Sibir
Блогът на Йордан
ddd
ddd, 77
« sibir.bg
МАЙКА И СИН СЕ ЧУКАТ! A+ A- Написана на : 2008-06-11 13:21:55

Мамо де… Стига си! Изпуши я цялата, за мене кво остана?!

Майката на Пешо – 17 годишен напушандър (която го бе научила) – му подаде джоинта. Бяха останали само две дръпки.

Ето:) Пуши.

Той задърпа дълбоко от тревата, майка му пък бръкна в кутията, извади една цигара и си я пъхна между начервените устни. Тя бе на 37, но изглеждаше доста запазена – в тяло не отстъпваше на много 16 годишни девойки (даже нейното тяло бе по-стройно, слабо и изваяно), в лице също беше хубава, макар и да й личаха годините.

Айде де, къф кавалер си? – Подкани го тя. – Дай ми огънче.

Той взе запалката, щракна я и поднесе огънчето към нейната цигара. Погледна цигарата жадно; също пушеше тютюн, но не и пред майка си. Тя както всяка майка, загрижена за здравето на сина си, не му разрешаваше да пуши цигари. Всъщност, го бе научила да пуши трева, само и само да му покаже какво става за пушене, и какво не бива да пуши. Но самата тя пушеше.

Кво, да не искаш и ти една цигара?:)

Не, не… – Престори се той, че няма нищо такова. Малиии… Тоя материял е много добър, направо ме размаза.

Тя се усмихна.

Как да не е добър – знаеш ли колко платих за него? 50 лева за 30 грама!

От оне ли го купи?

“Оня” беше мъжът с който майката се срещаше от няколко месеца. Тя се бе развела със съпругът си още преди години, и от тогава все си намираше по някой ебач.

Не го наричай така, ясно? Той е много добър и мил човек, и може да ти стане баща!

Момчето направи физеономия.

Аз излизам – каза му тя след малко. – Ти бъди мирен, не усилвай музиката много, че оня гад от долу се сърди. Обещаваш ли?

Да, да…

Тя стана от масата. Отиде в нейната стая за да се гримира и наконти.

Влезе при него в кухнята.

Как съм?

Той я погледна.

Добре…

Красива ли съм?

…Да.

Тя се обърна, излезе от кухнята и момчето я чу да отваря вратата на апартамента и да я затваря от другата старана. Чу превъртане на ключалката – майката заключваше апартамента а момчето също имаше ключ. Вратата вечно бе заключена, заради тревата ЛСД-то и другите неща които ченгетата биха могли да открият в апартамента.

Момчето се замисли дали пък да не излезе и да отиде при приятелите си, но реши, че не му е до това сега. Пликчето с тревата беше на масата, върху гланцовото списание имаше малко нарязана трева, но то взе още една главичка, взе и ножиците и наряза още.

Тогава останови, че хартийките са се свършили.

Всъщност, не му се пушеше много – вече си беше достатъчно пафкан, а и по принцип тревата не му харесваше много. Предпочиташе амфетамини, но ако майка му разбереше, че шмърка, щеше да получи удар.

В този момент, му се пушеха цигари.

Влезе в неговата стая, бръкна под раклата и извади кутията която криеше там от майка си. Извади една цигара, запали и легна в леглото.

Пусна си музика, но потъна в ужасна скука. Не му се правеше нищо… Тъпня от всякъде!

Тогава, през главата му мина спасителна мисъл. Седна пред компютъра и влезе в някакъв порно сайт. Започна да мастробира.

Вече бяха минали 20 минути, но още не можеше да свърши. Беше прекалено пафкан за да може да се съсредоточи. Ръката го бе заболяла.

И се реши да направи това, което правеше доста рядко, и за което след това съжаляваше до дъното на душата си и се чувстваше грешен.

Влезе в стаята на майка си. Бръкна в шкафа, и взе една нейна снимка, на която е само по бикини и сутиен – бе се снимала миналата година на морето, с тогавашния си ебач.

Влезе в неговата стая. Закачи снимката за монитора, заглавяйки я в процепа между предната му част, и капака. Отново си изкара хуя и почна да масторбира, гледайки снимката…

Свърши бързо. Прибра снимката там от където я бе взел, влезе си в стаята отново. Запали нова цигара и застана пред иконата закачена на стената.

Господи, моляте, прости ми! Вече няма да правя това, обещавам!

След половин час, скуката го бе обхванала напълно. Взе си телефона, набра номера на Компира.

Компир, къде си бе гъз, имаш ли малко пико?

Тука съм, ама вече нема. С Щръка го издухахме целото, имам малхо херца. Искаш ли?

Не, мерси…

Айде бе, човек, поне веднъж пробвай. Знаеш ли кво е яко!

Не ме занимавай с тия глупости, аз да не съм наркоман!

Оня затвори телефона.

Да ти еба майката! – Пък изруга Гошо. – На тебе, и на всичките шибани електрожени!

Явно, днес нямаше смисъл да излиза.

