Sibir
Dragostea să fie mereu cu tine.Articole pe blog pe Emil Petrov.
blogs left blogs right
ЕМИЛ
ЕМИЛ, 58
« sibir.bg
ГЛУПАЦИ. Написана на : 2017-04-14 08:22:25

Прости хора в Сибир - използват моето име за фейк - профили - с имена Резняков и Ангелски гейски. Не знам защо - но обещавам че много скоро ще им стъжня живота. Абе простаци - кога аз съм ползвал имената ви за подобни глупости .

Моля за последно с добри думи - щото много си позволявате - да не ме наричате с подобни епитети-Почвате да си позволявате много.Нито съм Ангелски нито гей нито каквото си мислите. 1000 пъти съм над Вас глупаците - и едва ли някой от вас тъпунгерите ще ме стигне.

Още един път и ще ви НАКАРАМ ДА СЕ УСЕТИТЕ- а после ще видите. Писали разни че щяли да ме бият,накълцат и ебат - Моля да заповядат - ще дойдат но ще си излязат с КРАКАТА НАПРЕД и с поп пред тях.

Какво си мислят че ако съм на 58 г. съм стар и немщен. Не милички - много съм подвижен и всеки ден изминавам - по шест километра .Отиване до едно място и връщане- бия се с крака,ръце и глава /и нека който е мераклия да се бие с мен да ми пише н лични и да заповяда.

Но ако не успее проблема си е негов. никой до сега не е успявал да ме бие - едва ли някой ще успее.

И каква наглост имате - не се ли усещате - и после като ви обиди някой се правите на жертви. И кой е тоя който се подиграва с НАШИЯТ БОГ- вие не признавате празници,не признавте нищо. Това значи че сте тъпи лапетия и прости до ента степен.

Законите в България са тъпи но ако би имало такива - вие отдавна щяхте да сте ПУБЛИЧНО УБИТИ ККТО СЕ ПРАВИ В КИТАЙ- и трябва да ви разпънат на кръст - както са разпънали Бог.

ВЪВ ОТГОВОР НА СВ ИЛИ СВЕТЛИНА. Написана на : 2017-04-08 12:44:29

Относно клоуните в сайта Сибир Бг.- които тормозят цял сайт и потребителите регистрирани в сайта за да се развлекат. Това са хора като Норберт Йовчев, Емо Иванов и много други изклесяци които са тук с користна цел,да не говорим и за Секирата която почнаха да и трият профилите.

Ти сама знаеш че си по стар потребител - и бяхме приятели, какъв беше сайта преди. Сега тук са някакви изроди с по 100 - 200 профила фейкове. Те се заяждат с определени хора и могат да докарат - хората до инфаркт. Да не говорим - че много хора кадърни напуснаха сайта. И Защо - знаеш,защо ти си промени името - Знаеш защо.

Тези клоуни избутват статиите на кадърните - можещи и пишещи защо - за да прогонят хората и да им се четат глупостите и най вече да унищожат един всеизвестен и хубав сайт. Не че в България няма сайтове - има но те са курвенски и като Сибир Бг равен няма.

Имайки впредвид сайта Сибир Бг. - мога да кажа имат седем Администратори заети със други сайтове и с реклама на ресторанти. Но сигурен съм че могат да - променят много неща- например като трият даден профил сложи им БАН - да не могат да се регистрират вече.

Имаше полицай в сайта - които филтрирваха разговорите в чата и това което се пише. Защо се заяждатт клоуните с мен. Мислят си че като с Ангел Божиков сме приятели - сме и гейове . Аз имам големи деца и никога не съм проявявал интерес към мъже - ХАРЕСВАМ ЖЕНИ И ТОВА Е ФАКТ - щом имам деца.

Защо трябва да пишат глупости за мен - без дори да ме познават и кой им дава право да ме тормозят,обиждат и правят за смях. Наричат ме крадец на статии - всеки един потребител - КОПИ - ПЕЙС СТАТИИ ОТ НЕТА. НЕТА Е ЗА ТОВА - използва се Чичко Гугъл и други. Моите са Авторски и тук таме имам статии от НЕТА - но с добавена информация от мен,от мойте архиви от това с което разполагам или намеря в други статии.

