Sibir
image
Dari
Dari, 62
« sibir.bgimage

В това сигурно с състои тайната свръх задача на целувката. Двама души могат да изпитват интерес един към друг и дори силна симпатия. Те се чувстват добре, когато са заедно. Но първите целувки ще покажат дали между тях има и страст или са просто приятели.

 

Image result for целувки


Понякога първото докосване до устните предизвиква парадоксална реакция – студенина, дори неприязън. Именно тази реакция е характерна за мъжете и жените, които не са физически съвместими.

 

Image result for целувки

Няма нищо учудващо, че жените отделят толкова много внимание на първата целувка. Освен еротичния и психологическия аспект за тях в целувката се крие друг важен аспект – биологичният. Целувайки се, жената прави свой собствен анализ.

 

Image result for целувки

В една от публикациите, посветени на тази тема, много остроумно се казва, че в момента на целувката, жената с помощта на “своя компютър” измерва температурата и пулса на мъжа, взима проба от неговата слюнка за определяне на киселинността и изучава внимателно неговата хормонална система. Данни за всичко това тя получава само от слюнката и миризмата на мъжа.

 

Image result for целувки

И накрая, някакво “хитро устройство” й дава важния отговор: подходящ ли е този мъж за продължител на рода или по-добре тя да се прибира в къщи.
Затова първите целувки са най-важният компонент от развитието на отношенията. Те може би са по-важни, дори отколкото първия секс. Целувайки се, вие разказвате за себе си и за вашето настроение в този момент.

 

Image result for целувки

Целувката безспорно носи в себе си разнообразни сигнали. Концентрацията на феромоните в излизащата от вас миризма може да съобщи много за състоянието на вашата сексуалност в този деликатен момент.
Ако вашите устни са плътно затворени, то това е свидетелство, че не желаете да продължавате играта. Но ако те си “играят” с устните на партньора, това вече е знак за покана. И партньорът започва да действа по-смело. Ако неговият език се движи убедително направо, това означава, че той изпитва явно желание, а мекият и изплъзващ се език свидетелство за предпочитания към бавната любовна игра.

 

Image result for целувки


По времена целувката трябва сами да се научите да усещате партньора. Добрите любовници още на стадия на играта с устни достигат пълен контакт и взаимно разбирателство, което им позволява да получат от близостта максимално удоволствие.

Страница 1 от 1
 1-1 от 1  |   1