка виетнамка и баща българин. Български език обаче не говори, тъй като живеел досега в Австралия със семейството си.

 От обясненията, които той даде пред съда, стана ясно, че в България дошъл, за да си извади български паспорт, а баща му да подаде документи за получаване на пенсия.

До момента на ареста му двамата са живеели в столичния квартал "Хаджи Димитър". Как се е стигнало обаче до обвинението в стрелкова подготовка с цел тероризъм - престъпление, което предвижда лишаване от свобода до 8 години?

От прокуратурата обясниха, че от събраните доказателства става ясно, че в България младежът редовно посещавал стрелкови комплекси, където се учел да стреля с автомати. През 2015 г. в България са арестувани 21 джихадисти По делото има разпитани свидетели, които твърдят, че Захариев казал, че вместо мишените си представя, че стреля по живи хора.

Освен това, при обиск в апартамента му е намерен фотоалбум, чието съдържание, според разследващите, има връзка с обвинението, както и религиозна литература. От прокуратурата настояват за постоянното задържане на младия мъж, тъй като има предпоставки той да се укрие или извърши друго престъпление.

 Според служебния защитник на Захариев - Светослав Цончев, по делото до момента няма нито едно доказателство, че клиентът му се е готвел да извърши каквото и да е престъпление. Пред съда адвокатът заяви, че Захариев е обвинен за това, че е посетил легално стрелкови комплекси и упражнил уменията си по стрелба.

Това обаче не било доказателство, че се е канел да извърши убийство или тежка телесна повреда на когото и да било. "Няма закана, няма и доказателства", каза защитникът. В Сърбия са задържани въоръжени терористи с фалшиви български паспорти Самият Захариев също обясни пред съда, че е обвинен за въображаемо престъпление.

По думите му, откакто е в България, е посетил 4 пъти стрелбища, но дори не знаел как да си зареди оръжието. За религиозната литература посочи, че я чете от интерес към историята, както и че е бивш мюсюлманин.

"Не смятам, че предизвиквам страх или объркване у хората, нито, че съм заплаха. Ако бях такъв, щях да стрелям много често, да открият експлозиви или оръжие в дома ми, но там нямаше нищо. Силно са преувеличени обвиненията срещу мен.

Аз почти не говоря български, нямам пари, освен от баща ми, нямам и приятели в България, при които да се укрия", обясни младият мъж.

БЪЛГАРИ СЕ БИЯТ НА СТРАНАТА НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА.

 На снимката въпросният българин.

Българи се бият за "Ислямска държава" – това съобщи bTV, като се позова на свой източник. Според него младите мъже, заминали на джихад, са от различни райони на страната ни. Със сигурност към групировката са се присъединили жители на ромската махала в кв."Изток" в Пазарджик.

Става дума за мъже на 20-30 г., които се водят на гурбет в чужбина, но всъщност са част от групировката. Те не поддържат връзка със семействата си у нас, но им изпращат пари. "Ако не ме пазите, ще бъда убит", категоричен беше източникът на телевизията. Той знае, че на джихад в Сирия са заминали поне десетина души. Те са от Пазарджик и от други български градове. Източникът разказва, че в квартала поддържат контакти с "Ислямска държава".

Твърди, че са знаели за нападението над "Шарли ебдо" и атентатите в Мюнхен. "Оттук заминават, отиват до летището в Мюнхен или в Кьолн. После отиват в Турция и от Турция отиват там. Всеки един оттук, който е заминал за Германия – събират се всяка седмица и се пращат пари за "Ислямска държава".

Новите джихадисти си били купили оборудването у нас – камуфлажни дрехи, колани, кубинки. "Те се виждат. Като дават "Ислямска държава", ги виждам по телевизора", посочва той. В квартала се плащало добре за носенето на бурки и бради – по около 600 лв. за изцяло покрита жена. "Гледат в България да има друга държава.