Не обичам да ми се избутват статиите със СПАМ И ГЛУПОСТИ- мразя да се избутват и статиите на Момчеосем девет,Любомира,Иван Димов,Дари Ненс,Йонка,и други с които статии се вдига реномето на сайта- И Е ИСТИНА.  Не съм лош човек - но когато те предизвикват и забележи /крадът ти данните и си правят фейкове с твое име,крадът ти снимки и от личният албум,крадът ти картинките,статиите и те обиждат - ти си свидетел - КАК БИ ПОСТЪПИЛА ТИ НА МОЕ МЯСТО.

Естествено си - безсилен и ще отправяш заплахи и други неща - защото твоите данни могат да се използват и с други цели. Аз това и правя - със заплахи и псувни - ЗАЩИТАВАМ СВОИТЕ ПРАВА,СВОЕТО ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО,СВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ,СВОЕТО СЕМЕЙСТВО, МОЕТО АЗ,И НИКОГА - няма да се оставя да ме тъпче някой който не е постигнал нищо през живота си,и кисне по цели нощи в сайта да краде,пишат се на жертви и се правят на обидени.

Живота е труден за всеки - но аз съм такъв ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАМ- това че съм бил в Камбоджа ме прави ГОРД. Горд съм че имам черен колан,че съм родолюбец и пиша исторически статии и ОБИЧАМ РОДИНАТА СИ БЪЛГАРИЯ- която Демокрацията Съсипа.

Не съм нещо по - вече от другите рейнджъри - мъже и жени били в Камбоджа. Всеки един от нас е преживял- глада,страха от смъртта и несгодите там- змий,скорпиони,червени кхмери,рояци маларични комари и какво ли не. Загубата на десетте загинали български бойци .

Всички включително и аз сме обикновенни хора - запасни офицери и редници и токущо /тогава /влезли в казармата млади момчета и обикновенни жени /имахме цял женски батальон. Та тези КРЕТЕНИ които ти наричаш клоуни - Пишат че аз съм крал от тях - и НА ЗАДАДЕНИЯТ ВЪПРОС НИКОЙ НЕ ОТГОВОРИ - какво и кога.

Само да добавя- че мога да бъда и жесток- Правил съм неща който са ми позволявали да Оцелявав до днес- Ял съм червеи и други неща включително и сурово месо в Камбоджа.Там за да оцелееш трябва да имаш -ДОБРА И ОТЛИЧНА БОЙНА И ПОЛИТИЧЕСКА ПОДГОТОВКА - за да оцелееш и да се справяш със трудните ситуации които са ни следвали по петите ежедневно. Да ядеш каквото има. Имам приятели и сред мафията - не че съм мафиот но съм работил при такива и са си плащали като Хората честно и Почтенно. Едно обаждане и тия Клоуни в като Емо Иванов,Лидия,тоя простак който от вчера 100 пъти си сменя името фейк. Норберт Йовчев и други - които освен глупости и лайна нищо не знае. Неграмотни до ента степен простаци и спамаджии.

Не отговориха - на кого съм сядал на масата да ЯМ,и ПОЗНАВАТ ли ме че пишат глупости за мен и ме подиграват,ЗА КОГО от тия блокуци съм писал освен ако не са ме предизвикали. За кого от потребителите съм писал нещо лошо. Естествено е че няма да напусна сайта както си мислят,естествено е че ще продължавам да пиша статии и ще се боря за правата си и защитавам своето Аз и личното си пространство.

Тези които съсипаха и осраха сайта,които не се разбират от думи,и си мислят че сайта им бащиния - да знаят това и да си го набият в тъпите кратуни. Техните манипулации и безочливост- граничеща с наглост и цигания могат да СИ ПРАВЯТ ТОВА В ТЯХ не тук. Могат да наричат себе си - ГЕЙ, Да Ебът майките си и да се правят на Шутове и каквото им тях угодно - НО САМО У ТЯХ.

