Sibir
~*~ИвЕтО~*~
« sibir.bg
Ивето Написана на : 2007-04-15 11:05:11
Тази снимка е качена от Ива
Ивето
Трикове за по- здрави нокти Написана на : 2007-04-15 10:59:06
Сънят Написана на : 2007-04-15 10:55:52

Всички знаем, че ако почивката ни не е качествена няма да стигнем далеч. Сънят е много важен за билдерите, тъй като тогава тялото е в максимален покой и по този начин се възстановяват хранителните вещества загубени през деня и така мускулите растат. Нормалният физиологичен сън обикновено е с кратки преходни фазови състояния, протичащи на цикли през определения изработен по индивидуалност сън. Целият този ритъм може да бъде нарушен по няколко различни механизма и да се достигне до два основни типа нарушение. Едното е безсънието. В него се включва нарушено заспиване, нарушено събуждане, нарушение в дълбочината, равномерността и продължителността на съня. Другият тип нарушение е в нарушение на бодърстването. В него се включва ненормално по честота заспиване в необичайно време с краткотраен сън, болестно удължен сън, продължаващ понякога понякога дни наред.

Първия тип нарушения са твърде чести и съществуват в множество варианти. Вторият тип са редки и са предмет на специално лечение. Нарушеният рефлекс на съня довежда страдащия до мъчително очакване на заспиването. Незаспиващите започват да прилагат различни методи - да броят до определено число да си представят успокоителни картини, да слушат тиха и успокоителна музика и др. Тези средства понякога помагат но понякога се превръщат в дълъг и мъчителен ритуал. Най-честият механизъм за нарушение на нормалния цикъл на съня е увеличаването на работните часове на дадения индивид за сметка на съня. Това се улеснява и от употреба на изкуствени стимулации на бодърстването, кафе, чай, цигари и др. Какво да направим за да имаме нормален сън за нормално възстановяване още повече, че докато спим се произвежда хормона на растежа така важен за всички билдери.

1.Не пийте чай или кафе след 6 часа вечерта.
2.Пийте съвсем малко алкохол вечер ако изобщо ви се налага два часа преди лягане започнете да се отпускате както умствено така и физически.Насилието и кървавите сцени който вървят по телевизията, не са идеалното средство за релаксиране на съзнанието по-добре излезте на разходка послушайте тиха музика прочетете списание или книга.
3.Създайте си установен ред на лягане.Лягайте си в определено време.
4.Не взимайте приспивателни хапчета освен ако не ви се налага и само за кратък период от време те притъпяват мозъка и омаломощават нервите така сънят не е достатъчно освежаващ.
5.Не подремвайте следобед спестете си съня до вечерта.
6.Избягвайте нощните забавления те разстройват режима на организма ви и той се нуждае от време за да се адаптира.
7.Не увеличавайте работния си ден за сметка на съня си.
8.Успокояващо действа и масаж, особено лекият.
9.Не е лошо помещението в което ще спите да е добре проветрено.

.::Прави ли ни съня красиви::.

Прави ли ни сънят наистина красивиω И имат ли кратките нощи последици за кожатаω Два въпроса, с които сме се заели. Факт е, че докато ние спим, кожата ни работи. Ето защо – търсете целенасочено красивият сън.

„Красиви и млади за осем часа” – ако това обещание стои върху опаковката на някой крем, едва ли бихме повярвали. Що се отнася до съня, това е обаче факт. Противоположно на деня, през чието време нашата кожа е заета предимно с предпазването от външни натоварвания, през нощта работят нашите поправящи механизми с пълна пара. Причинителите на това уникално постижение са най-вече хормоните. Те се грижат за това, клетките да се делят 8 до 10 пъти по-бързо, отколкото през деня и кожата се кръвоснабдява по-добре. По този начин тя може да усвои оптимално веществата от нощните кремове. Но това далеч не е всичко. Който знае, че през нощта се случва нещо, той може да реши целенасочено някои свои кожни проблеми.

Ние спим, а кожата ни работи

„Спането преди полунощ е най-благоприятно”, гласи един широкоразпространен мит. Но това не е вярно. Първата фаза на дълбок сън настъпва около един час след заспиване – все едно кога сме си легнали. След това се сменят на около всеки 90 минути сънуване и дълбоки фази на сън. За кожата особено последните са интересни, защото тогава през кожата пропълзява един истински коктейл от кладенеца на младостта. Някои съставки от него – например естроген, който помага на кожата при зареждането й с резервите влажност, които се образуват през целия ден, но два хормона най-вече активни през ноща са хормонът на умората мелатонин, които се отделя само при тъмнина. Той прави съня дълбок и изглажда посредством свободните радикали появилите се повреди по кожата като бръчки. Също така хормонът на растежа (HGH или human growth hormone), е един типичен нощен работник. Той задвижва например продукцията на по-свежи клетки на кожата и влакна на свързващата тъкан. За да бъдат предпазени двата хормона при тяхната реновираща дейност, трябва да бъдат държани на страна от още един мит – шоколадът. Защото захарта спира образуването на хормона на растежа HGH, а какаото съдържа ободряващия кофеин. Това, което е далеч по-добро – преди да си измиете зъбите, хапнете малко орехи. В тях са скрити не само подсилващите нервите B-витамини, а също и протеини, които стимулират производството на HGH. Освен това трябва да спите на възможно най-тъмно, за да може да се образува достатъчно от успокояващия мелатонин.