 Те да командват в България, това е цялата истина. Това Ахмед си го каза. Направо като проповед: България ще стане "Ислямска държава", казва източникът на телевизията. По публикацията работи.

ИМА ЛИ БЪЛГАРИ В РЕДИЦИТЕ НА „ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА”

В последно време в средствата за масово осведомяване на страната ни зачестиха спекулациите за евентуално присъствие в бойните формирования на „Ислямска държава” на български граждани. Тези макар и непотвърдени от достоверен източник съобщения не би трябвало априори да се изключват. Но за това трябва да има реални основания.За съжаление имаме само както се оказва голословните твърдения на временния военен министър, който чул от „братски” спецслужби новината! При такава ситуация и най-обикновеният оперативен работник би подложил информацията на съмнение и би положил всички усилия, за да се провери тази информация, поне от още един източник, преди да се докладва нагоре.

Така би трябвало да постъпи всеки министър с професионални претенции, пък макар и временен, а не да се свиква Съвета за национална сигурност. Още повече, че РБългария разполага, все още, с разузнавателни и контраразузнавателни служби, даже и с подчинена нему служба „Военна информация”. Но явно г-н министърт предпочита да ползва онези източници, които с „Визия 2020” ни вкараха във информационна война с Руската федерация. Очевидно става за всички, че е време временното правителство да си ходи, преди да е надробило попара, която ще трябва всички да сърбаме!
Що се отнася до участието на бойци от неислямски държави в състава на екстремистки формирования то не е от вчера. Украински и естонски снайперисти и снайперистки се биеха на страната на чеченските муджахидини. Достатъчно е да си припомним сведенията за присъствие в редиците на Ал-Кайда и Талибаните в Пакистан и Ирак на граждани на Западна Европа, САЩ и някои от бившите съветски републики, на ислямски държави и ислямски общности от балканските държави. В тази пъстра палитра не бива да изключваме и евентуално присъствие на българи, граждани на други държави. Но според нас тук има някои особености, преди всичко свързани с психологията на българина.
На първо място българинът не е авантюрист по принцип, особено що се касае до военната сфера. На пръсти се броят българите, постъпили в официални военни формирования като Френския легион, частни армии на Запад или на Изток. Този факт важи в още по-голяма степен за неофициални и непризнати за законни военни терористични формирования с религиозен оттенък като Ал-Кайда, нейното производно – Фронта „Ал-Нусра” в Сирия, чуждестранните терористични формирования, воюващи срещу законно избраните власти в Либия.
На второ място, за сега липсват данни за организирано привличане в редиците на” Ислямска държава” на български граждани. Това, че се посочват имена, в които присъстват псевдоними като ”Хасан български” или нещо подобно, не бива да се приемат като доказателство за българска принадлежност на даденото лице. В някои от бившите южни съветски републики, да си прикачиш псевдоним „български” е признак на уважение вместо да се назовеш „татарски” главно по исторически причини ,тъй като именно татарите са били завоевателите на съответните държави. Същото се отнася и за Турция, Британската империя, Франция, Италия, да не говорим в по-скорошен период за САЩ, където всеки става „гаржданин на САЩ”. Няма как, според психологията на муджахидина като допълнителен партизански псевдоним да се постави нарицателно като „американски”, „френски”, „британски” и пр.
На трето място. Следва да си зададем и въпроса защо едва в последно време започна да се говори за хилядите доброволци в Ислямска държава в Ирак и Сирия, фронта „Ал-Нусра” в Сирия, „Ансар Ал-Шерият” и ислямското емирство в гр. Дерна – първообраза на Ислямска държава в Либия. Жадните за сензации електронни и печатни медии пълнят емисиите си за преминали през страната ни някакви 3, 5, 10 чужденци с редовни документи за самоличност, впоследствие оказали се терористи, а умишлено принизяват активната роля на една Турция, където муджахидини от цял свят се събират, обучават и изпращат по различните направления в Ирак и Сирия.
В заключение: не е изключено участие на български граждани във всяко едно терористично формирование по всички краища на света, но това са преди всичко наемници, на които това участие се заплаща. Това участие не е организирано от съответни вербовъчни структури на тези формирования, а ако това все пак е така, то тези вербовъчни структури не бива да се търсят на територията на страната ни, а извън нея – преди всичко в съседни нам държави.
Тук, в България опасността идва от заминаващите на религиозно обучение наши младежи в страни, известни с подкрепата си за екстремистки организации, които са известни не само на специализираните служби, но и на цивилното обществено мнение, но за които от политически и съюзнически съображения не е удобно да се говори. Именно завърналите се от такова”обучение” промиват мозъците и вербуват нашите младежи, за да ги превърнат в лесен моделируем материал за Ислямска държава и подобни ислямски формирования.