Тия блокуци - не са служили - ЗА ДА ЗНАЯТ - какво е да стреляш с оръжие,да излезеш мъж от казармата а не Путка. Мислейки се за недостижими ли! О не дела ще има срещу тях - Норберт Йовчев,Сесирата,Емо Иванов и други /и зарад някой може би и други пишешти за който не зная ЩЕ ОПЕРАТ ПЕШКИРА и ТО МНОГО ЯКО.

Администраторите ще изтрият глупостите и профилите им /на простаците в Сибир - но докато не им се НАЛОЖИ БАН - няма да мирясат.

Тогава ще се види - кой кой е. Аз мога да ги СМОТАМ за кратко време - нищо че съм на 58 г. и нося очила- Ще ги съсипя и почерня. Мен сърцето не ми ПОЗВОЛЯВА и съпругата ми НЕ ДАВА - иначе до сега ОХОООО. Аз не съм някой мухльо като тях и неспособен да се бия- Напротив бия се ДО СМЪРТ - знам какво представлява СМЪРТТА,защото поне два или три пъти се срещам с НЕЯ.

Аз съм си БОЛЕН СЪС СЪРЦЕТО и получавам кризи - Но не ме е СТРАХ. Именно моята доброта не ми разрешава да постъпя с тях по особено жесток начин а мога.

Когато Бог - Исус Христос е бил предаден от Юда и бил подложен на гаври и унижения той казва СЛЕДНОТО. Отче прости им - Те не знаят какво Вършат. 

И е така. Но ако трябва да се сърдиш - някому Светлина то е на многото фейкове в сайта и ако погледнеш в самият сайт /хора с неприлични потребителски имена,блокирали даден човек заради това че човека се защитава - защото си е прав защитаващият себе си,хора със съвсем пресни профили без нито един глас и реална снимка.

ИСКАМ ДА СЕ ОБЪРНА КЪМ ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ СЪС СЛЕДНИТЕ ДУМИ - Аз и Ангел Божиков сме с два различни профила. Аз съм си аз,Ангел Божиков си е той,Лео - Лео си е със реален профил и Момчеосем девет си е друг потребител.

Нямаме нищо общо - със клоуните в СИБИР. Не сме фейкове и не сме едни и същи хора- както курвата СЕКИРА се изразяваше. За разлика от клоуните,педалите - фейкове,тролове,шматките Първи разряд и тем подобни изроди излезли от лудницата като Емо Иванов - със жълта книжка.

Ние нямаме нищо общо с тях - Дами и Господа ПОТРЕБИТЕЛИ. Благодаря на тези който ще прочетат статията. Св или Светлина - желая ти всичко хубаво и не се сърди на мен. Вина за проблемите в сайта нямам- Аз съм потърпевш- Виновни са други.Всеки има право да се защити и да защити правата си в сайта- ТАКА КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ.

С уважение : Емил Петров.

КОПЕЛЕТА ВАШАТА МАМА ЩЕ ЕБА. Написана на : 2017-03-29 21:59:47

Чудя се каква наглост имате господа Шибльовци в сайта - и изобщо се не разбирате от дума.

Наскоро това мекере - Шибльо бе изтрит от Админите на сайта за кражба на мой статии. Сега е с нов профил -и слага снимки от албумите за статии. Лепнал си се за профила ми да КРАДЕШ БЛОКУК МРЪСЕН.

СЕГА - ме чуй лайно такова - Ще ти пръсна мозъка не ме предизвиквай щото ще те ПРЕЧУКАМ. Искаш ли да Видиш - стига с тоя спам спри да се занимаваш С МЕН. ЩЕ ТЕ УБИЯ - ГОВОРЯ СЕРИОЗНО. Не можеш да ми спреш ТОКА - приятелю /така си мислеше и Секирата ама се сдоби с призовка. Ти си следващият- Админите трият,и колкото и да правиш профили и теб ще изтрият. Набелязаните са няколко - да се готвят Беселина,Лидия,Лора,Меги Тайна и Момче осемдевет. Секирата изтриха й няколко профила.

Лепнал се е и като гласуващи за моя профил.Вероятно е или Емо Иванов или Момчеосем девет или Енергия мечта. Момче осемдевет - нека да си държи езика под зъбите - Ще му разкрия всичките тайни в Сибир. Да не ме нарича ОЛИГОФРЕН - Олигофрените са такива като него и Емо Иванов.

