Sibir
Dragostea să fie mereu cu tine.Articole pe blog pe Emil Petrov.
blogs left blogs right
ЕМИЛ
ЕМИЛ, 58
« sibir.bg
ЩОМ ЧЕТАТ ЗНАЧИ ГИ ИНТЕРЕСУВА. A+ A- Написана на : 2017-06-19 22:51:31

Щом има толкоз посещения  в блога ми значи статиите ми се четат. Все пак не са 30 потребители на линия а по вече.

Я погледни - някой да е писал нещо свястно като статия. Няма виждаш ли. Хората четат статии - което са интересни не четат глупости.

Напиши и ти някоя - потруди се,сложи снимки в статията - факти както правя аз или Момче осем девет сложи линкове и така нататък  и Виж дали няма да се четат статиите ти Точка.

Не само ще се чете статията ти но и ще се гледа от много хора. Направи си хубав профил сложи си реална снимка и ще видиш резултата.

Прав ли съм.

Да теб това не те интересува но виж има хора се интересуват и от История и от имена. А за да се знае нещо за историята - трябва да се сложат и имена на хората който са загинали или нещо са вършели в ония времена.. Няма как да се знае ако няма имена - или ако не се споменат тези хора - няма как да се знае за тях. Това са факти - които не могат да се скрият и да се изтрият. Както Баташкото клане - знаеш ли нещо за тях - не.

За загиналите българи в лагерите на смъртта знаеш ли - не. Какво знаеш от Историята - какво си учил - нищо. Не си възрастен сакто си писал а си някое пешлигарче - което нито знае какво е казарма и от де се хваща оръжие или мотика. Знаеш ли нещо за загиналите младежи в Камбоджа - предполагам не - Аз зная защото съм бил част от тази Мисия наречена Untak към ООН.

Ето има жени пишат стихове слагат картинки - имат блог за чудо и приказ - ти също можеш да го направиш. Никой не се е родил учен - тук човек сам се учи да си прави блог,профил,статия и цвят /фон на статия,сам се учи да вмъква картинки и други и други неща. Хората не четат спамове,не слагат разни супи - без рецепти /те могат да готвят на децата си и семействата си и без рецепти.

Сибир е сайт за приятели и даже и други неща - няма да влизам в подробности. Преди не е имало обиди и такива неща - каквито Вие слагате и се мъчите да прогоните хората. И защо - нима тези хора потребители без значение възраст и пол - нямат право на развлечения - имат . Те са тук да - четат нещо свястно а не глуупости. Какво удоволствие ви прави - да обиждате някого и да го наричате гей или с други епитети. Познаваш ли добре - човека,какво знаеш за него и какво ти дава основание да го обидиш.

Нямаш основание никакво- Всеки човек в Сибир - има приятели и е човек било проститутка или гей или педал- и не пречи на обществото. Той е голям има глава на раменете си и сам си определя - пола и с кого да се ебе - било с мъж или жена. Това е негово лично пространство. Аз съм мъж и обичам жените - отношенията с Ангел Божиков са ни приятелски /но истинско приятелство ако разбираш значението на думата. Тук има мъже травестити носят женски дрехи - пречат ли не /проблема си е техен. И преди да обидиш и съдиш някого - ВИЖ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО И ТОГАВА СЪДИ ДРУГИЯ - виж какво представляваш ти. Ако съм те обидил - Точка не се сърди аз обичам да казвам истината едно към едно - без да крия истината. Вероятно ще се замислиш над думите ми - и колкото до псувните те са казани в изблик на ЯРОСТ предизвикана от Вас фейковете - вие се знаете.

Важно е някоя сгатия да грабне окото - Я някое стихче или статия без значение темата. Пиши и ще видиш резултат. А всъщност сайта не е порносайт- не знаеш какво е било преди - имаше екскурзии и срещи в някой голям град за ден два най много. Игрички не се играят в сайта. А и едва ли може човек да проследи колко са на линия и колко не потребители. Аз мога да проследя колко приятели са на линия - не потребители. А нали се сещаш - че хората ходят на работа иемат семейства. И не им се влиза много.

Вие ги прогонихте - а и те не са си Намерили Здравето на пътя. И ако някой Ви е обидил - то е защото вие сте го предизвикали и този човек си защитава СЕБЕ СИ. Аз съм от тия хора защитавам себе си жена си и приятелите - горд съм с това което пиша с приятелите си,и с това което съм ПОСТИГНАЛ В ЖИВОТА СИ. Не питам ти какво си постигнал - отговор нямош - това значи - НЕ СИ ПОСТИГНАЛ НИЩО.