Екип на Асоциацията на разузнавачите от запаса
03.11.2014 г.

Разследването, ръководено от Специализираната прокуратура, е започнало по сигнал на ДАНС. Няколко месеца са събирани доказателства, като са използвани и специални разузнавателни средства.

Установено е, че задържаният е контактувал по интернет с лица, занимаващи се с тероризъм и проповядващи радикален ислям. Пътувал е веднъж до Сирия и предприел самоподготовка за включване в редиците на „Ислямска държава”.

Захариев е засичан на различни стрелбища в София и Пловдив, където се обучавал на стрелба, включително и с автомат "Калашников". В дома му е открита литература с екстремистко съдържание.

Задържаният е привлечен като обвиняем и е дал обяснения, но не се признава за виновен. Твърди, че преди два месеца се е отказал от исляма и е водил дискусии с бивши мюсюлмани, тъй като за подобен акт религиозният закон предвиждал смърт.

Що се отнася до упражненията в стрелба, те били, защото младежът искал да постъпи на работа в службите в Австралия.

Бащата на Захариев пък определи като пълни измислици твърденията, че синът му е терорист.

АТЕНТАТ В ТУРЦИЯ - ИСТАНБУЛ. Написана на : 2017-01-02 13:54:47

Терористичната организация „Ислямска държава“ пое отговорност за атентата в нощен клуб в Истанбул в нощта на посрещането на нова година.

 „Войник на Халифата“ е отговорен за атентата, става ясно от публикувано в понеделник видео обръщение в интернет. "В продължаващата, благословена операция на Ислямска държава срещу защитниците на кръста, в Турция един героичен воин на халифата нанесе удар в един от най-прочутите нощни клубове, където християните празнуваха своя вероотстъпнически празник", се казва в изявлението на ИДИЛ. 

 Турция ще се бори докрай срещу всички атаки на терористични групи. При нападението в Истанбул е пострадала една българка -39 жертви след стрелба в нощен клуб в Истанбул.

 Припомняме, че при въоръжено нападение в събота срещу неделя в един от най-големите нощни клубове в центъра на турския град Истанбул загинаха 39 души, включително 16 чужденци, а броят на ранените е 69, от които четири са в тежко състояние.

Сред убитите са граждани на Русия, Франция, Саудитска Арабия, Тунис, Ливан, Йордания, Либия и Израел. Сред ранените има и българска гражданка. При атаката над един от най - големите клубове в центъра на турския град Истанбул - в ноща срещу 1 януари са убити поне 35 души и 40 са ранени и откарани в болница. Стрелбата станала в клуб " Reina " където е имало близо 500 - 700 души. Сред убитите има и чужденци-  туристи и ранени - 26 чужденци.

Атаката е била извършена от мъж, дегизиран като Дядо Коледа, в момент, когато между 700 и 800 души са празнували вътре Нова година. Властите в южната ни съседка все още не са заловили извършителя и негови сподвижници.

 Същевременно италианският в-к Stampa пише, като се позовава на специалния си пратеник в Истанбул Джордано Стабиле, че във връзка с нападението са били разпитани 63 души, заподозрени, че са част от клетки на ИДИЛ в Турция.