Партньорът мечта за кожата Ви – нощните кремове

Най-силният съюзник по пътя към мечтания вид е специалната нощна грижа. Но какво е по-различнотоω Преди всичко първо: съдържанието на мазнини, тъй като противно на дневните кремове, които трябва да предпазват и да показват бърз ефект, нощните кремове служат като регенерация. А тя протича особено бързо под мазен слой, защото кожата отдолу се кръвоснабдява по-добре и може да поеме оптимално веществата. Освен това те не притежават защита от светлината. Тя би била не само ненужна, а дори може да навреди, тъй като денонощният контакт на кожата с един химичен филтър може да доведе до алергии. Набавянето на нощен крем има смисъл, защото с истинските вещества можете да използвате нощните процеси оптимално според типа кожа. Например за сухата кожа са подходящи маслото от авокадо или омега мастните киселини. През нощта не пречи, ако лицето малко лъщи. За да се поема едновременно и влажността, бихте могли да изпивате преди лягане една чаша минерална вода с щипка сол. Тъй като през нощта бъбреците функционират по-бавно, в кожата се натрупва повече влажност, където посредством солта, се свързва по-добре.
А мазната кожаω На нея й се отразява добре, защото през нощта се ограничава автоматично омазняването. В този случай би трябвало да използвате продукт, който не съдържа мазнини. Чувствителната кожа за красив сън се нуждае преди всичко от омекотяващи вещества като масло от върба или бета-глюкан. Тяхното въздействие е двойно по-добро, защото между полунощ и 3 часа се блокира хормона на стреса кортизон. Хронобиолозите съветват: преди лягане да се взима хладък душ, защото към 21 ч. се увеличава отделянето на лечебния кортизон, който попада в кожата. Важно за кожата е дълбокото въздействие. Тъй като през нощта не се извършва само лифтинг на кожата, а заздравяване на тъканта. Това става най-добре с Glistin – комплекс от аминокиселини, защото той има свойството да стимулира деленето на клетката, докато Алфалфа (люцерна) стимулира образуването на колаген. Соевите протеини, които изравняват липсата на естроген в кожата, също са много подходящи, понеже през нощта нейните рецептори са по-способни да поемат.

А ако не можем да спимω

Всичко това функционира, но само, когато наистина сме в състояние на покой. Ако това не се получава, следвайте някои от следните съвети: лягайте си по възможност по едно и също време, избягвайте късното хранене и пиене на алкохол. Температурата на спалното помещение трябва да бъде 18 градуса.

Блестяща коса за 7 дни Написана на : 2007-04-15 10:54:05

За седем дни косата ви ще заблести

Звучи невероятно, но е възможно да върнем блясъка на изтощените коси само за една седмица. Блестящите коси винаги правят впечатление - те привличат погледа подобно на светещ ореол около главата, придават увереност и са извор на добро настроение.

Ден първи
Отрежете излишното


 • Още нашите баби са изплаквали косите си с оцет, за да им придадат блясък. В съд с гореща вода добавете една лъжица ябълков оцет. Изчакайте да изстине.
 • Изплакнете косата с този разтвор няколко пъти.
 • Накрая облейте с хладка вода. Правете тази процедура веднъж седмично.

 • Не се подстригвайте сами! Ненапразно фризьорите пазят своите инструменти като зеницата на окото си. Професионалните ножици са остри като бръснач и режат косата, без да й вредят. Вашите кухненски ножици само ще я накълцат и увредят.

  Пазете се от:
 • прекалено горещ сешоар
 • често химично третиране на косата
 • продължителен престой на слънце
 • остатъци от шампоан след недостатъчно изплакване на косата
 • прекомерно количество стилизиращи продукти
 • хлора в басейните
 1. При гримираме спазвайте следната последователност:
 2. дневен крем (поставяйте го и когато фон дьо тенът ви има хидратиращи свойства)
 3. коректор
 • фон дьо тен
 • пудра
 • вежди
 • очи (молив, сенки, спирала)
 • руж
 • червило (молив, червило, молив).
 1. Фон дьо тенът трябва да е с цвета на кожата ви или един тон по-светъл - светлата основа подмладява.
 2. За веждите използвайте специалния молив (той е по-сух), след което ги изчеткайте с четчица.
 3. Матовите цветове изглеждат по-естествено, по-прозрачни са.
  Блестящите отразяват светлината, правят погледа искрящ.
  Топлите нюанси и земните тонове са подходящи за деня, за вечер избирайте студени тонове (отразяват светлината) - виолетов, син, зелен.
 4. Спиралата поставяйте първо на миглите на долния клепач.
 5. Моливния контур на долния клепач правете през миглите.
 6. Очната линия е по-трайна от молива. Поставя се по-лесно, ако първо се очертае с молив. Прави се отвътре навън.
 7. За да не се „разлива” червилото, използвайте молив за устни в същия или в тъмнокафяв цвят.
  Очертайте устните, ако е необходимо, коригирайте формата им, сложете малко и върху тях.
  Поставя се червило, излишното се отнема с книжна кърпичка.
 8. Ружа нанасяйте с четчица, която предварително сте издухали.
 9. Стопляйте моливните гримове в ръката си.
  Върху нея опитвайте и сенки.
 10. Използвайте горната част на дланта между палеца и показалеца като палитра за крема, фон дьо тена, сенките и моливите.
 11. Подчертайте външния ъгъл на окото чрез леко завъртане с черен молив. Той е приложим и когато не се използват сенки, а само спирала.
  Това е метод за придаване на светлина на погледа.
 12. Ако бързате, спирала, черен молив във външния ъгъл на очите и червило са достатъчни за лек дневен грим.
  Успех!!!
Очила Написана на : 2007-04-15 10:46:54

