Sibir
image
blogs left blogs right
Dari
Dari, 62
« sibir.bg
Дървото с полилеите A+ A- Написана на : 2017-03-12 12:37:50image

Преди  години американският фотограф, аерограф и дизайнер Адам Тененбаум си купил комплект от няколко витидж полилея. Разбира се, веднага тръгнал да им търси място в дома си в Лос Анджелис, но... в крайна сметка решил, че са прекалено големи за жилището му.

Тогава му хрумнала гениална идея – защо да не ги постави на гигантското дърво пред къщата? Речено, сторено. Отнело му доста време да се справи със задачата, но резултатът си заслужил всички усилия.

Така се появило дървото с полилеите. Днес хора от близко и далече минават покрай интересната инсталация и сядат отстрани, за да я погледат. Или просто реалксират под клоните.

Макар и малко авангарден, това също е начин за създаване на релакс обстановка. Пробвайте го, ако имате желание. Може вместо полилеи, да ползвате и фенери .
Потопете се и във видеото долу, за да разберете как е постъпил Адам, за да измайстори готиното си кътче.

:)
http://vimeo.com/69527636

 

Красимира Динева

Страница 1 от 1
 1-3 от 3  |   1 
Dari    2017-03-12 17:44:47      
Прав си Лео !
В България нищо не може да се направи.
Всеки харесва хубавото,но малко са тия,
които пазят.
Преди две години в нашия град украсиха
всички мостове със цветя насадени в сандъчета
След третия ден останаха само сандъчетата.
Мариана    2017-03-12 15:12:37      
image
Leo    2017-03-12 14:09:49      
Далеч сме от Лос Анджелис затова ще вкарам Българско мислене . Районът там би трябвало да е безветрен . Ако окачиш тук при нас полилеи ,фенери или квото и да било на едно дърво ,то след няколко дни на дървото няма да има нищо .
Лек коментар и върху последното изречение .„Потопете се и във видеото долу, за да разберете как е постъпил Адам...“ Не знам колко процента от хората тук ще разберат Адам ? Видеото е на чист Руски ,кой квото разбрал разбрал ! What did he say ?
Страница 1 от 1
 1-3 от 3  |   1