Така разследващите са стигнали до подозрението, че нападателят е от Централна Азия, от Киргизстан или Узбекистан. Преди това се твърдеше, че нападателят може би е от арабски произход. Според пратеника на Stampa разследващите дори разполагали с име на заподозрян.

АМЕРИКА СЪЗДАДЕ АЛ КАЙДА. Написана на : 2016-06-03 22:05:34

Америка създаде терористичните групировки „АЛ-КАЙДА” и „ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА”

Гарикай Ченгу* (Garikai Chengu)
Global Research, 20.05.2015 г. (публикувано за пръв път пак там на 19.09. 2014 г.)

Превод: Десислава Атанасова/Българска Легия за информационна защита


Точно както „Ал Кайда”, така и „Ислямска държава” (ИД) е „произведена в Америка” като инструмент за терор, предназначен за разделяне и завладяване на богатия на петрол Близък Изток и за противопоставяне на нарастващото влияние на Иран в региона.

Secret Pentagon Report Reveals US

Фактът, че САЩ имат дълга и бурна история в подготовката на терористични групи, ще изненада само тези, които гледат новините и пренебрегват историята.

За първи път ЦРУ дава подкрепата си за екстремисткия ислям по време на Студената война. Тогава Америка вижда света по съвсем упростен начин: от едната страна е национализмът на Съветския съюз и Третия свят, който Америка смята за оръдие на СССР, а от другата страна са западните народи и войнстващият политически ислям, който Америка счита за свой съюзник в борбата срещу Съветския съюз.

Директорът на Националната агенция за сигурност по времето на Роналд Рейгън, генерал Уилям Одъм (William Odom) наскоро отбеляза, че „при всички случаи САЩ отдавна използват тероризма.” През 1978-79 г. Сенатът се опитва да прокара закон срещу международния тероризъм и във всяка предложена версия масоните твърдят, че САЩ ще са в нарушение.”

През 1970-те ЦРУ използва „Мюсюлмански братя” в Египет като двойна бариера – както за да бъде осуетена съветската експанзия, така и да се предотврати разпространението на марксистката идеология сред арабските маси. САЩ също така открито подкрепят в Индонезия ислямската групировка на „Сарекат” (Sarekat Dagang Islam – Общност на мюсюлманските едри търговци, е основана в началото на XX в. от бизнесменът Хаджи Саманхуди с цел подобряване положението на местните търговци – б. пр.) срещу Сукарно (Soekarno/Sukarno е първият президент на Индонезия, виден водач на индонезийското национално движение за освобождение от Холандия, обявил нейната независимост през 1945 г. Той ръководи и съпротивата срещу холандската деколонизация до 1949 г., когато Холандия признава независимостта на Индонезия. През 1960-те Сукарно има лява ориентация – подкрепя и оказва съдействие на Индонезийската комунистическа партия за сметка на военните и ислямистите и устоява на агресивната външна политика с помощта на Русия и Китай. През 1967 г. е свален от власт и до края на живота си прекарва в домашен арест. – б. пр.), както и терористичната група „Джамаат-е-Ислами” (Jamaat-e-Islami  е ислямска политическа организация и социално консервативно движение, основано през 1941 г. в Британска Индия, което заедно с „Мюсюлманско братство” (основано през 1926 г.) е една от най-ранните и най-влиятелни ислямски организации и първата, която развива „идеология, основана на модерната революционна концепция за исляма.” – б. пр.) срещу Зулфикар Али Бхуто (Zulfiqar Ali Bhutto) в Пакистан. И накрая, но не и на последно по значение място, е „Ал Кайда”.