Докладван е и пак ще го изтрият.Ето изтриха няколко профила на Секирата.

Трият и ще продължават да трият. Шибльо ми пуснал и покана за приятелство - Забележете /егати наглостта и безочието от такива мухльовци.

Докладвани са всички - ходих и в офиса на Сибир. Емо Иванов и неговите профили.Когато докладвах Емо Иванов - Излезе че другият му профил е Георгиев. Лидия при докладването има профил Ангелова и СВ. Лора и Беселина са профили на Лидия.А Меги Тайна и Кети са профили на Лора. Момче семдевет като си със чиста съвест що си ме блокирал - Аз блокирам само тия профили с користна цел- значи че не ти е чист косъма.

Помниш ли когато ти и Енергия мечти се лепнахте за моя профил да гласувате за мен - все едно се е лепнала муха на рядко лайно - така и ВИЕ. Имам основание да се съмнявам че Шибльо е някой от Вас или на Норберт или на Емо Иванов. Но както писах - никой не гласува за мен - с цел че е добър освен жените - другите са там да крадат я снимки я статии.

С това никой не може да ми навреди - пиша щото съм кадърен . Полагам труд. Нека крадат и да си ги носят в гроба. Но тая кражба излиза през гъзъ им. Ти не но Емо Иванов и Норберт - ще се сдобият с призовки - каокто се сдоби Секирата. След като Секирата й изтриха няколко профила и основно тоя главния - тя си направи нов изтриха и него. Защото скоро ще има дело .

При разговора и прегледа на профилите в офиса на Сибир - се оказа че Лидия е профил на Емо Иванов. Тази със профила на Лора травестита е профил на Лидия. Меги Тайна е профил на травестита и така нататък.

Секирата е първата с която Админите почват. А след два три дена ще се сдобие и с призовка. Готова е,готов е и Емо Иванов за призовка.

Трити са още няколко профила. От понеделник - се почва отново с триене.

Смятах да си сменя паролата - но след като нищо не е защитено в сайта /няма смисъл. Много скоро сайта - ще бъде пак такъв какъвто е бил Някога.

Аз ще си остана в сайта защото имам мисия и ще я продължа. Мисията ми е да се изчисти сайта от темерути и блокуци като Шибльо.

Мисията ми е да пиша статии и да вдигна реномето на Сибир.

Обръщам се към Шибльо - със следните думи. Момче аз няма да се махна от Сибир каквито и методи да ползваш. Второ - изтрии снимките ми който си взел от албумите ми и си сложил като статии.

Трето спри да се занимаваш с мен - нищо не ти правя - и не ме интересува кой си що си. Ако не искаш да се сдобиеш с призовка и да те осъдят. Разбери се от дума - щото аз съм доста търпелив и добродушен и ако още не си умрял или не си в затвора,се дължи на моята съпруга Дияна.Тя не ми дава да се занимавам с такива кретени - но ако почна ЖАЛНА ТИ МАЙКА.

Социалните мрежи на "Фейсбук", "Туитър" , "Алфабет" и всички останали развлекателни Социални сайтове в България- трябва да променят условията на употреба за територията на Европа до месец, обяви Европейската комисия. В съобщение на комисията се казва, че в противен случай ще вземе нужните мерки, за да се увери, че компаниите "се съобразяват с правилата за потребителите в ЕС."

Твърди се, че някои от условията им нарушават европейските закони за защита на потребителите и че са необходими по-сериозни мерки за справяне с измами, които могат да се извършват чрез сайтовете. Компаниите предлагат да търсят решение на въпроса заедно с комисията и е проведена среща с техни представители в четвъртък според източници на "Ройтерс".

ЕК още през декември е изпратила писма на компаниите, за да поиска да се вземат мерки относно условията, предлагани от "Фейсбук", "Туитър" и "Гугъл плюс" (последната мрежа е част от "Алфабет", която пое голяма част от операциите на "Гугъл"). Някои от случаите, споменати от комисията в кореспонденцията й с тях, включват изискването на социалните мрежи потребители да търсят правата си в калифорнийски съдилища, защото там е седалището на съответната компания, а не в родните си страни.