Бижута Написана на : 2007-04-15 10:42:27

Generate Your Own Glitter Graphics @ GlitterYourWay.com - Image hosted by ImageShack.us

Обувки Написана на : 2007-04-15 10:39:13
Givenchy shoes Animal print material footwear from Boden
Velvet wedges from Boden

Audrey leopard suede animal print ballerina shoes with gold bows from prettyballerinas.com Ankle boots with bow trim from PrinciplesMarilyn red suede flower ballerina shoes from prettyballerinas.comLeather tongue buckle ballerina shoes from Accessorize £35 €54Boots by Principles

D&G fur boots.

Benetton slouch ankle fashion bootsThe laced up shoes are by River Island.Benetton boots with fur.

Brown suede boots with rabbit fur, Guiseppe Zanotti Design.Black leather boots, Gucci. Leather boots, Gucci.Satin pumps with diamanté and embroidery in bullion beads, Giorgio Armani.Patent leather with Swarovski crystals shoes, Giuseppe Zanotti.
Leather heels with gold detail, Gucci.Black suede and satin lace-up boots, Emanuel Ungaro.
Suede and shearling wedge boots, Gucci.Black satin heels with jewels, Giorgio Armani.Suede sandals with metal mesh and Swarovski crystals, Fornarina.
Leather slingbacks with Swarovski crystals, Gunmetal by Spaulding & Gublo.Cotton-and-leather platforms, Gucci.Shearling boots, Fendi.Leather flat boots, Emporio Armani.Lace shoes with feather-and-crystal brooch, Guiseppe Zanotti Design.
Velvet sandals with wooden beads (available in September), Georgina Goodman.Snakeskin and suede ballerina flats (available in September), Georgina Goodman.Black kitten heels with a bow, Giorgio Armani.Lizard with mink pointy-toe flats, Franklin Elman.Velvet peep-toe platform, Giambattista Valli.
Leather and crystals shoes, Giuseppe Zanotti.Velvet heels with leather flower, Givenchy.Leather slingbacks, Giuseppe Zanotti.Navy patent leather pumps with silver buckles, Gucci.Patent leather loafer pumps, Gucci.
Ostrich peep-toe pumps, Franklin Elman.Suede pumps, Fendi.Satin flats with lace trim, Giorgio Armani.Suede and satin shoes, Giuseppe Zanotti.Smooth satin ankle boots with crystal ring detail, Eugenia Kim.
Faux-pony-skin shoes, Guiseppe Zanotti Design.Leather shoes, Etro.Patent leather pumps, Gucci.Leather sandals with metal mesh and satin-covered crystals, Guiseppe Zanotti Design.Leather shoes with brass studs, Guiseppe Zanotti Design.
Clear plastic heels with diamond studs, Giorgio Armani.Calf leather and suede kitten-heel pumps, Gunmetal by Spaulding & Gublo.Leather heels, Gunmetal by Spaulding & Gublo.Croc-embossed leather kitten-heel pumps, Giorgio Armani.Leather shoes, Etro.
Patent leather pumps, Gucci.Leather sandals with metal mesh and satin-covered crystals, Guiseppe Zanotti Design.Leather shoes with brass studs, Guiseppe Zanotti Design.Clear plastic heels with diamond studs, Giorgio Armani.Calf leather and suede kitten-heel pumps, Gunmetal by Spaulding & Gublo.
Leather heels, Gunmetal by Spaulding & Gublo.Croc-embossed leather kitten-heel pumps, Giorgio Armani.Sandals, Gunmetal by Spaulding & Gublo.Western boots, Frye.Woven leather heels, Georgina Goodman.
Suede ankle boots, Emporio Armani.Croc leather flats with velvet bow, Giuseppe Zanotti.Satin sandals, Fendi.Black patent leather with gold python, Giuseppe Zanotti.Suede pumps, Giuseppe Zanotti.

Leather sandal
Легенда за любовта Написана на : 2007-04-15 10:30:23

Легенда за любовта

“Има една легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание.

Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери.

Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип,

за да умре, извисена над своята агония, надпяла и чучулигата , и славея.

Възхитителна песен, заплатена с живота.

Но целият свят притихва заслушан и дори бог на небето се усмихва.”