И да не забравяме, че ЦРУ роди Осама бин Ладен и откърми неговата организация през 1980-те.. Бившият английски министър на външните работи, Робин Кук (Robin Cook), съобщи пред Камарата на общините, че “Ал-Кайда” без съмнение е продукт на западните разузнавателни служби. Той обясни, че “Ал Кайда”, което буквално е съкращение на „базата данни” на арабски език, първоначално е била компютърна база данни на хилядите ислямски екстремисти, които са били обучавани от ЦРУ и спонсорирани от саудитците, за да победят руснаците в Афганистан.

Отношенията между Америка и „Ал Кайда” винаги са приличали на история за любов и омраза. В зависимост от това дали конкретна терористична група на „Ал Кайда” в даден регион удовлетворява интересите на Америка или не, американският Държавен департамент или спонсорира или агресивно напада тази терористична група. Въпреки че творците на американската външна политика твърдят, че се противопоставят на мюсюлманските екстремисти, те съзнатено ги подбуждат като оръжие на външната политика.

„Ислямска държава” е тяхното последно оръжие, което е подклаждано от тях точно както и „Ал Кайда”. „Ислямска държава” наскоро се сдоби с международно значение, след като нейните главорези започнаха да обезглавяват американски журналисти. Сега терористичната групировка контролира територия с размерите на Обединеното Кралство.

За да се разбере защо „Ислямска държава” расте и процъфтява така бързо, трябва да се хвърли поглед върху положените от Америка основи на организацията. Нахлуването и окупирането на Ирак от Америка през 2003 г. създаде предпоставки за появата на радикални сунитски групировки, като ИД, и за това те да пуснат корени. Америка, доста неблагоразумно, разруши светската държавна машина на Саддам Хюссейн и я замести с преобладаващо сунитска администрация. Американската окупация предизвика повсеместна безработица в сунитските райони чрез отричането на социализма и чрез затварянето на фабрики с наивната надежда, че магическата ръка на свободния пазар ще създаде работни места. При новия шиитски режим, подготвен от САЩ, сунитската работническа класа загуби стотици хиляди работни места. За разлика от белите африкаци в Южна Африка, на които беше позволено да запазят имуществото си след смяната на режима, на висшата класа сунити систематично беше отнемано имуществото и така тя загуби политическото си влияние. Вместо да предлага религиозна интеграция и обединение, американската политика в Ирак изостри сектантските разделения и създаде сред сунитите плодородна почва на недоволство, в която „Ал Кайда в Ирак” пусна корени.

„Ислямска държава в Ирак и Сирия” (ИДИС, ISIS) обикновено използваше друго име: „Ал Кайда в Ирак”. След 2010 г. групировката се преименува и фокусира усилията си в Сирия.

По същество в Сирия бяха разпалени три войни: една между правителството и терористите /джихадистите/, друга между Иран и Саудитска Арабия, и още една между Америка и Русия. Именно в битката на тази трета, нова Студена война, творците на американската външна политика решиха да поемат риска да въоръжат ислямските терористи в Сирия, тъй като сирийският президент Башар ал-Асад е ключов съюзник на Русия. Твърде смущаващо е, както сега става ясно, че много от тези сирийски бунтовници са главорези от „Ислямска държава”, които открито размахват автомати М16, произведени в Америка.

Политиката на Америка в Близкия Изток се върти около петрола и Израел. Нахлуването в Ирак отчасти утоли жаждата на Вашингтон за петрол, но продължаващите въздушни нападения над Сирия и последвалите санкции спрямо Иран бяха изцяло свързани с Израел. Целта е съседните на Израел врагове, ливанската „Хизбула” и палестинската „Хамас”, да бъдат лишени от решаващата подкрепа на Сирия и Иран.

„Ислямска държава” не е само инструмент за терор, използван от Америка, за да бъде свалено сирийското правителство, а и средство да се окаже натиск върху Иран.

