Sibir
Ако щастието не дойде днес -ще дойде утре !
blogs left blogs right
Rozaта
Rozaта, 58
« sibir.bg
ВЛЮБИ СЕ В МЕН ! A+ A- Написана на : 2008-11-05 20:37:52

Най -лесният начин да стигнешдо другия е да го накараш той да дойде при теб .Насила хубост не става .

Много често подходите към влюбването съвпадат за двата пола .Няма човек ,до чието сърце достъпът е абсолютно невъзможен .Но първо трябва сам да си достигнал до собственото си сърце ,да си наясно с твоите чувства ,да умееш да ги дефинираш и изразиш.Да направиш разлика между емоция и чувство .Eмоцията е това ,което чувстваме в конкретния момент,когато има непосредствен стимул за нея .Усещаме я с корема ,,пърхат ни пеперуди "от желание ,свива ни се топка под лъжичката от гняв и т. н.Чувството е нещо по -дълбоко и трайно .То не се нуждае от непосредствен стимул ,за да бъде изпитано и не се променя толкова бързо и лесно ,колкото емоцията .Напр. когато една майка се кара на детето си ,емоцията е гняв ,но чувството продължава да е любов .Независимо от емоцията на мига т. е. дали партньорът те кара в конкретния момент да плачеш или да се смееш,чувството трябва да е любов към него .Увери се ,че това ,което усещаш,идва не само от зоната под лъжичката ,но и от сърцето .Едва тогава можеш да покориш сърцето на другия .

10 начина да стигнеш до сърцето му

1.Покажи му ти душата си .Но не натрапливо .Така ще му дадеш пример ,че разголването не убива .В същото време не забравяй за ловния му инстинкт-нека има чувството ,че те покорява и завоюва ......2.Вместо ,,мисля ",казвай ,,чувствам ".Така ,дори и да му се струва на китайски в началото ,ще научи,без да иска и той с времето този език ......3.Бъди търпелива .Дай му нужното време да се довери .....4.Не очаквай да ,,превключва "бързо като теб .Напр. ако сте се скарали ,не очаквай сдобряването на секундата .Мъжкият мозък има нужда да складира по файлове информацията и да я преработи ,по -бавно им минава ......5.Бъди конкретна .Не говори със заобикалки. Така той по -добре ще те разбира и ще се чувства сигурен ,а не гадаещ ......6.Не го манипулирай .Ако си недоволна и не можеш да търпиш ,по -добре си кажи директно нещата .....7.Печели го .Съблазняването изисква да задоволяваш неговите вкусове ,интереси ,така както му харесва .Така той ще чувства нуждата от теб и за да те задържи ще задоволява твоите потребности ,същевременно ще го накараш да се чувства важен ......8.Знай ,че мъжете не говорят толкова с думи ,колкото с дела .Дай му шанс да покаже какво чувства с действие ..........9.Мъжката чувственост се изразява по -лесно като минава през сексуалността .Не го насилвай още да обсъжда чувствата си към теб извън този контекст,ако виждаш ,че му е трудно ......10.Поощрявай с нужния ,,подарък "всяко отпускане ,всяко изразено негово чувство .

10 начина да стигнеш до сърцето и

1.Покажи и ,или подскажи ,че гледаш на нея ,не само като на сексуален обект,а се интересуваш и от душата и ......2.Забрави за принципа ,,от вратата и в кревата "....3.Накарай я да се чувства сигурна физически и емоционално .Покажи ,че си готов да я пазиш ......4.Докосвай я ,това носи огромно чувство за сигурности утвърденост на жената .....5.Покажи и момчето в теб .Така ще ,,гъделичкаш" спящата майка в нея .Това затрогва жените .Дори и да се разплачеш ,ще я разтопи .но не бъди хроничен хленчо .Тя има нужда да те вижда преди всичко силен ......6.Опитвай да изразяваш и да говориш за собствените си чувства .Това в нейните очи е проява на сила ,не на слабост.Така говориш на нейния език .....7.Накарай я да ти се възхищава за нещо .Паунът не случайно разперва опашката ,когато сваля женската .В никакъв случай обаче не се превръщай в самовлюбен фукльо ,което вместо да привлича ,отблъсква ......8.Не забравяй малките ,наречени сладникави от теб ,но истински сладки за нея жестове :цветето ,случайно пуснатата в джоба картичка -закачка ,изненадващо телефонно послание ......9.Утвърди я,накарай я да се чувства важна ,незаменима .Не я сравнявай с другите .......10.Покажи грижовност.Женските радари търсят и добрия баща у теб,особено ако иска да ти ражда деца ..

Ако някой все пак изглежда много ,,костелив орех ",то не означава ,че е безсърдечен .Просто не е намерил своето сърце -половинка и срещата тепърва му предстои .А то съществува с абсолютна сигурност .

 

Мадлен Алгафари

Страница 1 от 1
 1-12 от 12  |   1 
Ирина    2009-03-12 01:17:33      
17 Pictures, Images and Photos
Надежда    2008-11-24 20:44:19      
love love love love love love

Click here to get hot comments and graphics...

Myspace
Hot Comment Graphics

Кармен    2008-11-21 18:41:14      
Дора    2008-11-06 21:27:19      Rozaта    2008-11-06 17:36:53      

Човешката природа е търсеща -искаме все повече и повече и в това няма нищо лошо ,но търсейки трябва и да даваме и да не нараняваме .... inlove
Людмил    2008-11-06 15:31:37      
де да беше толкова лесно
една жена първо трябва да иска да бъде спечелена за да можеш да приложиш тези правила
а и те са само началото
после за да я задържиш иска 12417637682782 още неща за да бъде с теб wink wink wink
стела    2008-11-06 14:22:10      
loveЩе приложа и това , звучи лесно изпълнимо когато обичаш .
Invisible    2008-11-06 10:29:17      
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ! thumbs_up thumbs_up ok
TATIANA    2008-11-06 10:28:01      
thumbs_up ok
Всеки път,когато чета такива статии,научавам по нещо ново!
bloom
petia    2008-11-05 21:13:45      
Това е.....! thumbs_up thumbs_up thumbs_up ok
Страница 1 от 1
 1-12 от 12  |   1