Sibir
ImageChef Custom Images НИЩО ЧОВЕШКО НЕ МИ Е ЧУЖДО!
blogs left blogs right
ДОЧО
ДОЧО, 57
« sibir.bg
Каква е идеалната жена според мъжете от различните зодии? A+ A- Написана на : 2010-02-27 18:02:51
Каква е идеалната жена според мъжете  от различните зодии?

Оказва се, че за много представители от зодиакалния кръг съществува образ на идеалната жена. И ако вие се опитате да заприличате на този образ, то тогава бихте могли да имате всички шансове да се сдобиете с благоразположението на интересуващия ви мъж. 

И така...

imageНа Овена може да се хареса самоуверена, енергична, забележителна и весела жена. Всякакви прояви на депресия и несигурност могат да го отблъснат, а дори е възможно да предизвикат пълно отвращение. Затова захвърлете опасенията и съмненията, и смело напред! Също така Овенът би се впечатлил и ще оцени по достойнство вашата красота и съблазнителност - особено би му се понравил бурният ви успех сред мъжете, въпреки че това предизвиква ревност у него. Но така или иначе, този факт ще го застави да ви завоюва!


Телецimage

Телецът обича жени, които са умни и здрави.Лекомислените глупачки го хвърлят в пълен ужас и го принуждават бързичко да се оттегли. Бодростта и енергичността, също биха ви били полезни - на Телецът му е необходим източник, от който той периодично ще се "зарежда". ПОкажете се в светлина на добра домакиня и умела кулинарка и ще го заплените завинаги. Вземайте смели решения, споделяйте интересни идеи. Като цяло демонстрирайте, че на вас може изцяло да се разчита.

Близнациimage
 
Близнаците харесват жени, които се държат леко на разстояние. Такива, които говорят с недомлъвки и са тайнствени. Вашата открита, чиста душа би му била дълбоко безразлична. Близнаците, като цяло, се числят към тези мъже, които обожават мистериите и загадките, а към разгаданите "гатанки" загубват всякакъв интерес. В допълнение - типично за вашия избраник е да се съмнява постоянно, във всичко и всички, а най-вече в това, дали вие наистина сте толкова привързана към него. Може би не го обичате достатъчно? А може би си имате някой друг? Накратко - заинтригувайте го!

Ракimage

 
Ракът обожава тези жени, които са в състояние да разрешат всичките му проблеми или най-малкото битовите... Той с радост ще ви отстъпи лидерството, а заедно с това ще ви припише всякакви реални и нереални достойнства. Интелигентната, образована жена-лидер е неговият идеал! Също така Ракът е изключително сантиментален и романтичен. Следва да обърнете внимание на духовността и развитието на вътрешния си мир. Само красотата, категорично не е достатъчна, за да задоволи Рака.


Лъвimage

Лъвът обича всичко необикновено, блестящо, "отличаващо се от тълпата".За да привлечете вниманието му е необходимо да демонстрирате най-добрите си качества, да се държите достойно и разбира се, наистина да заслужавате уважение. Вашата красота не е толкова важна, колкото умението ви да се представите в най-добрата си светлина.Лъвът може да бъде неочаквано привлечен и от жена, която "витае из облаците", която не живее в настоящето и е абсолютна мечтателка. Което не изключва, обаче вашето социално положение.


Деваimage

Девата обожава кариеристките. Вашият делови усет, практичност, желание да бъдете първа и да достигнете висотите в службата, влияят положително на неговото отношение към вас. Женските слабости, уви, трябва да бъдат прикривани до удобния за показването им случай - само волевите и никога не униващите дами могат задълго да задържат неговите чувства.Такива мъже може дори да бъдат командвани - той ще ви позволи това, ако разбира се, вие действително сте способна да управлявате.

Везниimage

Везните ще оценят по достойнство вашата красота и общителност. Приятели, познати, партньори, колеги - ако се ползвате с авторитет пред тях, ако те ви обичат и уважават, то ще ви харесва и мъжът Везни. Той се вслушва в чуждото мнение, както никой друг, за него е важно неговата избраница да бъде ценена и от другите хора. Вашата склонност към нелогични, противоречиви постъпки, ведрото отношение към живота, умението изящно да се шегувате са нещата, които безкрайно го привличат. Не забравяйте обаче да демонстрирате интелигентността, образоваността и дълбочината на възгледите си.


Скорпионimage

Скорпионът не харесва слабите духом жени - това от една страна. Но от друга - и да ги командват не им е приятно.Затова жената някак си трябва да лавира и да се опита да се приспособи - ту да бъде силна, ту да бъде водещият лидер във връзката.Задължително трябва да има изящни маниери, светско поведение и класна елегантност. Вулгарността и цинизма биха могли тотално да отвратят придирчивия Скорпион.Изключително важно е вашите чувства да бъдат съвсем чисти и искрени - фалшът е едно от нещата, които Скорпионът усеща на момента и никога не прощава. По принцип прошката като цяло му е чужда, така че бъдете нащрек какво и как говорите или правите. Опитайте се да балансирате : дръжте се леко на дистанция, но не бъдете хладни; бъдете умни, но не го подигравайте или иронизирайте; проявявайте смелост в постъпките си, но избягвайте да се жертвате на всяка цена.


Стрелецimage

Стрелецът категорично не може да изтърпи крайните интелектуалки. Те безкрайно много го дразнят. Той и без тяхна помощ знае много добре какво да прави. Семплостта и лекото невежество е това, което му харесва. Той няма просто да ви управлява, понякога дори ще ви командва. Съветвайте се с него по всякакви поводи. Възхищавайте се на кръгозора му. Учете се от него. И не забравяйте за красивата прическа и поддържан маникюр! Ако направите всичко това, можете да бъдете сигурна, че ще ви носи на ръце.


Козирогimage

Козирогът иска неговата спътница да е най-прекрасната в света. Вашата красота, практичност, уважението към другите - всичко това са ваши безценни козове.Но особено важно е общественото ви положение и високия социален статус. Колкото повече- толкова по-добре! Бъдете уверени в себе си, увлечени по своята кариера и издигане в обществената йерархия. При това, не забравяйте и да предоставите лично пространство на Козирога - никога не му се натрапвайте и избягвайте прекалената сантименталност. Ридаещата на сапунен сериал жена, би могла да го доведе до пълен ужас.

Водолейimage

Водолеят преди всичко цени духовното сходство. Еднаквите интереси и увлечения за Водолея са изключително важен елемент в отношенията. Той прекарва много време с приятелите си и вие ще трябва да му демонстрирате пълната си лоялност и разбиране. Услужливостта, умението да намерите достоен изход от нелеки ситуации са само някои от нещата, които предизвикват неговото искрено възхищение.


Рибиimage

Романтичните, нежни дами със сантиментални души са изключително очарователни за Рибите. Кокетните, доверчиви и открити жени, готови да се просълзят от умиление пораждат у него трогателно чувство на привързаност. Вашето умение да сте добра домакиня също е голям плюс, тъй като Рибите харесват комфорта и топлината на домашния уют. Ако му приготвите вкусна вечеря и се постараете да я поднесете изсикано, бъдете сигурна, че той ще изпадне във възторг. Тъй като Рибите са малко стеснителни, постарайте се да разширите неговия приятелски кръг с интересни и добронамерени хора.

Страница 1 от 1
 1-3 от 3  |   1 
Penka    2010-03-17 20:54:47      
By ImageHousing.com
Страница 1 от 1
 1-3 от 3  |   1