Последният път, когато Иран е нападал друга страна, е бил през 1738 г.. От деня на своята независимост през 1776 г. САЩ са участвали в 53 военни експедиции и инвазии. Независимо от това в какво войната на западните медии се опитва с крясъци да ви накара да повярвате, ясно е, че не Иран е заплахата за сигурността в региона, а Вашингтон. Публикуван през 2012 г. доклад на разузнаването, потвърден от всички шестнадесет американски разузнавателни служби, потвърждава, че Иран е прекратил ядрената си програма през 2003 г.. Истината е, че всички ядрени амбиции на Иран, реални или измислени, са следствие от американската враждебност спрямо Иран, а не обратното.

Америка използва ИДИС по три начина: да напада враговете си в Близкия Изток, да служи като претекст на САЩ за военна интервенция извън границите им, а в самите САЩ да подклажда изкуствено създадената заплаха, която да се използва като оправдание за безпрецедентното нарастване на нарушаващия правата на гражданите вътрешен контрол.

Чрез рязкото нарастване на прикритостта на правителството и на контрола, правителството на Обама увеличава правомощията си за следене на гражданите, докато в същото време намалява техните възможности да наблюдават него. Тероризмът е извинение, с което се оправдава повсеместния контрол, в подготовката за голямо въстание.

Така наречената „Война с тероризма” трябва да бъде видяна такава, каквато в действителност е: претекст за продължаването на опасното прекомерно милитаризиране на САЩ. Двете най-силни групи в учрежденията на американската външна политика са израелското лоби, което ръководи близкоизточната политика, и военно-индустриалният комплекс, който печели от действията на другата група. Откакто Джордж. У. Буш обяви „Войната с тероризма” през октомври 2001 г., на американските данъкоплатци това им струваше 6.6. трилиона долара и хиляди изгубени синове и дъщери, но същевременно вашингтонският военен елит натрупа милиарди долари от войните.

Всъщност повече от седемдесет американски компании и отделни личности спечелиха 27 милиарда долара от договори за работа в пост-военен Ирак и Афганистан през последните три години според наскорошно проучване на Центъра за обществена почтеност. Според проучването почти 75% от тези частни компании имат служители или членове на бордове, които или служат във, или имат тесни връзки с изпълнителната власт на администрациите на републиканците и демократите, с членове на Конргеса, или с високите нива на военните.

През 1997 г. доклад на Министерството на отбраната твърди, че „сведенията показват силна взаимозависимост между ангажираността на САЩ зад граница и увеличения брой терористични атаки срещу САЩ.” Истината е, че единственият начин, по който Америка може да спечели „Войната срещу тероризма”, е ако спре да предоставя на терористите мотивация и средства, с които да нападат Америка. Тероризмът е симптом, американският империализъм в Близкия Изток е туморът. Просто нека само да допуснем, че самата „Война с тероризма” е тероризъм, само че воден в много по-широк мащаб от хора, които притежават ракети и снаряди.


Гарикай Ченгу е изследовател от Харвардския университет. Адрес за контакт: garikaj.chengu@gmail.com

Източник: globalresearch.ca


ДОБАВКА - КЪМ БЕЖАНЦИ ИЛИ ТЕРОРИСТИ. Написана на : 2016-06-03 12:40:21

Тази статия е взета от един БЛОГ - автор не е посочен. Харесах я - след като прочетох всичко внимателно. Поставих я в СИБИР Бг. на вниманието - на Българските читатели.Не зная кой я е писал но ми допадна - а написаното е ясно и ЧЕСТНО КАЗАНО - вярно. Доколкото НИЕ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ - ще я прочетем и вникнем в горепосоченото и написано като статия е друг въпрос.

Въпрос е че НАШИТЕ управници,както и ЕС,НАТО и други организаций ще помогнат е друг въпрос. Смятам че БЪЛГАРИЯ - трябва да напусне ЕС и НАТО и да направи казармата ЗАКОННА в която да служат не само мъже но и жени. Както имаше БЪЛГАРСКИ ЖЕНСКИ БАТАЛЬОН в Камбоджа.

