Sibir
Tulay Gunal the best from fans club-Тюлай Гюнал супер новини - Блогът на Боряна
blogs left blogs right
Borqna
Borqna, 36
« sibir.bg
Тюлай Гюнал и Четин Текиндор A+ A- Написана на : 2009-11-23 13:17:55

Въпреки разликата във възрастта – Четин е на 64 години, а Тюлай – на 39, двамата имат много сходна артистична съдба. И двамата са завършили актьорско майсторство, професионални театрални актьори са, късно се насочват към киното, но имената им са залог за успех.

За Тюлай има иформация ,че не е омъжена и доказателство за това е интервюто по повод  пикантните сцени във филма "Мъгла и нощ", заедно с Селма Ергеч.Част от интервюто-цитат:

Aynı durumda olsanız siz ne yapardınız; tepkisiz kalır mıydınız?

T.G.: Evli değilim. O ilişkinin yoğunluğuyla, duygusuyla ilgili bir şey. Büyük laflar etmekten hoşlanmam; 'Ben çekip giderim' diyemem.

Цялото интервю може да прочетете в биография на Тюлай Гюнал в този сайт: asi-bg.com 

   Интересен е личния живот на Четин Текиндор.Два пъти се е женил за актрисата Зерин! Самата тя разказва, че на 22 години се е омъжила за Четин , когато той е бил вече утвърден актьор, а тя стажант-актриса в Адана. Когато тя се връща в Анкара, Четин я следва и при първата им среща й прави предложение. След развод, само след 10 месеца от раздялата им , те пак сключват брак . Имат син Хира,следва в Англия режисура и първият му пробив за това може да видите в "Паяка".image

imageimageimageimage

imageimageimageimage

imageimage