Споменават се и случаи, в които не е ясно упоменато, че дадено съдържание е рекламно, както и твърде големи правомощия на компаниите да определят колко подходящо за публикуване е конкретно съдържание, генерирано от потребителите. Изявлението идва, след като Германия обяви плановете си да въведе нов закон, който ще позволи социалните мрежи да бъдат глобявани с до 50 млн. евро, ако не вземат мерки срещу подстрекателски материали и клевети. В съобщението на еврокомисията се пояснява:

Условията за ползване на социалните медийни платформи следва да бъдат приведени в съответствие с европейското законодателство за защита на потребителите. В действителност съгласно Директивата относно неравноправните клаузи в потребителските договори стандартни договорни условия, които водят до значителна неравнопоставеност между правата и задълженията на страните в ущърб на потребителя, се считат за несправедливи и съответно за недействителни.

В директивата се изисква също така условията да са написани на ясен и разбираем език (член 5), така че потребителите да бъдат информирани по ясен и разбираем начин за своите права. На практика това означава наред с другото, че:

- Социалните медийни мрежи не могат да лишават потребителите от правото да сезират съда в своята държава членка на пребиваване

- Социалните медийни мрежи не могат да изискват от потребителите да се откажат от неотменните си права, например правото да се откажат от покупка, направена онлайн

- Условията за ползване не могат да ограничават или изключват отговорността на социалните медийни мрежи по отношение на изпълнението на услугата

- Спонсорираното съдържание не може да бъде скрито, а трябва да бъде разпознаваемо като такова - Социалните медийни мрежи не могат да променят едностранно договорни условия, без ясно да информират потребителите относно обосновката и без да им дадат възможността да анулират договора с подходящо предизвестие

- Условията за ползване не могат да предоставят на операторите на социалните медии неограничени дискреционни правомощия относно премахването на съдържание

- Прекратяването на договор от страна на оператор на социалните медии следва да се ръководи от ясни правила, а не да се решава едностранно и без причина.Всичко това се отнася и за Българските Социални сайтове- за развлечение и запознанство.

КАКВА НАГЛОСТ. Написана на : 2017-03-26 09:42:40
КАКВА НАГЛОСТ.

Чудя се каква наглост имате господа Шибльовци в сайта - и изобщо се не разбирате от дума.

Наскоро това мекере - Шибльо бе изтрит от Админите на сайта за кражба на мой статии. Сега е с нов профил -и слага снимки от албумите за статии.

Лепнал се е и като гласуващи за моя профил.Вероятно е или Емо Иванов или Момчеосем девет или Енергия мечта.

Докладван е и пак ще го изтрият.Ето изтриха няколко профила на Секирата.

Трият и ще продължават да трият. Шибльо ми пуснал и покана за приятелство - Забележете /егати наглостта и безочието от такива мухльовци.

Докладвани са всички - ходих и в офиса на Сибир. Емо Иванов и неговите профили.

При разговора и прегледа на профилите в офиса на Сибир - се оказа че Лидия е профил на Емо Иванов. Тази със профила на Лора травестита е профил на Лидия. Меги Тайна е профил на травестита и така нататък.

Секирата е първата с която Админите почват. А след два три дена ще се сдобие и с призовка. Готова е,готов е и Емо Иванов за призовка.

Трити са още няколко профила. От понеделник - се почва отново с триене.

Смятах да си сменя паролата - но след като нищо не е защитено в сайта /няма смисъл. Много скоро сайта - ще бъде пак такъв какъвто е бил Някога.

Аз ще си остана в сайта защото имам мисия и ще я продължа. Мисията ми е да се изчисти сайта от темерути и блокуци като Шибльо.

Мисията ми е да пиша статии и да вдигна реномето на Сибир.

Обръщам се към Шибльо - със следните думи. Момче аз няма да се махна от Сибир каквито и методи да ползваш. Второ - изтрии снимките ми който си взел от албумите ми и си сложил като статии.