Не зная дали съм те търсила или просто съм мечтала за теб. Тогава, когато с нежелание съм се измъквала от топлите прегръдки на съня и почти несъзнателно съм те усещала сред хората, заобикалящи моя свят. Или тогава, когато съм наблюдавала отиващия си ден и съм отправяла жаден поглед към хоризонта. Не зная дали съм допускала, че ти съществуваш в горещите летни дни и дългите зимни нощи, в дъждовното есенно отчаяние или пък в живителния аромат на пролет. Но чувството, че теб те има някъде на света, ми е давало сили да живея…
Събуждам се сутрин в прегръдките ти и се наслаждавам на присъствието ти. Замечтано прекарвам поглед по голото ти тяло и правя усилия да не те докосна. Притаявам дъх , защото почти не смея да дишам -толкова ме е страх да не се окаже просто сън.
Внезапно ти отваряш очи и ме озаряваш с твоя пълен с топлина поглед. Очите ти са дълбоки като океан и аз се оглеждам за спасителен пояс. Приближаваш устни към моите и аз притварям очи. Целувката ни е толкова дълбока и страстна, че наоколо избухват хиляди горещи слънца. Усещам как възбудата ти постепенно нараства и те улавям в ръцете се. Ти си така прелестен и гладък, а само миг по-късно аз те държа между устните си. Харесваш ги и то не само заради усещането, което те ти дават- чувствената им и предизвикателна извивка те влудява, ти знаеш, че това са устни, създадени само за любов. Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив. Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ. Желаеш ме и аз съм твоя, страхуваш се, но не от мен.
Проникваш в тялото ми и аз те приемам, изпълнена с нежна всеотдайност и мъничко тъга. Плавните ти движения напомнят самотна лодка в бурен океан, а брега е толкова далече. Усещам силата ти и знам, че си уязвим, защото обичаш винаги да бързаш бавно. Облива ме гореща вълна и в нас избухва като огнен дъжд вулкан от неземно удоволствие, събрал в себе си страстта и пламъка, страданието и радостта, уханието на вятъра и вкуса на самотата. Благодаря ти, че ме благослови да обичам и да дарявам любов. Обръщам се към теб, целувам те и поставям длани на лицето ти, като се мъча да запечатам завинаги твоя образ в съзнанието си и да го запазя за дългите дни и нощи, които ми предстоят без теб…
Тогава, когато ще полагам усилия да бъда жива и с всеки изминал ден ще умира по една малка частица от мен, може би точно в този момент ще осъзная, че никога повече няма да бъда същата.
Тогава, когато спомените ще нахлуват в мен и аз отчаяно ще се питам кога ще спрат да бъдат толкова болезнени и ще останат просто спомени…
Зная, че от утре трябва да се уча да живея без теб, но казват, че винаги раздялата е като една малка смърт…

“Птичката с тръна в гърдите следва неумолим закон. Сама не знае какво я кара да забие шипа в сърцето си и да умре, пеейки. Когато острият трън я пронизва, тя не подозира, че я очаква смърт, само пее и пее, докато не й останат сили да издаде нито звук повече. Но ние -когато ние забиваме шипа в гърдите си, знаем. Разбираме. И все пак го правим. Все пак го правим.
Защото най-хубавото нещо в живота се постига само с цената на голямата болка…, или поне така е според легендата. “

Няколко начина да скриеш пищов Написана на : 2007-04-15 00:09:11

***Препиши нужната информация на листа, но само от едната страна на листа, и ги закачи с карфици от вътрешната страна на якето

***Напиши нужното от вътрешната страна на носна кърпичка за еднократна употреба, сгъни я така че да не се вижда текста и я остави на чина после само действай.

***Отиди на училище с не прекалено, но все пак прозрачно пликче вместо раница а листата с пищовите пъхни най- отгоре така че да можеш да четеш

***Можеш също да напишеш пищова върху самото пликче стига да е в по тъмни цветове

***Пишеш на правпъгълен лист, слепваш го с тиксо и го слагаш на ръката а отгоре обличаш блуза с по - широки ръкави

***(За момичета)Пишеш на листчета които слагаш под чорапогащника а обличаш дълга пола с по - големи цепки

***Записваш желаното на касетка, нужни са ти още само уокмен и по широка тениска

***Напиши с вече непишеща химикалка всичко на биал лист и под определен ъгъл можеш да четеш на воля. На учителя казваш че е просто лист за чернова. Ако те хване казваш че си писал преди часа и то просто се е отпечатало и на този лист

***Можеш да напишеш част от урока на стола пред теб. Така хем ще гледаш уверено напред, хем ще си изкараш желаната оценка

***През междучасието си купи кифла, баничка или нещо от сорта и на хартииката (салфетката) си напиши нужното.

***Формули и таблици се пишат на гумичка която може дори да си подаваме.

***На дълго и тънко листче пишеш желаното и го увиваш около пълнителя на химикалката

***Можеш да залепиш листа с пищова на подметката на обувката или от вътрешната и страна

***Ако е по география или история и даскала позволява да се използва атлас напиши нужното на съответната карта ( за населението на картата за населението)

***Ако трябва да преписваш по литература или някой разказвателен предмет, си подложи с тетрадка по чужд език на която с латиница си си написала нужното

***Можеш да запишеш нужното под формата на SMS

Шоколадче Написана на : 2007-04-14 23:49:42

HE БЪРЗАЙ ДА ПРОЧЕТЕШ КАКВО СЕ СЛУЧВА НАКРАЯ !
Ще ти отнеме само една минута.
Прави изчисленията според указанията в текста...
Не бързай да прочетеш крайния резултат!
Няма да си загубиш времето – ще се забавляваш!1. Колко пъти в седмицата ти се дояжда шоколад? (посочи число от 0 до 10)

2. Умножи това число по 2.3. Добави 5.4. Умножи резултата по 50 (ще те изчакам да си включиш калкулатора...)5. Ако през 2007 г. вече си имал рожден ден - добави 1757. Ако рожденият ти ден през тази година още предстои - добави 1756.
6 Сега извади годината си на раждане (четирицифрено число).
Полученото число е трицифрено. Първата цифра посочва колко пъти в седмицата ти се прияжда шоколад.


