Sibir
Блогът на Йордан
ddd
ddd, 77
« sibir.bg
БРАТ И СЕСТРА СЕ ЧУКАТ!!! A+ A- Написана на : 2008-06-11 13:36:33

Пешо – 15 годишно момче с акне –  отвори очи. Дори и не се размърда; утрото бе сънено и светлосиньо и в стаята бе тихо – чуваше се само бавното тракане на евтиния будилник с батерийка. Ако издадеше някакъв звук, сестра му би могла да се събуди.

Погледна към нейното легло – тя спеше дълбоко, обърната с лице към стената. Тя беше на 13, красива с големи за възръстта си гърди.

Отново се ослуша. Дали пък родителите му още не бяха тръгнали на работа?

Няма ги – каза си той след малко. Иначе биха се чували как витаят из апартамента. Обикновено бащата тръгваше още в 8 сутринта, а майката в 9:30, и децата оставаха сами.

Той отново се загледа в сестра си. Гръбчето й беше отвито, косата й се спускаше сладострастно по голите й рамене – всяка вечер тя заспиваше с пижама, но нощем много се потеше и по някое време сваляше горнището и отново заспиваше.

Вкара ръка в гащите си. Хвана си пишката с три пръста и започна бавно да движи кожичката й нагоре – надолу, гледайки в гръбчето на сестра си.

След малко, сестра му се размърда, той веднага затвори очи за да се направи на заспал а тя се обърна първоначално по гръб, а после на другото рамо – сега вече беше с лице срещу него. Погледна го за миг, видя, че спи и си позволи да не си завие гърдите с чаршафа в топлото юнско утро.

Това което тя не знаеше, бе, че той в действителност не бе стиснал клепачите си докрай, бе си оставил незабележими процепчета през които я виждаше идеално. Освен това, ръката му не бе престанала да работи, макар и с по-малка амплитуда на движенията.

15 минути той не спря да я наблюдава – циците, сочните й устни, които от време на време се изкривяваха в доволна усмивчица. “Навярно сънува нещо красиво” – помисли си той. Много я обичаше – като брат, а в последно време чувстваше, че хлътва по нея и по друг начин.

След малко тя се обърна на другата страна – отново без да се завие. Всъщност, беше завита само от кръста на горе. Брат й се възползва от това и ококоли такива очи, сякаш виждаше извънземни.

Започна да движи ръката си много бързо, внимавайки все-пак да не се изпразни и да оплеска чаршафа с топлата си сперма, за което би умрял от срам когато дойде време майка му да пере чаршафите. Всъщност, понякога не му се отдаваше да се въздържи, но някак успяваше да задържи цялата сперма в хватката си – после просто ставаше, отиваше в банята си и отмиваше всичко сякаш беше супол или слюнка. Но дори и да свършеше на чаршафа, бе достатъчно просто да стане, и преди да покрие леглото си с родопското одеало, да свали чаршафа, да го свие на кълбо и да го метне в раклата – спермата засъхваше и после не оставаше следа, макар, че мястото ставаше твърдо и грапаво. Няколко натъркваня с длани, и отново ставаше меко. По нищо не можеше да си проличи…

Сега обаче, събра смелост да направи нещо, което в последно време често си позволяваше да прави.

По най-безшумния начин стана от леглото, взе един откъснат лист от тетрадка (който бе приготвил предварително снощи) и го сви така че да стане вдлъбнат. На пръсти се приближи до леглото на сестра си. Погледна я, надвеси се леко над нея и я огледа цялата. Започна да лъска пишката си бързо, тя така се бе надървила… Искаше да свърши бързо в хартията.

Този път обаче, събра смелост за нещо друго – протегна ръка и свали чаршафа на сестра си още по-ниско; направо ахна! Сестра му тая нощ си бе позволила, освен горнището, да свали и долнището на пижамката си! Освен това, не носеше гащи! Малкото й стегнато задниче лърса, бе разтворила краката си като пергел върху леглото и брат й успя да види нещата за които не бе и мечтал да ги види.

Не издържа – наведе се по-ниско, приближавайки главичката на набъбналият си член към мястото от където почваше цепката на задничето на сестричката му. Сърцето му биеше лудо, от толкова раздразняване, малко сперма бе налигавила главичката на пениса му.

Няколко секунди остана така – с разстояние между пениса му и задника на сестра му = на около 3см. Въпреки, че го държеше с два пръста, той подскачаше при всеки удар на сърцето му.

