Sibir
BE OK "ДА МИСЛИШ ЗА ЖИВОТА ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН НЕ Е ТОЛКОВА ВАЖНО,КОЛКОТО ДА СПОДЕЛИШ ПРЕД ОСТАНАЛИЯ СВЯТ ТОВА"
blogs left blogs right
Nikolina
Nikolina, 42
« sibir.bg
ЦАР ТРАЯН ИМА МАГАРЕШКИ УШИ! ! ! ! A+ A- Написана на : 2009-04-02 14:36:28

Соломон Паси е простак; правителството е провал;

Мис България е крокодил; президентът е бракониер; страната е пълна с национални предатели, а световната конспирация срещу нея никога не спи. Ако искаш да запазиш България чиста, да нахраниш дете само с едно кликване, да натриеш носа на политиците, да спреш ислямизацията на България, да направиш циганите на сапун, а българският език да продължи да се преподава в училищата, да запазиш свободата на словото и традиционния вкус на киселото мляко, луканката и лютеницата, а кварталната забележителност да се обяви за деветото чудо на света, предай нататък словото:

Цар Траян има магарешки уши!!!

Включи се във Фейсбук групата, препрати на приятел, пиши за кампанията в блога си, бъди национално и глобално отговорен Българин!

А ЕТО И ЛЮБИМИЯТ МИ КОМЕНТАР

АОАО

Eneya каза, март 31, 2009  3:25 pm

Това е една българска приказка. Правил, каквото правил Цар Траян и се сдобил с магарешки уши. Той ги криел, но се нуждаел от подстрижки. Цар е все пак. Идва бръснаря, подстригва го, пък после царя го убива, за да не му издаде тайната. И така, бръснар след бръснар срещали смъртта си, а тайната на царя била опазвана. Един път дошло много младо момче бръснар и подстригало царя. Както винаги, тръгнали да убиват бръснаря, но момчето тъй жално се помолило, че на царя се смилил и го пуснал, а момчето се заклело никога да не казва тайната. Обаче сякаш заболяло, започнало да слабее и скоро щяло да умре. Отишло момчето на бабичка-баячка. Тя изслушава откога е така и му казала, че има тайна, която му тежи. Момчето казало, че не може да я сподели с друга жива душа. Бабата се съгласила, казала му да иде някъде далече, да изкопае дупка, да извика тайната три пъти и да я закопае. Момчето така и направило, изкопало дупка, извикало три пъти “Цар Траян има кози уши.” и я закопало. Заминало си по живо по здраво. Да обаче, там израснало дърво. Един овчар го харесал, отсякъл го и направил свирки от него. Отишъл да ги продава на пазара, а като ги надуеш те пеели “Цар Траян има кози уши”. Всички разбрали за тайната на царя.

Поуката

1. тайните рано или късно излизат наяве.

2. Не винаги това, от което се страхуваш ще бъде посрещнато от хората отрицателно.

3. Понякога един факт, който не е бил известен и стане публичен, всъщност няма никакво съдържание сам по себе си и не променя нищо.

Страница 1 от 1
 1-1 от 1  |   1 
Nikolina    2009-04-02 14:55:47      
НЕ РАЗБИРАМ СМИСЪЛА НА КАМПАНИЯТА,НО ПРИКАЗКАТА ОТ КОМЕНТАРА МИ СЕ ПОНРАВИ ДОСТА ...ТА ЗА ТОВА silent
http://www.facebook.com/group.php?gid=60634198094&ref=mf crazy wink
Страница 1 от 1
 1-1 от 1  |   1