ЕС да затвори с два или три реда ГРАНИЦИТЕ - и да пуснат Електричество в самата БОДЛИВА ТЕЛ - денонощтно. Да се СЪЗДАДЕ армия от СКИНАРИ И ДОБРОВОЛНИ платени войници - добре обучени за спазване денонощтно - българските села и градове.ДА има АРМИЯ от ЗАПАСНИ - която да е обучена и да се използва така - както ПРИ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС / с бой и налагане на твърда дисциплина ,както и спазване на закони.

Да има Гранична ,Морска и Военновъздушна АРМИЯ - от Наборни войници и ЖЕНИ. Тази сган от БЕЖАНЦИ - след като са приети от някоя държава - даваме им подслон те почват да налитат на жени ,момичета и деца. / има много случай в БЪЛГАРИЯ И ГЕРМАНИЯ.

Колко наши българки са пострадали,колко млади хора са убити в други държави има и в БЪЛГАРИЯ - не са единични случай.

Предотвратени Терористични актове в Германия - вчерашни новини.

Заловен добре обучен терорист - В МЕТРОСТАНЦИЯ СОФИЯ  - новина от преди два месеца.

Момче и момиче ЗАКЛАНИ В СОФИЯ от араби бежанци- новина пак от скоро.

Български граничар - ЗАЛОВИЛО ТЕРОРИСТИ от Афганистан- Браво на МОМЧЕТО - новина от скоро.

КЪПВАВИ АТЕНТАТИ във Франция и Белгия - Новини който са от скоро и се помнят добре.

Турция залавя НАД 800 атентатори идващи от / поместен е и списък / - новина от два месеца. Атентат на летище Сарафово.- Новина от година може би.

Обезглавени заложници от ИД. - преди това изнасилени /без значение дали е мъж или жена а след това обезглавени.

Обезглавени българи в Ирак - Ивайло Кепов и Георги Лазов - новина от много години.

Ислямска държава обучава бойци в България, Ислямист се взриви с българска кола - регистрация гр. Русе, българин се сражава в ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА и Ислямисти с БГ фалшиви паспорти и визи- ВСЕ новини от 2015 и 2016 г.

Бих се обърнал към всички управници и политици така. Господа Лоясали задници - вземете мерки за БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ако вашите задници не Ви ИНТЕРЕСУВАТ.

Да се НАПРАВИ - една мащабна ОПЕРАЦИЯ - като тази " НОЩА на Дългите НОЖОВЕ " в Германия и всички емигранти в БЪЛГАРИЯ и държави от ЕС да се ВЪРНАТ ТАМ отдето са дошли.

Не харчете ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ данъкоплатец - За Джакузи,Цветя и Пиене - а ги дайте за БЪЛГАРСКА АРМИЯ И ВЪОРЪЖАВАНЕ на БЪЛГАРИЯ.

Утре или в другиден ще СТАНЕ И ПРИ НАС - кървав Атентат - Ще ЗАКОЛЯТ и вас и семействата ви.

Нищо че сте БОГАТИ - НИКОЯ ДЪРЖАВА И НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН НЕ Е - Застрахован от Атентат или да бъде Обезглавен или да попадне на такова място.

Опомнете се ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ и ДАМИ И ГОСПОДА - народни представители.

Създайте ЗАКОНИ - в което да се пише ЯСНО - че БЪЛГАРИЯ не може да приеме БЕЖАНЦИ- а не да ядете КЕБАПЧЕТА,КЮФТЕТА и ПАСТИ - с НАШИТЕ ПАРИ.  Български СКИНАРИ - Бъдете по АКТИВНИ и ако не нашите управници - ТО ВИЕ ЗАЩИТЕТЕ БЪЛГАРИЯ. РАДВАМ СЕ ЧЕ ВИ ИМА.

Тази статия ЩЕ ПРАТЯ НА ПРЕЗИДЕНТА на България и други инстанции - ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ.

Добавил ЕМИЛ ПЕТРОВ.

Страница 1 от 2
 1-5 от 7  |   1  2  >>