Следващите две цифри показват . . .
НА КОЛКО СИ ГОДИНИ !! (Даааааа!!! Твоите години !!!)
Една учебна седмица Написана на : 2007-04-14 23:43:57
Една учебна седмица !!!!
Кихавица Написана на : 2007-04-14 23:33:52
"Обичам те!" на 100 езика Написана на : 2007-04-14 23:26:35
English - I love you
Afrikaans - Ek Fhet jou lief
Albanian - Te dua
Arabic - Ana behibek
Armenian - Yes kez sirumen
Bambara - M'bi fe
Bangla - Aamee tuma ke bhalo aashi
Belarusian - Ya tabe kahayu
Bisaya - Nahigugma ako kanimo
Bulgarian - Obicham te
Cambodian - Soro lahn nhee ah
Cantonese Chinese - Ngo oiy ney a
Catalan - T'estimo
Cheyenne - Ne mohotatse
Chichewa - Ndimakukonda
Corsican - Ti tengu caru (to male)
Creole - Mi aime jou
Croatian - Volim te
Czech - Miluji te
Danish - Jeg Elsker Dig
Dutch - Ik hou van jou
Esperanto - Mi amas vin
Estonian - Ma armastan sind
Ethiopian - Afgreki'
Faroese - Eg elski teg
Farsi - Doset daram
Filipino - Mahal kita
Finnish - Mina rakastan sinua
French - Je t'aime, Je t'adore
Gaelic - Ta gra agam ort
Georgian - Mikvarhar
German - ich liebe dich
Greek - S'agapau
Gujarati - Hoo thunay prem karoo choo
Hiligaynon - Palangga ko ikaw
Hawaiian - Aloha wau ia oi
Hebrew - Ani ohev otah (to female)
Hebrew - Ani ohev et otha (to male)
Hindi - Hum Tumhe Pyar Karte hae
Hmong - Kuv hlub koj
Hopi - Nu' umi unangwa'ta
Hungarian - Szeretlek
Icelandic - Eg elska tig
Ilonggo - Palangga ko ikaw
Indonesian - Saya cinta padamu
Inuit - Negligevapse
Irish - Taim i' ngra leat
Italian - Ti amo
Japanese - Aishiteru
Kannada - Naanu ninna preetisuttene
Kapampangan - Kaluguran daka
Kiswahili - Nakupenda
Konkani - Tu magel moga cho
Korean - Sarang Heyo
Latin - Te amo
Latvian - Es tevi miilu
Lebanese - Bahibak
Lithuanian - Tave myliu
Malay - Saya cintakan mu / Aku cinta padamu
Malayalam - Njan Ninne Premikunnu
Mandarin Chinese - Wo ai ni
Marathi - Me tula prem karto
Mohawk - Kanbhik
Moroccan - Ana moajaba bik
Nahuatl - Ni mits neki
Navaho - Ayor anosh'ni
Norwegian - Jeg Elsker Deg
Pandacan - Syota na kita!!
Pangasinan - Inaru Taka
Papiamento - Mi ta stimabo
Persian - Doo-set daaram
Pig Latin - Iay ovlay ouyay
Polish - Kocham Ciebie
Portuguese - Eu te amo
Romanian - Te ubesk
Russian - Ya tebya liubliu
Scot Gaelic - Tha gra\dh agam ort
Serbian - Volim te
Setswana - Ke a go rata
Sign Language - ,\,,/ (represents position of fingers when
signing'I Love You')
Sindhi - Maa tokhe pyar kendo ahyan
Sioux - Techihhila
Slovak - Lu`bim ta
Slovenian - Ljubim te
Spanish - Te quiero / Te amo
Swahili - Ninapenda wewe
Swedish - Jag alskar dig
Swiss-German - Ich lieb Di
Tagalog - Mahal kita
Taiwanese - Wa ga ei li
Tahitian - Ua Here Vau Ia Oe
Tamil - Nan unnai kathalikaraen
Telugu - Nenu ninnu premistunnanu
Thai - Chan rak khun (to male)
Thai - Phom rak khun (to female)
Turkish - Seni Seviyorum
Ukrainian - Ya tebe kahayu
Urdu - mai aap say pyaar karta hoo
Vietnamese - Anh ye^u em (to female)
Vietnamese - Em ye^u anh (to male)
Welsh - 'Rwy'n dy garu
Yiddish - Ikh hob dikh
Yoruba - Mo ni fe
Идейки за маникюр Написана на : 2007-04-14 23:08:02nail art nail art nail art nail art nail art nail art
nail art nail art nail art nail art nail art nail art
nail art nail art nail art nail art nail art nail art
nail art nail art nail art nail art nail art nail art
nail art nail art nail art nail art nail art nail art
nail art nail art nail art nail art nail art nail art
nail art nail art nail art nail art nail art nail art
nail art nail art nail art

island spring nail art

spring nail art spring nail art fall nail art fall nail art fall nail art
October nail art October nail art October nail art snow flakes snow flakes red poinsetta
holly snow flakes package nail art wreath snow flake stained glass
white poinsetta gold holly

hawaii hawaii hawaii hawaii hawaii hawaii hawaii hawaii petroglyph petroglyph petroglyph petroglyph petroglyph petroglyph hawaii hawaii
Bugs/Animals
ladybug dragonfly butterfly big lady bug 3 butterflies animal print zebra bumble bee small dragonfly large dragonfly tiger stripes turtle nail art paw prints nail art

dessin sur ongles
exemples dessins onglesКакво обичат да чуват момичетата? Написана на : 2007-04-14 22:57:59

