Sibir
Блогът на evtinistaiy
evtinistaiy
evtinistaiy, 33
« sibir.bg
Хотелиерство A+ A- Написана на : 2017-05-19 16:49:54

Важни елементи, свързани с пряко или непряко заетия персонал с продажбите, са външният вид, кой­то трябва да е спретнат и чист, и излъчването, което трябва да внуши на госта сериозност, познаване на проблемите на консуматорите, готовност за помощ.

 Акo не сте от София можe да отседнете в някой oт хотелите в центъра. На вaше разположение има, както евтина нощувка в София, така и луксозни хотели в центърa на града. Един от вaриaнтите е семеен хотел Далис,който сe намира на бул. България - мнoгo удобна локация. Това е eдин от евтините хотели в Сoфия за отсядане.

Друг важен елемент е контакта с госта - при раз­говор с госта той трябва да се гледа в очите, това поражда доверие и уважение. Важни са и жестовете и поведението, които трябва да са спокойни, прия­телски, а гласът да е с равномерна интонация, да не се крещи.

Рецепцията е звеното, в което се реализират едни от най-важните технологични процеси на хотелиер­ското обслужване, които са посрещането, регистри­рането и настаняването на гостите.