Тъпня. Тъпа телевизия. Тъп интернет. Направи си бонг от шишенце от минерална вода и станиол, напафка се, но му стана още по-скучно и гадно и противно и безсмислено. Пусна си “слипкнот” и то доста силно.

След малко обаче намали – не биваше да разсърди съседката. Ами ако тя звънне на ченгетата? Ще дойдат, ще видят дрогата и ще вкарат майка му в затвора, а него в ТВУ!

Нямаше как… Отново се реши. Влезе в стаята на майка си, но ръката му замръзна във въздуха без да докосне снимката.

Аз да не съм луд! Това е грях!

Излезе. Влезе в тоалетната, изпика се, изсра се, избърса се с меката тоалетна хартия.

После влезе в банята да си измие ръцете и лицето. Тогава ги съзря! Бикините на майка му висяха разпльокани на ръба на гурната на мивката!

Не, не… Няма да го направя!

Но го направи! Те още не бяха прани – майката навярно ги бе свалила сутринта и още бяха сухи. Той ги натика в лицето си. Пое аромата и моментално гащите му се издуха. Забеляза няколко черни косъма от путката й! С два пръста ги взе, сложи си ги в устата и започна да ги ближе. Накрая ги глътна.

Изкара си хуя. Нави бикините около него и започна да масторбира. С хватката си усещаше дебелината на фината памучна материя и това подсилваше възбудата му.

Обаче, не успя да се въздържи – свърши в тях, като в носна кърпичка; няколко бързи дълбоки тласъка изпълниса със сперма бикините, докато момчето чувстваше такъв силен оргазъм, какъвто никога до тогава.

…След това, естествено, дойде големия сдух. Та нали майка му ще дойде и ще види мазалото по бикините си! Ако бяха прани, той просто щеше да ги намокри отново и да заличи всичко…

Но сега… Нямаше начин – не можеше да ги намокри, щото те бяха сухи в началото и такива трябваше да ги завари майката!

Разтрепера се целия, зави му се свят, черни точки заиграга пред очите му, олюля се и седна на капака на малката ръчна пералня “рига”.

Господи, какво да правя!

Сети се… Взе бикините, и с един парцал започна да попива всичко, внимавайки да не го замазва.

30 минути търкаше, докато накрая всичко бе заличено. Тогава забеляза, че шарките на мястото на което е търкал са почнали да избледняват!

Разтреперан, остави бикините на същото място и си влезе в стаята.

Дано мама да не се усети!!!

Тя не се усети. Когато си дойде, се напафка, влезе в банята, напълни пералнята с вода и накисна бикините без дори да ги погледне във водата, заедно с цял тон пране.

Не включи пералнята веднага – първо реши да влезе в тоалетната и да тегли едно огромно тлъсто смърдело вонящо ГОВНО, а прането остана да се дави в мътната вода на пералнята.

Излезе, включи пералнята.

Ела да обядваш – каза тя на сина си.

Чуваш ли, ела да ядеш! Купила съм салам и гъби.

Не ги харесвам тия гъби, мамо! – Възкликна той зад заключената си врата. – Писна ми да халюцинирам!

Не, бе! Купила съм печурки. Запържила съм ги с масалце, както ги обичаш.

Момчето се усмихна – бе гладно като вълк.

Добре, сега идвам.

Седнаха на масата. Започнаха да се хранят. Майката готвеше наистина божествено, това й бе професията; бе готвачка в един ресторант.

Искаш ли малко ЛСД? – Попита го тя.

Не.

Хайде де, малко само – това не е като онова предишното, по-добро е. От онова и аз видях вампири. Тъпо ми е да пътувам сама…

Аз миналия път не видях вампири, а ми се видя, че кожата ми е прозначна и си виждам сърцето! Вече нема да зимам такова нещо, никога!

Твоя работа… Подай ми филийка.

Момчето взе една филийка и й я подаде.

Влизам да се къпа – заза майката пред вратата на сина си. – Не влизай в банята, че ще съм та.

Добре, добре…

Тя се съблече пред вратата на банята, отвори вратата и влезе вътре. След малко момчето чу шумът от душа.

Господи, прости ми! – Каза то с възбуда в гласа, и тихичко излезе в коридора.

Залепи се за ключалката на вратата на банята. Ахна! Майка му тъкмо се бе навела за да си мие кратака, и се бе надупила срещу вратата, и то само на метър от ключалката! Момчето получи ужасна ерекция. Не смееше дори да си докосне хуя – щеше да свърши веднага, идеята му беше всеки миг да си влезе в стаята тоалетната и там да се облекчи набързо, слушайки как майка му си припява една песен на “дъ-кюър” докато се къпе.

…Но… Не можеше да се отлепи от вратата.

След малко майката се изправи, и започна да си насъпонисва гърдите. Движеше бавно съпуна по гладката си кожа, оставяше хлъзгава мехурчеста пяна…

Накрая взе слушалката на душа и почна да отмива съпуна от тялото си.