Знам,че на момчетата им е трудно да изразяват много,много чувствата си/или се лъжа?/, но все пак добре е за всяко момче,което има нова приятелка или се е изчерпало с идеите как да зарадва досегашната си,и да я направи по-щастлива...момчета,гаранция ви давам всички се разтапяме от тези думи,така че бързайте и успех ;)

Ето ги и фразите:

обичам те,любов моя
ти си всичко за мен,слънчице
до сега не бях се влюбвал толкова силно в никоя
ти си всичко за което съм мечтал някога
ако можех да обичам още,щях да те обикна още повече
на този свят няма втора като теб
ти си уникална,неповторима...обичам те
ти си една красива роза в сърцето ми
моето сърце е само за теб
ако те загубя ще се съсипе целия свят
завинаги ще бъда твой
завинаги ще бъда с теб
ти за мен си въздуха
ти не си само моята любов,ти си моят живот
на този свят ме интересуваш само ти
никога няма да спра да те обичам
ти си една сбъдната мечта
само ти си в сърцето ми и никоя друга
приеми сърцето ми като подарък
ще ти дам всичката си любов,само на теб и само на теб!
ти си най-хубавото нещо което може да се случи на едно момче!
миличка,обичам те...ти си най-ценното нещо в моя живот...
обичам те с цялото си сърце,сладурче
ти си любовта на живота ми!

дано всеки е намерил нещо за себе си от тези "фрази"...аз мисля,че те могат да помогнат доста в една връзка...дали е нова или стара,няма значение,те ще я обогатят още повече и ще я изпълнят с любов,любов,любов...

В какви цветове се облича той? Написана на : 2007-04-14 22:53:20

БЯЛ - самотна душа, която търси нежност, внимание и разбиране. Ако смяташ че притежаваш в излишък жертвоготовност и милосърдие няма да имаш проблеми, той ще ти отвърне с честност, недемонстрирана привързаност и обич.

ЗЕЛЕН - любезен, мил, добросърдечен, обича да покровителства и да се грижи за по - слабите. Има добър характер, обича природата и живота. Но само ако се усъмни, че злоупотребяваш с чувствата му бързо ще се превърнеш в горчив спомен.

ЧЕРВЕН - пълен с енергия, импулсивен, страстен, сексуално темпераментен, не се притеснява да покаже чувствата си и не се замисля какво ще стане ако прекрачи границите на условностите. Има богато въображение, много изобретателен, но и егоцентрик.

СВЕТЛОСИН - твоят избранник има спокоен и уравновесен характер, но емоциите остават на заден план, прикрива истинските си чувства, това до голяма степен се дължи на известната несигурност и комплекс за малоценност.

ЖЪЛТ - слънчев, открит, ведър, предлага дълбоки чувства и обич, духовна личност, голям оптимист. Дори да изпаднеш в черно униние ще намери начин да те възкачи отново на розовите облаци на щастието.

ОРАНЖЕВ - любител на реда, дисциплината, вътрешната организираност, с него чувството за сигурност няма да те напуска, но му е присъщо скучно еднообразие, той не си пада по купоните.

ПУРПУРЕН - интуитивен, духовен, остроумен, интелигентен, често има ексцентрично поведение и поднася изненади от всякакво естество. Ще те направи щастлива, но дали ще е дълго с теб...

РОЗОВ - стеснителен, неуверен човек, който няма да се усмели да направи първата крачка. Това не му пречи да прелива от обич към теб и да прелита от цвят на цвят. Непостоянен е, но ако го спечелиш ще сте много щастливи.

БЕЖОВ - те са уравновесени хора и всяка промяна ги изкарва извън релси. Бурните страсти са им чужди, няма да пламнат от любов и да ти поднесат сърцето си на тепсия. За тях ще бъдеш само един необходим щрих в живота им.

КАФЯВ - честен, солиден и достоен за доверие. Неговата крайна откровеност обаче ще лиши връзката ви от чара на изненадите. Но можеш да бъдеш сигурна, че няма да ти изневери и няма да ти липсват нежност и внимание.

ЧЕРЕН - той е истински самотен, не очаквай да ти разкрие душата си - твърде прикрито и недоверчиво той се опитва да разгадае чуждите тайни, но ревниво пази своите. Бъди загадка за да не му омръзнеш.