Трето спри да се занимаваш с мен - нищо не ти правя - и не ме интересува кой си що си. Ако не искаш да се сдобиеш с призовка и да те осъдят. Разбери се от дума - щото аз съм доста търпелив и добродушен и ако още не си умрял или не си в затвора,се дължи на моята съпруга Дияна.Тя не ми дава да се занимавам с такива кретени - но ако почна ЖАЛНА ТИ МАЙКА.

Социалните мрежи на "Фейсбук", "Туитър" , "Алфабет" и всички останали развлекателни Социални сайтове в България- трябва да променят условията на употреба за територията на Европа до месец, обяви Европейската комисия. В съобщение на комисията се казва, че в противен случай ще вземе нужните мерки, за да се увери, че компаниите "се съобразяват с правилата за потребителите в ЕС."

Твърди се, че някои от условията им нарушават европейските закони за защита на потребителите и че са необходими по-сериозни мерки за справяне с измами, които могат да се извършват чрез сайтовете. Компаниите предлагат да търсят решение на въпроса заедно с комисията и е проведена среща с техни представители в четвъртък според източници на "Ройтерс".

ЕК още през декември е изпратила писма на компаниите, за да поиска да се вземат мерки относно условията, предлагани от "Фейсбук", "Туитър" и "Гугъл плюс" (последната мрежа е част от "Алфабет", която пое голяма част от операциите на "Гугъл"). Някои от случаите, споменати от комисията в кореспонденцията й с тях, включват изискването на социалните мрежи потребители да търсят правата си в калифорнийски съдилища, защото там е седалището на съответната компания, а не в родните си страни.

Споменават се и случаи, в които не е ясно упоменато, че дадено съдържание е рекламно, както и твърде големи правомощия на компаниите да определят колко подходящо за публикуване е конкретно съдържание, генерирано от потребителите. Изявлението идва, след като Германия обяви плановете си да въведе нов закон, който ще позволи социалните мрежи да бъдат глобявани с до 50 млн. евро, ако не вземат мерки срещу подстрекателски материали и клевети. В съобщението на еврокомисията се пояснява:

Условията за ползване на социалните медийни платформи следва да бъдат приведени в съответствие с европейското законодателство за защита на потребителите. В действителност съгласно Директивата относно неравноправните клаузи в потребителските договори стандартни договорни условия, които водят до значителна неравнопоставеност между правата и задълженията на страните в ущърб на потребителя, се считат за несправедливи и съответно за недействителни.

В директивата се изисква също така условията да са написани на ясен и разбираем език (член 5), така че потребителите да бъдат информирани по ясен и разбираем начин за своите права. На практика това означава наред с другото, че:

- Социалните медийни мрежи не могат да лишават потребителите от правото да сезират съда в своята държава членка на пребиваване

- Социалните медийни мрежи не могат да изискват от потребителите да се откажат от неотменните си права, например правото да се откажат от покупка, направена онлайн

- Условията за ползване не могат да ограничават или изключват отговорността на социалните медийни мрежи по отношение на изпълнението на услугата

- Спонсорираното съдържание не може да бъде скрито, а трябва да бъде разпознаваемо като такова - Социалните медийни мрежи не могат да променят едностранно договорни условия, без ясно да информират потребителите относно обосновката и без да им дадат възможността да анулират договора с подходящо предизвестие

- Условията за ползване не могат да предоставят на операторите на социалните медии неограничени дискреционни правомощия относно премахването на съдържание

- Прекратяването на договор от страна на оператор на социалните медии следва да се ръководи от ясни правила, а не да се решава едностранно и без причина.Всичко това се отнася и за Българските Социални сайтове- за развлечение и запознанство.

СЕГА И СНИМКИТЕ ОТ АЛБУМА ЛИ КРАДЕШ. Написана на : 2017-03-24 09:43:28

Що за наглост е да ми пускаш покана за приятелство бе Шибльо- мухъл такъв. И смяташ ли че ще те приема - Емо Иванов за приятелство. А сега и снимките ли ми крадеш от албумите - те ли ти пречат. ВАШАТА МАМА ЦИГАНСКА.

Страница 1 от 7
 1-5 от 31  |   1  2  3  4  5  6  7  >>