Момчето веднага се отмести от вратата – помисли си, че тя се готви да излезе. То влезе в тоалетната и се захвана да лъска. Но… тя не излезе. То отново излезе и застана пред вратата на банята. Наведе се, погледна през ключалката. И що да види! Майката бе седнала на плочките на пода, и масторбираше със струйката вода, разкрачена на половин метър от ключалката на вратата, с лице към нея!

Движеше бавно слушалката с едната ръка, с другата си мачкаше циците.

Момчето не издържа! Отвори вратата, влезе при нея и легна върху й! Мислите му бяха блокирали…

Вкара й го, изпразни се веднага.

Миро… ти ли си…? – Попита майката.

Момчето вече изпразнено, осъзна какво стана, и остана вцепенено. Той бе наебал майка си! Стана от нея и побърза да скочи през терасата!

Тя го спря:

Миро, ела, желая те…

Момчето я се обърна към нея и я погледна. Очите й бяха празни – навярно бе взела няколко дози ЛСД, и сега не знаеше на коя планета е, бе откъснала всякаква връзка със света. И не бе познала сина си! Бе помислила, че е любовника й.

Момчето осъзна, че ако сега излезе, тя няма да разбере никога какво е станало (до момента в който забременее от излятата му сперма в отробата й). Отвори вратата, но тя го хвана за крака преди да успее да излезе.

Искам те пак, в момента съм в космоса и само путката ми е там, при вас, на земята. Увисвам… Губя се… Май тоя път взех много…:) Вкарай ми го, съедини се с мен чрез него, нека да почувствам тая връзка – тук съм толкова самотна…

Момчето не издържа – без да пророни и дума отново легна върху нея на плочките, вкара й го, вкара й го и в задника, изпразни се и там, но за негово учудване имаше още сперма в топките и хуя не му бе спаднал ни най-малко. Вкара й го в устата, в дупките на носа, отърка с него ушните й миди, врата, брадичката, а тя искаше още и още и още…! През цялото време стоеше със затворени очи.

Тя с прокара големия си остър лакиран в черно маникюр по гърдите си; кръвта потече и се смеси със съпунената вода и спермата с която сина й я бе оплескал, и започна да се плъзка по плочките и да се стича в дупката.

Влез целия в мен, виж, аз сияя, аз кървя, аз съм разтворена материя – каза тя, и вкара палците на двете си ръце в огромното порязано, вкара ги на дълбоко в плътта си и я разтвори. Вкара и другите си пръсти, плътта й цъфна, яркочервена кръв напълни “ямата” и преля, оплесквайки цялата баня.

Вкарай го тук, о, моля те, вкарай го тук!

Момчето имаше, чувството, че сънува. В този сън, то се наведе, вкара главичката на пениса си в цъфналото месо, в меката мастна тъкан на гърдите на майка си и го заби чак до топките.

По-дълбоко, по-дълбоко, моля те… Искам да почувствам как запълваш душата ми, как целия влизаш в мен, в кожата ми, в надрусаната ми същност. Искам да те изям с плътта си, да те разтворя в себе си, в душата си, в съзнанието си, о, ела с мен при звездите…

И момчето наистина влезе в нея цялото; първо си вкара и топките, после увисна във въздуха и се сгъна на две, превръщайки се в стрела чийто остър връх беше забитата в плътта на майка му главичка, а главата и петите му бяха задния край на стрелата. И то бавно навлезе по-дълбоко и по-дълбоко в топлата пулсираща плът, в меката топла пулсираща плът, чувствайки как любвеобвилната цъфнала рана го поглъща целия чак го тила и петите грижовно, как го засмуква като черна дупка и се превръща в топче от кървяща плът засядаща в нейната, как се разтваря в тази плът и се превръща в поредица от запетайки, удивителни, чертички от задържани върху бутона – , в ????????, в “”””, в №№№№№№№№№№, в @@@@ и $$$$$$$$$$$ и ^&**())&^%%%__++++++||~~~UUUUTTTFFFHHHJJKK и в …………

…Превърна се в радост, в тъга, в сълзи които обляка планетите и лугавата кристално чиста детска плътна маса натежава по тях и една цигара догаря от единия до другия край на вселената, стига до филтъра и се превръща в пресечена нула.

Превърна се просто в една нула. Нула.

Хей, събуди се, как си! Добре ли си?!!!

Майката стоеше надвесена над сина си, който бе седнал на стола в кухнята. Удари му още един лек шамар за да се свести.

Момчето отвори очи.

Къде съм!

Как къде, в кухнята, малиии… Това ЛСД не ти поднесе тоя път. Аз преди малко се върнах от космоса, ама тебе те държеше още.

Това не е било истина, нали?

Кое?

Момчето си спомни всичко и почервеня от срам.

Аз взех ли ЛСД? Нали ти ме пита и ти казах, че не искам! Да не си ми сипала тайно?

Не, говориш глупости. Не помниш ли, че се съгласи накрая?

<span style="font-size: 16pt; font-family: 'Times New Roman CYR'; ms