Прически Написана на : 2007-04-14 17:39:22

Eva Mendez


99 интересни нещица Написана на : 2007-04-14 17:28:08
Най-романтичните,
най-страстните,
най-приятните неща,
които можеш да направиш за нея/за него
Вие можете:
1. Да наблюдавате заедно залеза на слънцето.
2. Да си вземете заедно душ.
3. Да си направите масаж на гърба.
4. Да слушате класическа музика и да се прегръщате в полумрака.
5. Да се целувате страстно.
6. Да я докосваш надолу по гърба.
7. Да си шепнете.
8. Да си сготвите заедно нещо вкусничко.
9. Да стоите заедно под дъжда.
10. Да се облечете взаимно.
11. Да се съблечете един другиго.
12. Да целувате всяка частичка от тялото й(му).
13. Да се държите за ръце.
14. Да спите заедно. (Да-да, именно да спите…not sex)
15. Да се галите.
16. Да си говорите задушевно, полуразсъблечени.
17. Да си подарявате взаимно подаръци.
18. Да й подариш малко букетче полски цветя.
19. Да облечеш негова дреха.
20. Да полежите на земята в полето и да гледате звездите.
21. Научи кой е любимият й парфюм и го използвай всеки път, когато отиваш при нея.
22. Свещи, ароматни масла,полумрак и музика правят секса/прегръдките вълшебни.
23. Целувайте се при всеки удобен случай.
24. Не обличай долно бельо и нека той(тя) да забележи това.
25. Не се надувайте. Дръжте се по-непосредствено!
26. Целуни я нежно по челото, зад ухото, след това й прошепни: "Обичам те".
27. Заспете от умора, разговаряйки един с друг по телефона.
28. Вана с пяна.
29. Разходете се по плажа през нощта.
30. Правете любов.
31. Четете и си разменяйте стихове.
32. Вдишвайте аромата на косите й.
33. Прегръдките са универсално средство.
34. Казвай "Обичам те" само, когато чувстваш това.
35. Прави случайни подаръци (цветя/кукли/книги и т.н.).
36. Кажи й, че тя е единственото момиче, което желаете. Не лъжи!!
37. Прекарвайте всяка свободна секунда заедно.
38. Кажи й, че тя не е длъжна да прави нищо, ако няма желание. Предложи й да опита.
39. Гледайте се взаимно в очите.
40. Нежно прекарай ръка по бузата й, гледайки я в очите, й разкажи за своята любов, и я целуни.
41. Разговаряйте само на езика на тялото и очите.
42. Пред хората - само лек флирт.
43. Застани зад нея и бръкни с ръце в джобовете й отпред.
44. Напиши любовна бележка и я сложи в неговия/нейния джоб.
45. Устните са за целуване. Както и очите, пръстите, бузите, челото, ръцете, ушите.
46. Купи й пръстенче.
47. Пейте заедно!
48. Почетете му/й на глас!
49. Изразявайте чувствата си!
50. Не си губете времето, когато оставате сами.
51. Разкажи й, какво си мислиш, когато си на лекции (на работа).
52. Нарисувай (ако умееш...) за него/нея...
53. Позволи й да поседи на коленете ти.
54. Идете заедно на туристически поход в планината или в гората.
55. Водното легло е нещо, което трябва да се опита.
56. Пристигайки вкъщи, позвъни й веднага.
57. Целуни й коремчето.
58. Винаги я прегръщай.
59. Момчетата обичат късите поли.
60. Съвместният обед укрепва отношенията.
61. Спагети…
62. Дръж й ръката, гледай я в очите, целуни й ръката и я притисни до сърцето си.
63. Ако не чуваш биенето на сърцето й, не сте достатъчно близки.
64. Танцувайте заедно.
65. Седнете пред огъня/камината, правете любов там.
66. Може да направиш така, че тя да заспи на коленете ти.
67. Занеси я в леглото.
68. Не се съмнявай в нея/в него.
69. Напиши на лист хартия "Аз те обичам" огледално обърнато и й/му го дай.
70. Заради нея/него може да нарушиш правилата на добрия тон.
71. Не забравяй да се извиняваш, когато й звъниш през пет минути.
72. Дори да си много зает, спри се, позвъни й и и кажи, че я обичаш.
73. Заминавайки на далечен път, звъни й, казвай й, че мислиш за нея.
74. Разкажи й сънищата си.
75. Мини 20 километра, за да я погледнеш за две минути.
76. Споделете си един с друг най-съкровените тайни и мечти.
77. Разкажи й/му своите религиозни преживявания.
78. Пред нейните родители бъди очарователният принц.
79. Изпълни всички ваши фантазии. (Не задължително сексуални.)
80. Среши косите й.
81. Недей да спиш през цялата нощ, измисли
82. Запознай се с нейните (неговите) приятели.
83. Идете заедно на църква.
84. Заведи я на романтична мелодрама и запомни какво й е харесало.
85. В ясна нощ поседете прегърнати при пълнолуние.
86. Изучете взаимно навиците си и не повтаряйте грешките си два пъти.
87. Всекиму се дава втори шанс.
88. Описвай удоволствието, което изпитваш, когато си с нея.
89. Споделете един с друг своите тайни.
90. Направете си снимки.
91. Обичайте се взаимно истински или се разделете.
92. Напиши разказ за това как си се влюбил в нея и й го подари.
93. Направи така, че тя да знае какво мислиш ти за нея винаги.
94. Обикни себе си, преди да обикнеш когото и да било другиго.
95. Научи няколко приятни фрази на чужди езици.
96. Поздрави я с песен по радиото.
97. Спете заедно съблечени.
98. Не позволявай никому да я обижда.
99. Никога не забравяй да я целунеш за лека нощ. Винаги й казвай "Лека нощ!"
Първата любов Написана на : 2007-04-14 17:19:43