Дори и не подозираше… Дори и не подозираше, че в този момент сестра му не спеше. Тя само се правеше на заспала! Бе стиснала очите си не докрай, и през цепнатините гледаше към гладко лакираната почти огледална табла на леглото й! Сърцето й биеше както на малко кученце – както винаги когато наблюдаваше какво прави брат й докато си мисли, че тя спи. Обикновено, чаршафа й я прикриваше от кръста надолу, и тя също масторбираше докато брат й долепяше главичката на пениса си до косата й, до врата й, до гръбчето й, но тоя път той се бе осмелил да я отвие и тя едва успя да махне ръката от путката си. Всъщност, тя нощно време сваляше горнището на пижамката си не от жега, а за да възбуди брат си още-повече.

Той чувстваше, че сърцето му направо ще изкочи, страхуваше се, че ударите отекват из стените на стаята и могат да събудят сестра му.

Копнееше да приближи главичката си още-повече, купнееше да я докосне до топлата розова копринена плът на сестра си, да я отъркаля от раменете чак до задника оставяйки лигава следа от изтеклата от силна възбуда сперма, но се сдържаше.

В този миг, тя купнееше за същото. Тя обаче събра нужната смелост и знаете ли – перверзни гъзове такива (такива сте, ако в момента четете това не можейки да откъснете очи от монитора и за миг; нещо в което не се и съмнявам) – какво направи тя? А?

Тя без да показва признаци, че всъщност е будна, бавно приплъзна задника си по долния чаршаф, докато усети топлата гладка главичка на брат си с началото на цепката си. Извъртя си задничето, и усети топлата пулсираща мека точка по-надолу – тогава придвижи и горния си крак и приклещи главичката на брат си със задната част на бедрата си.

Той остана като замръзнал, като даден на пауза, като безжизнен. Дори ударите на сърцето му почти замряха.

Не издържа – изля топла сперма между бедрата й с един тласък, по време на следващия вече се намери, освести, осъзна, легнал до нея – бе й го вкарал като в някакъв сън, като в някакъв мокър сън, и бе изляз сперма в отробата й.

При третия тласък, й го наби по-дълбоко, прегърна я, хвана я за циците и започна да ги мачка. Тя вече не се преструваше, че спи; притисна задника си много плътно в скута му, много силно и плътно и протягайки ръка хвана задника му и го прибута по-напред.

После се обърна с лице към него, при което членът му се зимъкна и четвъртия тласък обля лявото й бедро, и спермата се стече топла-попла надолу…

Без да му каже и думичка, вдигна кракът си и го сви зад задника му, с другата ръка хвана члена му и отново го натика в себе си, в топлата й жадна отроба.

След още няколко тласъка, изригваня, членът му още си стоеше на топло; тя така го бе приклещила с крака, че не му позволяваше да се измъкне, макар и вече спаднал.

Останаха така, гледащи се в лицата. Започнаха да се целуват – на него това му бе първата целувка, но не и на нея; тя се бе цулувала в училище с много момчета, също така това не й бе първото съвъкупление – в училище нямаше тоалетна, в която да не го бе правила с по няколко момчета, повечето от които от по-горните класове.

Това ще си остане нашата малка тайна – му каза тя.

Той не бе в състояние да говори, бе изгубил съзнание от шока.

След малко станаха. Влязоха в банята. Голи. Имаха вана, напълниха я с топла вода и двамата влязоха вътре.

Тя имаше толкова много неща на които искаше да го научи…

Всъщност, свикрата под вода, и за нея бе нещо ново.

 

Автор: melanholik Категория: Изкуство
Прочетен: 189 Коментари: 4
1. charlie - Гледай
27.08.2007 17:39
"Мечтатели". Оригинално заглавие - "Тhe Dreamers".
2. nemesis - уоооуу
27.08.2007 23:01
бе де да знам... в другите ти разкази за деца все виждам реализъм, но тук доста далеч стигаш.
поздравления за което :)
3. melanholik - da, me4tatelite e gotin film - edin ...
28.08.2007 10:50
da, me4tatelite e gotin film - edin ot lubimite mi. No ne sum kopiral ot nego.
4. charlie - Е, не съм имала предвид, че си копирал!
28.08.2007 11:28
Просто си спомних този филм. Ти го допълваш като изкарваш на показ сцени, които там не показваха, но те се случваха, прикрити в паузата между отделните кадри.