Как ще изживееш първата си любов зависи единствено от теб и човека, когото обичаш. Най-важни са две неща: вслушвайте се в своите чувства и не правете нищо, което някой от вас не би искал. Дори когато човек е влюбен, има граници, които не бива да прекрачва. Такива са например сексуалните контакти, ако си под 14 години. Според законите на нашата страна, сексът и всякакви сексуални действия (пипане, милване на половите органи и т.н.) с деца под 14 годишна възраст се смята за престъпление и се наказва с лишаване от свобода, независимо от това дали детето е било съгласно за тези действия, или – не.
Естествено, подобни правила ще ти се струват абсурдни, особено когато ги гледаш през розовите очила на любовта.Ще ти се наложи да живееш със забрани, чиито смисъл ще разбереш едва по-късно. Но не се оставяй някой да те принуждава и убеждава за нещо, което (все още) не искаш или за което не си готов/-а. Особено ако става въпрос за секс. Ако твоят партньор те заплаши, че ще скъса с теб, ако не спиш с него – сложи край на тази връзка. Защото някой, който те притиска и изнудва, не би могъл да има истински чувства и само ще те нарани. Спести си го!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics ....

Когато приятелите ти оказват натиск...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphicsТова се случва на всеки. Събирате се с компанията и някой започва да разказва за поредното си сексуално завоевание. Усмихваш се разбиращо и леко притеснено и изведнъж замръзваш, защото някой току-що те е погледнал и ти е задал въпроса: „А ти правил/-а ли си го?“. Ако трябва да си честен/-на, отговорът ще е „Не!“, но ти винаги казваш „Естествено, не ставайте смешни!“. Смешното обаче е, че много от приятелите ти също нямат никакъв опит, но не биха го признали, от страх да не изглеждат „задръстени“. Натискът на групата ви принуждава да състезавате един с друг. Факт е, че никога не се преувеличава толкова, колкото когато момчетата и момичетата разказват за своя сексуален опит. Имай едно на ум и не оставяй другите да ти повлияят.
Между другото, в общия случай момичетата срещат първия си приятел на 13 – 14 години, но правят секс за първи път на около 15 – 16. Много от момчетата също се влюбват на 13 или 14, но почти същият брой изживяват първия сексуален контакт едва на 16. Затова – не се притеснявай. Напълно нормално е на 14, 15 или 16 все още да си нямаш приятел.myspace layouts, myspace codes, glitter graphics

Когато родителите се намесят...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics

Често родителите имат проблем с първото влюбване не синовете или дъщерите си. Обикновено зад това се крие страхът, че ще загубят контрол върху децата си и те ще направят нещо, което ще им навреди – заради любовта ще зарежат училището например. Затова можеш да направиш няколко неща :
- Покажи им, че могат да разчитат на теб!
Това важи за всичките ти действия. Убеди своите родители, че можеш да поемеш отговорност за своя живот. Как? Като държиш на думата си – не пренебрегваш задълженията си в училище например, и се извиняваш тогава, когато сгрешиш. По този начин родителите ти ще почувстват, че могат да ти имат доверие и ще ти оставят повече свобода в любовта.
- Представи им своя любим!
Ако те се противопоставят на твоята любов преди да са видели обекта на чувствата ти, това е добър повод да им го представиш. Защо не го/я поканиш на кафе у вас някой ден? Когато те сами се убедят, че той/тя наистина има сериозни намерения към теб, ще им бъде много по-лесно да приемат вашата връзка.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics

Уважавай своите чувства и чувствата на другия!
Дай си достатъчно време, за да го/я спечелиш.
Бъди себе си!
Помогни на родителите си да опознаят човека до теб!
Помни, че първата любов не е последна!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics

Не се опитвай да се сравняваш с другите! Всяка любов е различна!
Не притискай партньора – не можеш да накараш никого да се влюби насила!
Не нарушавай личните си граници!
Не се притеснявай от реакцията на околните!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics

Какъв ученик си според зодията? Написана на : 2007-04-14 17:08:27
Какъв ученик си според зодията? Овен- те са адски добри по математика и физика. Обичат постиженията им да са на показ. Телец- напредват бавно,  но сигурно по повечето предмети. Mалко са разсеяни. Aко упеят да победят ината си и започнат да внимават в час, ще спечелят много! Близнаци- те са интелигентни хора.  Имат късмет и разбират много. В даскало се занимават с клюки и интриги! Рак- по принцип са добри ученици, но винаги са имали нужда от големи напъни, за да успеят. Лъв- уроците за тях са просто едно досадно задължение. Дева- правят всичко по свой начин, съучениците им ги харесват, a даскалите се дразнят от тях, защото са големи всезнайковци. Везни- за тях даскалото е всичко друго, но не и място за получаване на знания.  Mързи ги да учат. Скорпион- падат си по математиката, справят се дори и с най- трудните задачи. Стрелец- те искренно ненавиждат даскалите и са най- непокорните личности в класа. Учат само по любимия си предмет . Kозирог- любимците на учителите. Te са тихи, ако не ги закачаш, и са зубари. Водолей- те са същите като Девите- правят всичко по своему.  Прекалено много са мълчаливи. Риби- oбичат да пишат стихове.  
Страница 1 от 1
 1-21 от 21  |   1